Trina Solar: moduly pro velký solární park ve Španělsku

Společnost Trina Solar dodá své FV řešení TrinaPro o kapacitě 190 MW pro velký solární park ve Španělsku

Společnost Trina Solar Limited („Trina Solar" nebo „společnost"), přední poskytovatel komplexních řešení pro solární energii, dne 2. listopadu oznámila, že poskytne své integrované FV řešení TrinaPro o kapacitě 190 MW společnosti Cobra pro velký solární park ve Španělsku.

Skupina ACS a její dceřiná společnost Cobra, která se specializuje na energetické infrastruktury na klíč, staví tento projekt EPC v Alcázaru v provincii Ciudad Real (Španělsko) s celkovou kapacitou výkonu 190 MW. Očekává se, že projekt bude dokončen do konce roku 2019 a stane se prvním projektem s řešením TrinaPro v Evropě.

Společnost Trina Solar dodá své integrované FV řešení TrinaPro, které sestává z 560 000 jednotek multikrystalických rozpůlených modulů TSM-PE14H, a odpovídající počet 6 206 jednoosých sledovacích systémů. Moduly s vysokou účinností budou namontovány na jednoosý sledovací systém společnosti Trina Solar, který umožňuje modulům sledovat slunce v optimálních úhlech, čímž získávají maximum slunečního světla a za stabilních podmínek generují až o 25 % vyšší výkon.

TrinaPro je prvním fotovoltaickým řešením s optimalizovanou kombinací nejvýkonnějších solárních modulů společnosti Trina Solar a nejmodernějších systémů pro sledování slunečních paprsků. Jako řešení s přidanou hodnotou je TrinaPro optimálně navrženo s prvotřídními komponenty a systémovou integrací. Jedná se o nejspolehlivější energetické řešení v průmyslu pro nejvyšší výnosy a výrobu energie.

Gonzalo de la Vi?a, ředitel oddělení modulů společnosti Trina Solar v Europě, uvedl: „Jsme potěšeni, že společnost Cobra pro tento nový impozantní projekt ve Španělsku důvěřuje vynikající kvalitě a výkonnosti produktů Trina Solar. Tato nová obchodní smlouva na dodávku modulů o výkonu 190 MW následuje po nedávné dohodě o dodávce modulů o výkonu 167 MW pro největší projekt v Evropě, který je budován v Murcii ve Španělsku."

De la Vi?a dodal: „Využitím síly dat a optimalizovaného designu celého systému dále zvyšujeme celkovou efektivitu. Řešení TrinaPro dokáže zvýšit výkon systému až o 30 %. Společnost Trina Solar se rozvinula z dodavatele produktů na poskytovatele řešení s přidanou hodnotou a přináší našim zákazníkům větší hodnotu."

O společnosti Trina Solar

Společnost Trina Solar je předním globálním poskytovatelem řešení pro solární energii. Společnost Trina Solar byla založena v roce 1997 a rozšířila své působení do více než 100 zemí a regionů. Trina Solar vyvíjí fotovoltaické moduly, systémy pro ukládání energie, inteligentní systémy a O&M a poskytuje zákazníkům proprietární systémová integrační řešení pro vývoj, financování, návrh a stavbu projektů. Do konce roku 2017 společnost Trina Solar dodala ve světě fotovoltaické moduly o celkovém výkonu překračujícím 30 GW a připojila k rozvodným sítím solární projekty o celkovém výkonu 2 GW. V roce 2018 společnost představila Trina IoT, značku energetického internetu věcí, a je odhodlána stát se globálním lídrem v této oblasti. Pro více informací navštivte webové stránky www.trinasolar.com.

KONTAKT: Trina Solar Europe, Sandra Valverde Tel. +34-911-335-935, E-mail: sandra.valverde@trinasolar.com


Zařazenopá 02.11.2018 09:11:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30102
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.