Stánek na veletrhu prezentoval v Malajsii české zdravotnické firmy

Stánek na veletrhu prezentoval v Malajsii české zdravotnické firmy

01.11.2023 / 06:09

Česká republika opět zvýšila svou viditelnost v Malajsii, když se aktivně představila na významném veletrhu Selangor International Business Summit 2023 (SIBS 2023). Velvyslanectví České republiky v Kuala Lumpur zajistilo pro tuto příležitost prezentaci českého zdravotnictví na jednom z doprovodných veletrhů – MEDIK 2023, kde prezentovalo své výrobky i EGO Zlín. Tento významný veletrh zorganizovala stání agentura na podporu investice Invest Selangor v prestižním veletržním centru Kuala Lumpur Convention Center od 19. do 22. října 2023.

Selangor International Business Summit 2023 patří mezi vlajkové lodě aktivit státu Selangor, který se nachází v centru Malajsie, v prstenci okolo hlavního města Kuala Lumpur. Žije zde na 8 mil. obyvatel a představuje srdce průmyslu celé této země. Proto i vláda organizuje každoročně významný veletrh a summit, který je zaměřený na propagaci tohoto státu, propojení obchodu a představení silných stránek pro možné investice. Důležitou roli v tomto ohledu hraje i pořadatel v podobě státní agentury na podporu investic – Invest Selangor.

Velvyslanectví České republiky v Kuala Lumpur hraje na této akci důležitou roli, a stejně jako v roce 2022, tak i v roce 2023 zajistilo veletržní stánek pro české firmy, aby se mohly prezentovat malajsijským návštěvníkům. Zatímco však v loňském roce byla prezentace zaměřena na potravinářství a zemědělství, v letošním ročníku byla prezentace koncipována jako přehlídka zdravotnictví, a to na souběžném veletrhu s podnázvem MEDIK 2023.

Děkan ČZU s tiskem

Děkan ČZU s tiskem

Od 19. do 22. října 2023 se kromě Velvyslanectví České republiky v Kuala Lumpur na zajištěném stánku prezentovala také česká firma EGO Zlín – český výrobce v oblasti biologické ochrany, logistických a dekontaminačních systémů a prostředků pro urgentní medicínu či dlouhodobou péči. Zahajovacího ceremoniálu se pak společně se zástupci ekonomického úseku Velvyslanectví České republiky v Kuala Lumpur zúčastnil i děkan České zemědělské univerzity v Praze, prof. Jiří Mašek, proděkan pro mezinárodní spolupráci, prof. David Herák a vedoucí katedry na Fakultě strojní a Ústavu pro nanomateriály, pokročilé technologie a inovace Technické univerzity v Liberci, doc. Michal Petrů.

Milan Dostál, obchodní rada, Velvyslanectví České republiky v Kuala Lumpur



Zařazenost 11.10.2023 03:10:00
ZdrojMZv ČR v Kuala Lumpur
Originálmzv.gov.cz/kualalumpur/cz/obchod_a_ekonomika/stanek_na_veletrhu_prezentoval_v_1.html
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V