Patria Finance i portál Patria.cz sídlí od 10. června na nové adrese!

Patria Finance, vedoucí retailový obchodník s cennými papíry na tuzemském trhu, se bude stěhovat do nových prostor, které jsou v mnohém nej. Těšíme se na brzké setkání s Vámi na nové adrese! Dovolte, abychom Vás informovali, že od 10. června sídlíme na nové adrese Výmolova 353/3, Praha 5 Smíchov, 150 27. Nově nás naleznete v moderních prostorách Kampusu skupiny ČSOB, jejíž je Patria Finance součástí.

Identifikační údaje a také informační linka společnosti Patria Finance, a.s. zůstávají beze změny:
IČO: 26455064
DIČ: CZ699000761
Infolinka Patria Finance: +420 221 424 240 (na Slovensku +421 232 203 203)

Infolinka portálu Patria.cz: +420 221 424 332

Spolu s námi se na novou adresu přesouvá veškeré naše zázemí. V tomto směru se proto předem omlouváme, že veškeré naše systémy - tedy zejména obchodní platforma WebTrader, mobilní obchodní aplikace MobileTrader, internetové stránky a investiční portál www.Patria.cz - budou od pátku 7. 6. 2019 od 22:15 hodin do neděle 9. 6. 2019 do 23:00 mimo provoz.

Děkujeme Vám za pochopení a těšíme se na setkání s Vámi na nové adrese! Čím jsou prostory výjimečné? ČSOB Kampus je tvořen dvěma samostatnými budovami NHQ (North Headquarters) a SHQ (South Headquarters), které jsou vzájemně propojeny a byly vytvořeny jako bezbariérové, s důrazem na ekologii a co největší možné splynutí s okolním prostředím. Proto byly již při výstavbě koncipovány tak, aby získaly ocenění dle certifikace LEED (Leadership in Energy & Environmental Design). Budova NHQ obdržela ocenění GOLD a SHQ usiluje o nejvyšší možnou úroveň – Platinum. SHQ je plná užitečných technologií: ojedinělý je systém vytápění a chlazení budovy pomocí energie ze zemních vrtů, systém doplní technologie důsledného hospodaření s tepelnými zisky (IT, zpětné získávání tepla z odváděného vzduchu) i řízení odvodu energie (letní přirozené noční předchlazování venkovním vzduchem, dokonalé izolace s trojitým zasklením a podobně). V oblasti bezpečnosti pak například stávající identifikaci doplní biometrické technologie.



Naše nové sídlo postupně propíšeme na všechny naše formuláře a smluvní dokumenty. Z pozice klienta Patria Finance/portálu Patria.cz není zapotřebí žádné reakce nebo součinnosti.

U příležitosti změny jednotlivých dokumentů je Patria Finance graficky upravuje v souladu s novým designem, vypouští již zastaralé označení "Direct" a dokumenty aktualizuje. Plné znění Obchodních podmínek, účinné od 10. června 2019, naleznete zde.

Změna kontaktních údajů

Nové sídlo naší společnosti bude Výmolova 353/3, 150 27, Praha 5.

E-mailovou adresu pro dotazy klientů mění Patria Finance na patria@patria.cz. Zprávy zaslané na původní adresu info@patria-direct.cz (případně .sk) budou automaticky přesměrovány. Na doméně portálu www.Patria.cz se nic nemění, stejně jako na emailové adrese info@patria.cz a kontaktní lince +420 221 424 332.

Webové stránky obchodníka s cennými papíry Patria Finance budou nově dostupné na doméně www.patria-finance.cz. Pokud navštívíte původní stránky www.patria-direct.cz, budete přesměrováni. Portál Patria.cz je beze změny dostupný na webové adrese www.patria.cz


Zařazenoút 04.06.2019 16:06:00
ZdrojPatria
Originálpatria.cz/zpravodajstvi/4145360/patria-finance-i-portal-patriacz-sidli-od-10-cervna-na-nove-adrese.h...
KategorieAkcie
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V