Společnost CGS získala první ocenění společnosti CineAsia PLF Technology

Společnost China Film Digital Giant Screen (Beijing) Co., Ltd. (CGS), přední světový poskytovatel prémiových velkoformátových řešení (PLF), dnes oznámila, že jí společnost American Film Expo Group, organizátor festivalu CineAsia 2018, přiznala první technologické ocenění „CineAsia PLF Technology Award". Generální ředitel společnosti CGS Jimmy Chen převzal cenu 10. prosince v Hongkongu z rukou Andrew Sunshinea, prezidenta společnosti Film Expo Group. Technologické ocenění prémiových velkoformátových řešení je v rámci akce CineAsia udělováno za významný přínos pro filmový průmysl v uplynulém roce a je velkým uznáním předností technologie a vlivu čínských filmů na mezinárodním poli.

Společnost CGS byla založena v roce 2011 a dnes má za sebou již pět ročníků a dva velké technologické průlomy během sedmi let své existence. Od zahájení komerčního provozu prvního kina CGS v roce 2012 až po založení 330 stávajících scén se společnost CGS neustále snaží potvrdit, že je jednou z nejdynamičtějších a nejrychleji rostoucích značek PLF v rámci asijsko-pacifického regionu a globálního filmového průmyslu i díky prvotřídním technologiím, jako je velkorozměrné projekční plátno, promítání na dvojitý pohon, imerzní audio systém na bázi objektů, design hlediště na zakázku, vyspělé procesy úpravy a další. Nejnovější laserový systém CGS se jeví jako nejvyspělejší řešení vzhledem na návratnost investic, protože nabízí skvělý obraz, jednoduché užívání a servis, vysoký jas a kontrast při nízkých celkových nákladech (TCO).

CGS pokrývá svými instalacemi 145 míst v různých částech světa a od listopadu 2018 mezi ně patří také Hongkong, Spojené státy a Jihovýchodní Asie. CGS se také stalo preferovanou volbou kin díky síle značky. Kina CGS poskytla od roku 2014 své služby již 55 milionům diváků, což je nesporným důkazem oblíbenosti u publika. Díky uznání velkých hollywoodských studií a filmových producentů v Číně vytvořila společnost CGS více než 540 filmových úprav, včetně 266 čínských titulů a 274 filmů v jiné jazykové verzi, přičemž mnohé z nich se staly kasovními trháky roku.

Během fóra „Zaostřeno na Čínu", které se konalo prvního dne festivalu CineAsia 2018, přiblížil generální ředitel společnosti CGS Jimmy Chen a představitel vyspělé kinematografické technologie v Číně, z čeho se skládá DNA společnosti CGS a jak se jí daří otevírat zámky mezinárodního trhu.

„Film je umění, v rámci kterého se všichni režiséři snaží vylepšit vizuální efekty prostřednictvím nejmodernější technologie a představit svou filmovou tvorbu v dokonalosti. Prémiový velký formát je nepochybně nejlepším řešením úpravy a promítání filmů. Celosvětový trh s prémiovým velkým formátem si uchovává v posledních letech dvojciferný růst, přičemž podle údajů za rok 2017 jsou Asie a Tichomoří nejrychleji rostoucím regionem na světě díky Číně jako silnému hnacímu motoru," uvedl generální ředitel CGS pan Chen Jingmin. „Skutečnost, že právě CGS získalo cenu PLF Technology Award, si jako představitel prémiového velkému formátu v Číně velmi ceníme. Znamená to také, že čínské nejmodernější kinematografické technologie s vlastními právy duševního vlastnictví získaly uznání na světové aréně. Je mi ctí, že mohu převzít toto ocenění jménem společnosti CGS a čínského filmového průmyslu a chtěl bych poděkovat organizátorům festivalu CineAsia 2018 za ocenění a také podporu. V budoucnosti budeme dále investovat do vývoje a výzkumu s cílem podpořit rozvoj globálního filmového průmyslu inovacemi!"

O společnosti CGS

CGS je jednou z předních mezinárodních značek zaměřených na prémiový velký formát s cílem poskytnout divákům prvotřídní hluboký zážitek. Od první poloviny roku 2018 provozuje společnost CGS již více než 320 kin v 145 městech v zemi kromě svých stávajících poboček v Hongkongu, Spojených státech amerických a v Jihovýchodní Asii.

Systém z dílny společnosti CGS nabízí divákům úchvatné zážitky při sledování filmů prostřednictvím svého velkorozměrného promítacího plátna, dokonalého multidimenzionálního zvukového systému a zakázkového hlediště. Speciální technologie úpravy filmů dále zajišťují úchvatný zvuk a kvalitu obrazu, který souvisí s promítaným obsahem na plátnech CGS. Vývoj tohoto odvětví a rostoucí síla společnosti CGS pomůže podpořit kvalitu čínských filmů a posílit rozvoj čínského filmového průmyslu.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/795932/CGS_CineAsia_awards.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/795933/CGS_GM.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/795934/CGS_Jimmy_Chen.jpg

Kontakt: Shimin Yin, +86-13522975164


Zařazenost 12.12.2018 09:12:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30372

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.