Mary Kay partnerem organizace The Nature Conservancy

Mary Kay Inc. uzavřela partnerství s organizací The Nature Conservancy s cílem podpořit trvale udržitelné rybaření v Mexickém zálivu

Toto partnerství, které je součástí programu Texas Fisheries & Coastal Resilience se zaměří na problémy s nadměrným rybolovem a poškozováním jejich domoviny

Společnost Mary Kay Inc., světová jednička v oblasti firemní a sociální odpovědnosti, oznámila uzavření partnerství s organizací The Nature Conservancy, jehož cílem je podpořit trvale udržitelné rybaření v Mexickém zálivu. V rámci programu s názvem Texas Fisheries & Coastal Resilience se chce zaměřit na řešení problémů s nadměrným rybolovem, poškozování přirozené domoviny ryb a také na náhodný odchyt druhů ryb, které nejsou přímými cílovými druhy při komerčním rybolovu.

Tato tisková zpráva obsahuje multimedia. Kompletní zprávu si můžete zobrazit zde: https://www.businesswire.com/news/home/20190607005074/en/

“Všichni neseme odpovědnost za ochranu oceánů, které jsou nejcennějších přírodním zdrojem naší planety,“ řekla Deb Gibbins, provozní ředitelka firmy Mary Kay.

“Doufáme, že díky spolupráci s organizací The Nature Conservancy, společnost Mary Kay pomůže udržet biodiverzitu a kvalitu ekosystému v oceánech.”

Cílem tohoto programu je podpořit trvale udržitelné rybaření a obnovit a udržet vodní ekosystémy, a to na základě zavádění inovací, spolupráce s místní komunitou a vytvořením politiky, která umožní zajistit trvale udržitelný rybolov v celém Mexickém zálivu.

S rozvojem ekonomiky dochází ke stěhování obyvatel do pobřežních států a způsob, jakým se postaví k trvalé udržitelnosti, přímo ovlivní zdraví jejich přírodních zdrojů.

Organizace The Nature Conservancy byla založena v roce 1951. Jedná se o přední světovou organizaci zabývající se ochranou ekologicky významných vod a půdy tak, abychom je zachovali pro budoucí generace.

Činnosti, které organizace The Nature Conservancy využívá jsou založeny na aktuálním vědeckém poznání a pragmatických řešeních těch největších hrozeb v co nejširším měřítku.

Investice společnosti Mary Kay, která působí po celém Mexickém zálivu, prospěje:

- Vědě: zavedení ukázkových projektů ve vybraných rybolovných organizacích s cílem ukázat ostatním jak zlepšením řízením rybolovných aktivit dosáhnout trvale udržitelného rybolovu.

- Leaderům: partnerství a příspěvky od nevládních organizací pomůžou zlepšit kvalitu řízení, manažerské schopnosti, spolupráci a adaptabilitu.

- Technologiím: ukázat jak integrace moderních informačních systémů a nástrojů a technologií na podporu rozhodovacího procesu dokáže zajistit shromažďování a analýzu důležitých informací pro adaptivní management.

“Společnost Mary Kay dlouhodobě podporuje změny, které umožní zachovat zemi pro následující generace a jsme hrdi na to, že můžeme spolupracovat s firmou, která nám umožní znásobit naše úsilí při zajišťování zdravého a prosperujícího Mexického zálivu,” řekla Laura Huffman, regionální ředitelka organizace The Nature Conservancy pro Texas.

“Tato investice do našeho programu nejen umožní podpořit další vědecký výzkum, připravit nové politiky a zlepšit spolupráci s místními komunitami, ale současně nám pomůže dokázat, že si nemusíme vybírat mezi ekologií a ekonomickou prosperitou, ale že je možné dělat věci dobře a přitom pomáhat lidem i přírodě přežít.”

Nedávno se zástupci firmy Mary Kay zúčastnili summitu Oceans Plastics Leadership Summit, což je první akce, na které se sešly přední organizace v oblasti celého dodavatelského řetězce plastů, aby představily nové iniciativy, strategie a přístupy, které pomůžou řešit velký problém, která představuje znečištění oceánů plasty, a to prostřednictvím společných podniků, vědeckovýzkumných aktivit a partnerské spolupráce.

O společnosti Mary Kay

Originální žena bořící mýty, Mary Kay Ashová založila svou kosmetickou firmu před více než 55 lety se třemi cíli: nabídnout ženám skvělé příležitosti, vyrábět neodolatelné produkty a udělat ze světa lepší místo pro život. Z tohoto snu nakonec vznikla nadnárodní společnost s obratem v řádu miliard dolarů, která má milióny nezávislých prodejců v téměř 40 zemích světa. Firma Mary Kay se snaží věnovat výzkumu na poli kosmetiky a vyrábí špičkové produkty pro péči o pokožku, kosmetiku pro barvení vlasů a doplňky stravy. Prostřednictvím své nadace Mary Kay FoundationSM firma věnovala více než 78 miliónů dolarů do výzkumu rakoviny a přístřeší pro oběti domácího násilí. Původní vize paní Mary Kay Ashové - „postupně zlepšovat jednu rtěnku denně“ tak i nadále platí.

Přečtěte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190607005074/en/

Kontaktní informace

Mary Kay Inc. Corporate Communications

marykay.com/newsroom

972.687.5332 nebo media@mkcorp.com

Zdroj: Mary Kay Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

PROTEXT


Zařazenone 09.06.2019 17:06:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31434

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.