Česká účast na veletrhu Defense & Security 2023 v Thajsku

Česká účast na veletrhu Defense & Security 2023 v Thajsku

09.11.2023 / 16:00 | Aktualizováno: 24.11.2023 / 05:52

10 českých firem představilo svou produkci v Bangkoku na významném veletrhu obranného a bezpečnostního průmyslu jihovýchodní Asie. Zájem prosadit v regionu české technologie byl podtržen i účastí oficiální delegace MO ČR.

Významného veletrhu obranného a bezpečnostního průmyslu Defense & Security 2023, který se konal v thajském Bangkoku 6. - 9. listopadu se zúčastnilo 10 českých firem. Ty prezentovaly své produkty potenciálním zákazníkům, možným zástupcům i odborné veřejnosti nejen z Thajska, ale i z dalších zemí jihovýchodní Asie.

Mezi vystavovateli byli: AERO Vodochody AEROSPACE a.s., AVEC CHEM s.r.o., Colt CZ Group SE, EUROPEAN AIR SERVICES s.r.o., DSS a.s., EXCALIBUR ARMY spol. s r.o., MESIT holding, a.s., PBS India (PBS GROUP, a.s.), RETIA, a.s. a TATRA TRUCKS a.s.

Úspěch české prezentace také podpořila delegace Ministerstva obrany České republiky vedená náměstkem Danielem Blažkovcem a také účast prezidenta Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu ČR Jiřího Hynka.

Ministr obrany Thajska Sutin Klungsang po jednání české a thajské delegace navštívil český stánek a byly mu představeny všechny české firmy na veletrhu.

Na setkání s Gen. Jiravit Datejaratsri, Director - General Defence Industry and Energy Centre byly diskutovány projekty vzájemné spolupráce mezi Thajskem a Českou republikou v oblasti obranného průmyslu obou zemí.

Na schůzce s Air Chief Marshal Chanon Mungthanya, Deputy Chief of Royal Thai Defence Forces byly představena česká řešení pro fungování ozbrojených složek na úrovni generálního štábu.

Veliteli Royal Thai Airforce Air Chief Marshal Punpakdee Pattanakul byly zejména představeny české firmy a produkty pro vzdušné síly a jejich podporu.

Na pracovním obědě s vedením Defense Technology Institute - Gen.Porpol Maneerin a Gen.Choochart Buakhao proběhla diskuse o aktuálním projektu kooperace české firmy Tatra a Defense Technology Institute dalších příležitostech do budoucna.

Zástupci velitele Royal Thai Army Gen. Tharapong Malakam a jeho delegaci byly představeny české firmy, jejichž řešení je vhodné pro pozemní síly.

V roce 2022 se konal náhradní post-covidový veletrh. Letošním ročníkem se tradiční veletrh se vrácí do pravidelného dvouletého cyklu. Příští vydání je pak ohlášeno na 10. - 13. listopadu 2025.

Ekonomická diplomacie ČR

2023 DefSec 02

2023 DefSec 02



Zařazenopá 24.11.2023 05:11:00
ZdrojMZv ČR Bangkok
Originálmzv.cz/bangkok/cz/obchod_a_ekonomika/x2023_defense_and_security.html
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V