Upřesnění - metodické pokyny pro inv. projekty v roce 2018 (pokračující i nové)

Upřesnění - metodické pokyny pro inv. projekty v roce 2018 (pokračující i nové)

Vážení účastníci investičního dotačního programu 133 710 v roce 2018,

Odbor pro mládež touto cestou sděluje dodatečné metodické pokyny k vybraným aspektům průběhu administrace aktuálního rozpočtového roku 2018, které budou v nejbližším možném termínu doplněny do znění metodických dokumentů Informace pro žadatele o poskytnutí dotace (ve vztahu k pokračujícím projektům v r. 2018) a Informace pro žadatele o poskytnutí dotace 2018 (ve vztahu k projektům podpořeným v rámci výzvy pro rok 2018):

1. Zálohou ve smyslu programu se má na mysli plnění poskytnuté před poskytnutím zbývajícího plnění plynoucího ze smluvního závazku, a to v maximální výši 80 % celkového plnění plynoucího ze smluvního závazku.

2. Doklady a požadované přílohy Závěrečného vyhodnocení akce podle bodu 4. přílohy č. 7 Informace pro žadatele o poskytnutí dotace a Informace pro žadatele o poskytnutí dotace 2018 jsou předkládány tehdy, plyne-li tato okolnost z obsahu projektu, zejm. podle schváleného investičního záměru, a z průběhu projektu. Pokud kolaudační souhlas (nebo kolaudační rozhodnutí) nemohou být s ohledem na datum vydání předloženy do stanoveného termínu závěrečného vyhodnocení akce, musejí být dodány bezprostředně po vydání schválení závěrečného vyhodnocení akce je při dodržení ostatních podmínek programu podmíněno jejich následným dodáním; uvedené platí též ve vztahu k obdobným administrativním procesům (např. zřízení věcného břemene zápisem do katastru nemovitostí).

Prosíme účastníky o důkladné seznámení se s uvedenými dodatečnými metodickými pokyny a jejich důsledné dodržování.

Nahoru

Navigace v sekci

Zobrazit sloupec