Nabídka účasti českých firem na prestižním mezinárodním veletrhu BIOFACH 2021

Nabídka účasti českých firem na prestižním mezinárodním veletrhu BIOFACH 2021

27.5.2020

Ministr zemědělství zve české firmy, nabízející produkty či suroviny v biokvalitě, k účasti na společné expozici Ministerstva zemědělství na prestižním mezinárodním veletrhu BIOFACH 2021 který se uskuteční ve dnech 17. - 20. února 2021.

S cílem podpořit české firmy v oblasti bio potravin na evropském i světovém trhu připravuje Ministerstvo zemědělství národní expozici o velikosti 216m2 umístěním v hale 4A na veletrhu BIOFACH na Norimberském výstavišti. Firmy ve společné expozici budou moci kromě vlastního info pultu a vitríny využít i společné zázemí a budou zařazeny v Průvodci expozicí (propagační katalog firem).

Účast firem na tomto veletrhu je podporována v rámci dotačního podprogramu 9.H.a. Podpora účasti na mezinárodních veletrzích a výstavách v zahraničí pod patronací Ministerstva zemědělství (částečná úhrada pronájmu výstavní plochy, úhrada registračního poplatku) dle podmínek, jež budou upravovat „Zásady, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotací pro rok 2021“ - viz podrobné informace v přiloženém dokumentu.

Stavba expozice včetně technického zabezpečení je plně v režii Ministerstva zemědělství, firmy si objednají vlastní plochu o velikosti 6 m2 (ve společné expozici se počítá s účastí max. 17 firem).

Přihlášku k účasti ve společné expozici Ministerstva zemědělství na veletrhu BIOFACH 2021 je nutno zaslat nejpozději do 15. června 2020!

Upozorňujeme, že v případě velkého zájmu účastníků je konečný výběr ponechán na Ministerstvu zemědělství.

Přílohy

  • Akviziční dopis BioFach 2021 (PDF, 500 KB)

 

 

 

NABÍDKA ÚČASTI ČESKÝCH FIREM 

NA PRESTIŽNÍM MEZINÁRODNÍM VELETRHU BIOFACH 2021

 

 

 

Ministr zemědělství zve české firmy k účasti na společné expozici Ministerstva zemědělství          na prestižním mezinárodním veletrhu BIOFACH 2021, který se uskuteční ve dnech 17. - 20. února 2021.

 

S cílem podpořit české firmy v oblasti bio potravin na evropském i světovém trhu připravuje Ministerstvo zemědělství národní expozici o velikosti 216 m2 umístěnou v hale 4A na veletrhu BIOFACH  na Norimberském výstavišti. Firmy ve společné expozici budou moci kromě vlastního info pultu a vitríny využít i společné zázemí a budou zařazeny v Průvodci expozicí (propagační katalog firem).

 

Účast firem na tomto veletrhu je podporována v rámci dotačního podprogramu 9.H.a. Podpora účasti na mezinárodních veletrzích a výstavách v zahraničí pod patronací Ministerstva zemědělství (částečná úhrada pronájmu výstavní plochy, úhrada registračního poplatku)               dle podmínek, jež budou upravovat „Zásady, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotací pro rok 2021“ – viz informace v Příloze 3 a na webových stránkách MZe: www.eagri.cz – Proexportní okénko – Mezinárodní veletrhy a výstavy - 9.H. Podpora účasti na mezinárodních veletrzích a výstavách v zahraničí 

 

Stavba expozice včetně technického zabezpečení je plně v režii Ministerstva zemědělství, firmy si objednají vlastní plochu o velikosti 6 m2 (ve společné expozici se počítá s účastí max. 17 firem).

 

Přihlášku k účasti ve společné expozici Ministerstva zemědělství na veletrhu BIOFACH 2021 je nutno zaslat nejpozději do 15.6.2020 (viz. Příloha 1 a 2).

 

Veškeré informace budou současně zveřejněny na www.eagri.cz.

 

Upozornění!

V případě velkého zájmu je konečný výběr účastníků ponechán na Ministerstvu zemědělství.

 

 

 

 

Příloha 1

 

Informace o veletrhu

Mezinárodní veletrh biopotravin BIOFACH 2021 se koná každoročně společně s veletrhem VIVANESS na výstavišti Messe Nürnberg. Veletrh je otevřen od 9-18 hodin, poslední den od 9-17 hodin. Ministerstvo zemědělství plánuje společnou expozici na ploše 216 m2. Realizátor expozice je firma ARTEO CZ, s.r.o.

 

Více informací o veletrhu naleznete na www.biofach.de  

 

 

Podmínky účasti na veletrhu

Každá ze zúčastněných firem se bude podílet na nákladech na realizaci expozice v následující výši:

-     podíl na nájemném výstavní plochy expozice 6 m2 (cena 211,- EUR/ 1 m2) = cca   30 308,- Kč

        -      registrační poplatek výstaviště -  (540,-EUR)                                                      = cca  14 634,- Kč

        -      Celkem tedy (dle aktuálního kursu)                                                                    = cca  44 942,- Kč

 

 

O refundaci nákladů na pronájem výstavní plochy a registrační poplatek (kromě poplatku veletržní správě, tzv. Auma Fee) mohou firmy požádat doložením dokladů zpětně po veletrhu během června 2021 elektronicky přes Portál farmáře (bližší informace na www.eagri.cz Proexportní okénko nebo antonin.zlatohlavek@szif.cz).

 

V rámci těchto nákladů budou mít všichni vystavovatelé v expozici Ministerstva zemědělství k využití:

- prezentační prostor s informačním pultem a standardní výstavní vitrínou (nechlazenou)

- možnost využívat společných jednacích prostor (stůl se židlemi) a zázemí stánku (sklad, kuchyňka)

- elektrickou přípojku 220V

- 2 vystavovatelské průkazy

- zápis do oficiálního katalogu veletrhu

- zápis v Průvodci expozicí - brožura oficiální účasti ČR

- asistenci při přípravě účasti a v průběhu veletrhu

 

 

Firmy si samostatně hradí náklady spojené s fyzickou účastí na tomto veletrhu -  cestovní náklady  a ubytování zastupujících osob, dopravní a celní náklady na prezentované produkty                     a nadstandardní vybavení výstavního prostoru či individuální služby.

 

 

Přihlášky k účasti je nutno do 15.6.2020 zaslat na obě místa viz níže!!!:

 

- Přihlášky na veletrh Biofach 2021 (Application Form) zaslat v elektronické podobě (on-line)  

- Přihlášky do společné expozice MZe (Příloha 2 akvizičního dopisu) zaslat na email jitka.borkovcova@mze.cz, v kopii na info@proveletrhy.cz

 

 

O přijetí či nepřijetí do společné expozice MZe budou firmy vyrozuměny po přidělení plochy veletržní správou v létě 2020. V případě dotazů týkajících se organizačních záležitostí společné expozice kontaktujte prosím paní Naďu Lichte (info@proveletrhy.cz).

 

 

UPOZORNĚNÍ: Finální rozhodnutí o konání oficiální účasti bude učiněno na základě dostatečného zájmu firem. Zároveň je účast v rámci oficiální expozice omezena velikostí dostupné plochy a tedy:

v případě, že bude odpovídat počet přihlášených firem velikosti objednané plochy, budou žádosti akceptovány dle pořadí doručení přihlášky.

V případě, že bude zájem větší, než je velikost objednané plochy, je konečný výběr účastníků ponechán na Ministerstvu zemědělství. V takovém případě budou ve výběru upřednostňováni prvovýrobci s potravinářskou či zemědělskou produkcí tuzemských surovin. Současně budou upřednostňovány firmy s ohledem na možnosti exportu do dané destinace. Firmy o tomto budou informovány přes zástupce MZe. 

Ministerstvo zemědělství dále upozorňuje, že umístění v expozici na základě podání přihlášky není nárokovou záležitostí. Veškeré náklady, které učiní dané subjekty (ubytování a další náklady související s konáním či účastí na akci) jdou plně k tíži daných firem a jsou právně na organizátorovi či realizátorovi nevymahatelné.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Příloha 2

 

Přihláška k účasti na veletrhu BIOFACH 2021 ve společné expozici MZe

 

 

 

 

Název firmy:

Sídlo (adresa včetně PSČ):

IČ:

DIČ:

Statutární zástupce firmy:

Kontaktní osoba:

Telefon:

E-mail:

Web:

Stručný profil firmy:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V ................................   dne ................                            .......................................………………         

                                                                                                    odpovědný zástupce firmy

 

                                                                                                                 (podpis a razítko)       

 

Příloha 3

POSTUP PŘI PODÁVÁNÍ ŽÁDOSTI O DOTACI NA VELETRHY KONANÉ OD 1. 6. 2020 DO 31. 5. 2021

 

Všichni žadatelé budou postupovat při podávání žádostí o dotaci na veletrhy konané od 1. 6. 2020 do 31. 5. 2021 následujícím způsobem:

Od 1. 6. 2020 bude každý žadatel (bloková výjimka – žadatelé prokazující motivační účinek, i ostatní žadatelé - „de minimis“) podávat jednu souhrnnou žádost o dotaci na Portálu farmáře SZIF (www.szif.cz) s uvedením všech veletrhů/výstav, kterých se chce během výše uvedeného období zúčastnit, s tím, že:

- žadatelé, kteří vyjadřují motivační účinek (dříve na motivačním formuláři, tzn. žadatelé, kteří jsou malým nebo středním podnikem působícím v produkci a zpracování zemědělských produktů spadajících do Přílohy I Smlouvy o fungování EU a jejich uvádění na trh) musí podat žádost o dotaci nejpozději den před zahájením realizace předmětu dotace (před objednáním a platbou výstavní plochy nebo registračního poplatku) 

- ostatní žadatelé („de minimis“) musí žádost o dotaci podat nejpozději 7 kalendářních dnů před zahájením veletrhu/výstavy.

Pokud se žadatel rozhodne zúčastnit se další(ch) výstavy(výstav), doplní tuto akci k Žádosti o dotaci Změnou žádosti o dotaci.

Po ukončení akce budou všichni žadatelé podávat elektronicky na Portálu farmáře SZIF Formulář s doklady prokazujícími nárok na dotaci, a to v období od 1. do 30. 6. 2021.

 

KONTAKTY

Kontaktní osobou pro administraci žádostí dotačního programu 9.H. je od 1. 1. 2020  Ing. Antonín Zlatohlávek, Ph.D. (antonin.zlatohlavek@szif.cz).

 


Zařazenost 27.05.2020 10:05:00
ZdrojeAgri
Origináleagri.cz/public/web/mze/ministerstvo-zemedelstvi/proexportni-okenko/nabidka-ucasti-ceskych-firem-na-...
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V