Společnost Young Living Essential Oils vítá Waynea Mooreheada jako výkonného viceprezidenta pro marketing

Nový viceprezident pro marketing společnosti Young Living zajistí, aby značka neustále vyjadřovala vizi, poslání a účel společnosti

Společnost Young Living Essential Oils, světový lídr v oblasti esenciálních olejů, dnes oznámila, že zaměstnala Waynea Mooreheada jako výkonného viceprezidenta pro marketing (EVP). Wayne přichází do vedoucího týmu společnosti Young Living s rozsáhlými zkušenostmi v marketingu a strategii značky a pomůže společnosti pokračovat v jejím úspěchu jako přední značky v oblasti zdraví a wellness.

"Wayne se přidal ke společnosti Young Living s prokazatelnými dovednostmi v marketingu a strategii značek díky svým rozsáhlým zkušenostem v oblasti maloobchodu a přímého prodeje. Pomůže nám v našem pokračujícím úsilí o rozvoj značky a vylepšení marketingové strategie, které nám pomohou realizovat náš Slib 5 × 5", řekl Jared Turner, prezident a generální ředitel společnosti Young Living. "Jako nejnovější člen výkonného týmu společnosti Young Living bude Wayne pověřen posilováním naší pozice světového lídra v oblasti esenciálních olejů prostřednictvím dohlížení na marketingové strategie, které dodají produkty Young Living Essential Oils do každé domácnosti na světě."

Wayne před svým příchodem do společnosti Young Living využíval své odborné znalosti a vášeň pro branding k pomoci různým společnostem definovat, komunikovat a zavádět jejich značky. Jeho předchozí zkušenosti zahrnují roli marketingového ředitele velké, veřejně obchodované společnosti s přírodními doplňky, stejně jako marketingového ředitele jedné z nejrychleji rostoucích společností v Americe (INC 500), kde sehrál klíčovou roli při vybudování jejich značky s miliardovými obraty.

Wayne vedl strategii značky v kreativní agentuře v New Yorku a agentuře v Salt Lake City, kde pracoval s mnoha ikonickými značkami, včetně značek Johnson & Johnson, Fender, Whole Foods a Intel. V poslední době Wayne zastával funkci ředitele značky u jedné z nejrychleji rostoucích digitálních vertikálních značek (DNVB). Je držitelem titulu MBA z Marriott School of Business.

"Jsem velmi rád, že jsem se připojil k tak úžasné a účelově orientované společnosti," řekl Wayne. "Lidé a produkty společnosti Young Living přivedly tuto společnost k neuvěřitelnému růstu a zajistily jí pevnou pozici přední wellness značky. Těším se, že budu součástí vzrušující budoucnosti společnosti Young Living."

O společnosti Young Living Essential Oils

Společnost Young Living Essential Oils, sídlící v Lehi v Utahu, je světovým lídrem v oblasti esenciálních olejů a nabízí nejkvalitnější dostupné produkty s přírodními oleji. Společnost Young Living přistupuje ke svému vedoucímu postavení v průmyslu zodpovědně a nastavuje standardy kvality vlastním přísným výrobním postupem Sead to Seal®, který zahrnuje tři klíčové pilíře: zdroje, věda a standardy. Tyto hlavní zásady pomáhají společnosti Young Living chránit planetu a poskytovat čisté a autentické produkty, které mohou její členové s důvěrou používat a sdílet s přáteli a rodinou. Produkty společnosti Young Living, které všechny pocházejí z podnikových farem, partnerských farem a dodavatelů s certifikátem Seed to Seal, nejenže podporují zdravý životní styl, ale poskytují také příležitost pro více než pět milionů globálních členů, aby našli pocit účelu a celkového blahobytu prostřednictvím přizpůsobení práce svým hodnotám a vášním.

Více informací naleznete na webových stránkách YoungLiving.com, sledujte @younglivingeo na Twitteru nebo na síti Facebook.

Kontakt pro média:

Pro dotazy z médií kontaktujte prinquiries@youngliving.com.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/323110/Young_Living_Essential_Oils_Logo.jpg


Zařazenoso 19.01.2019 16:01:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30516

Související témata

Ernst Young
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.