ÚZSVM prodal v dražbě bývalé veterinární středisko v Českém Dubu

21.09.2018
Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) v Liberci prodal v dražbě areál bývalého veterinárního střediska v Českém Dubu za 2,924 milionu Kč.
Středisko získal ÚZSVM od Státní veterinární správy Liberec, která jej již nepotřebovala ke své činnosti. Nemovitosti se nachází v okrajové části města Český Dub. Na jednom z pozemků je vybudována příjezdová cesta k budově a parkovací stání z betonových bloků, částečně je pozemek pokryt zelení se vzrostlými stromy a keři. Další pozemky jsou pokryty souvislou zelení náletového charakteru. Jedná se o jednopatrovou skeletovou panelovou nezateplenou budovu obdélníkového tvaru s dřevěnými okny a rovnou střechou rekonstruovanou v roce 2007. Budova není podsklepená, z východní strany je vjezd do garáže o kapacitě dvou stání. Dispoziční uspořádání budovy se sestává z 5 kanceláří o výměře 75,54 m2, čekárny, dvou WC, sprchového koutu, koupelny, elektrokotelny, kuchyňky s umývárnou, 2 úklidových komor, 2 skladů, zasedací místnosti, šatny a dvou ložnic pro pohotovostní službu. Celková podlahová plocha s příslušenstvím prodané budovy činí 372 m2. Stavební stav odpovídá stáří objektu, tj. 28 let. Do objektu je zavedena elektřina, vodovod je napojený na vlastní čističku odpadních vod (septik). Zemní plyn není připojen. Objekt byl vytápěn ústředně pomocí elektrického kotle a závěsných radiátorů. Ohřev vody byl řešen bojlerem.
V územním plánu města Český Dub je majetek veden v zastavěném území, v plochách občanského vybavení – veřejná infrastruktura a v plochách dopravní infrastruktura – silniční. Pozemky se také nacházejí na hranici koridoru pro umístění protipovodňových opatření – koridorem protéká potok Rašovka.
Nabídka tohoto bývalého veterinárního střediska byla pro organizační složky státu a státní organizace zveřejněna na stránkách ÚZSVM, avšak žádná organizace o převod majetku neprojevila zájem. ÚZSVM proto vyhlásil dražbu na prodej tohoto areálu. Dražby se zúčastnil jediný účastník, který majetek vydražil za cenu nejnižšího podání, tedy za 2 924 000 Kč a byl mu udělen příklep.

Zařazenopá 21.09.2018 10:09:00
Zdrojuzsvm.cz
Origináluzsvm.cz/aktuality-1325-0-85/uzsvm-prodal-v-drazbe-byvale-veterinarni-stredisko-v-ceskem-dubu-134459...
KategorieAktuality
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.