Výpis odpovědí na následující příspěvek
Máme přes 1 milion diabetiků s nekonečnou žízní.
Kofola je taky bez cukru, dokonce je tam něco ještě jedovatějšího než v coca cole.
Dosavadní doporučení:
přečíst
(5)
Vaše doporučení:
Máme přes 1 milion diabetiků s nekonečnou žízní.
Stevie je druh trávy, takže by si ji mohli pěstovat sami. Ten milion diabetiků nemá co pít a musí buď neslazená a nebo s jedovatým aspartamem či cukerínem a jinými jedy. Ondrášovka s vynikajícími parametry sodíku by jistě měla šanci. Jen by to chtěli trochu reklamy a časem na to někdo i příjde. Jinak se do Kofoly začal angažovat i FIO fond domácího trhu, který tak zaměnil akcie bank, které ČNB poslala do kytiček (podle mne úmyslně). Proto lze čekat že bude zájem kofolu poslat na emisní cenu. Rád se připojím.
Dosavadní doporučení:
přečíst
(3)
Vaše doporučení:
Máme přes 1 milion diabetiků s nekonečnou žízní.
Moje zkušenost. Platí to pro ta umělá sladidla ale i právě pro onu přírodní stevii a další náhražky. Průšvih vidím v tom, že na sladkost té stevie si musí člověk zvyknout! A to mnoho lidí má potíž. A tu potíž zjistí hned na poprvé a když je tou reklamou nalákán. Takže si raději zvykne na kafe nebo čaj (a perlivé vody) bez cukru vůbec?
Z posledních let mám přesto pozitivní zkušenost s třeba nealko pivem Bernard višňovým, kde je přimícháno asi 1/3 višňové šťávy a slazeno právě tou stevií, pivo i bohatě jemně pění ale má to jeden háček: pitelné vychlazené a paráááda to bylo akorát v těch vedrech venku kolem 27 - 30 st. C a výš, dát si to a ověřeno na jen venku (polozataženo) 18 až 20 st. C tak už se křivila ústa. Tudíž poprvé se toho napít jaksi normálka (mimo ta vedra) tak to bylo asi poprvé a naposled. Je to ale vždy subjektivní.
Dosavadní doporučení:
přečíst
(0)
Vaše doporučení:
Máme přes 1 milion diabetiků s nekonečnou žízní.
Souhlasím s Váma, že švestkové pivo je boží. Třeba si firma časem také pořídí minipivovar a budou vařit nebo míchat nápoje třeba právě z té Ondrášovky. Je to minerální voda mého mládí, vím že je moc brzy jěště něco měnit, ale proč na to neupozornit, když třeba taková Mattonka je z větší části jen obyčejná voda, protože se musí hodně ředit aby nezanášela ledviny a má třeba hodně sodíku, stejně jako třeba Hanácká kyselka.
Dosavadní doporučení:
přečíst
(0)
Vaše doporučení:
Výpis titulků
441až
460
(1624)