Milan Vršecký: Kvalita realitních kanceláří srovnatelná se zahraničím není, ale už dochází k pročištění realitního trhu - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Výpis příspěvků 1 až 12 (12)
 
přečíst (6) 17.03.10 11:48  G. Kutálek  gkutalekzavinacseznam.cz  (140556)

Provize? LICHVA!!!!

Negativní zkušenost s realitní kanceláří REMAX KLADNO. K ceně požadované zákazníkem si připočítávají provizi více jak 50% . V mém případě k prodejní ceně 95 000,- si připočítali 50 000,- Kč
Dosavadní doporučení: přečíst (6)
Vaše doporučení:

přečíst (16) 29.04.09 17:36  Alena  (134023)

REMAX je .....

Remax Vám prodá licenci na provoz RK a právně se distancuje od problémů spůsobených každou pobočkou. Pan Vršecký ???? Profesionál??? možná....
Dosavadní doporučení: přečíst (16)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (2) 09.03.09 16:18  Andrea Kadlecová  (132750)

Kadlecová

Nedávno jsem sháněla byt, musím říct, že kancelář RE/MAX, kterou jsem navštívila mi poskytla skvělý servis. Nevím samozřejmě, jestli tak fungují všechny kanceláře, ale má první zkušenost byla velice pozitivní.
Dosavadní doporučení: spíše nečíst (2)
Vaše doporučení:

přečíst (6) 09.03.09 12:33  Jiří Stránský  (132746)

Velké realitky jsou solidnější

Osobně si myslím, že u nás je příliš mnoho realitek a čím menší RK, tím horší servis. Ono tomu ani nemůže být jinak. Makléři u malých RK nemají možnost získat potřebné školení a trenink. A pat u takových kanceláří může dělat makléře každý s dokončenou základkou. Nechci se zastávat Remaxu ani žádné jiné větší realitní společnosti, ale určitě (i z osobní zkušenosti) mají mnohem profesionálnější a v oblasti realitního trhu znalejší makléře.
Dosavadní doporučení: přečíst (6)
Vaše doporučení:

přečíst (1) 09.03.09 10:31  Jan jakubec  (132739)

RE/MAX

Tohle je fakt dost nechutné PR. Fráze o skvělé síti, jen a jedině RE/MAX zaručí. Každá franchiza je samostatná jednotka a jede na sebe. Jméno samo o sobě nezaručí vůbec nic. Známý prodával dům přes RE/MAX, za půl roku se neudálo vůbec nic. Jiná RK dům prodala za měsíc a půl s veškerým servisem bez problému a za nižší provizi !
Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:

přečíst (3) 09.03.09 08:39  pepino  (132737)

Zní to jako remax a nikdy jinak !!!

tedy setkal jsem se s nemovitostmi, které remax nabízí a je docela zajímavé si nějakou z nich najít a pak vysledovat, že tyto se nacházejí většinou i v několika dalších RK. remax je vždy u dané nemovitosti ale bezkonkurenčně nejdražší, dokonce u domu v ceně cca 6,5 milionu jejich nabídka byla cca 7,9 milionu !!!! myslím že to jsou pěkný zloději. A pokud u nich pracují makléři na živnostenský list, tak jde vlastně o zakázaný švarc systém, ale kde není žalobce , není soudce. Osobně jsem pro malé RK kde nekoukají jak lidi co nejvíce a nejrychleji odrat a oškubat. Udělají to také, ale tak nějak s lidskou tváří a jsou skromnější.
Dosavadní doporučení: přečíst (3)
Vaše doporučení:
přečíst (6) 16.06.09 12:48  Vojtěch Karban  vojtech.karbanzavinacseznam.cz  (135198)

Zní to jako remax a nikdy jinak !!!

No po pravdě jsem měl možnost se s několika malými RK setkat při práci a musím říct že jsou sice levnější, ale kvalita služeb a jejich vědomosti jsou komplet na nule. Ono pokud Vás zastupuje někdo, kdo není vůbec vzděláván v oboru, nemá přístup ke kvalitním informacím a nemá za sebou ani kvalitního notáře či právníka jste jednou nohou v problému. Schválně si udělejte statistiku kolik v televizi objevíte problémů s malými RK a kolik se silnými a kvalitními RK. Je to těžké, realitní makléř není certifikovaná činnost (jaká škoda) a může ho tedy dělat člověk co byl ještě před týdnem instalatér (nic proti nim) a podle toho vypadá i služba, kterou od něj dostanete (tohle se Vám u kvalitní značky nestane). Osobně považuji RE/MAX za špičku realitního trhu společně třeba s Century 21, ERA nebo M&M. Za kvalitu a bezpečnost si vždy rád připlatím protože nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci.
Dosavadní doporučení: přečíst (6)
Vaše doporučení:

přečíst (7) 08.03.09 12:28  Jan Divecký  (132728)

Milan Vršecký je profesionál?

Myslím si, že právě tyto RK nejsou zdaleka vždy zárukou kvality. V tomto případě majitel RK, bohužel jen v reklamním článku, dříve prokazuje neznalost, když používá pojem "osobní vlastnictví", tedy formu vlastnictví kterou platný právní řád nezná. Taková neznalost je neomluvitelná. Je vidět, že za poplatek se lze stát vlastníkem čehokoliv. Tyto velké kanceláře založené na manipulaci ve smyslu: "lidé podívejte se jak jsme velká a světová firma a tím jistě zaručujeme kvalitu", kvalitu vždy nemusí zaručit, protože kvalita služeb závisí na konkrétních lidech kteří služby poskytují. Podle mého názoru nejkvalitnější služby poskytují ti, kdo jednají veřejně na své jméno, za nikoho se neschovávají a jejichž činnost je ověřena dobou a doporučeními klientů. RK jedné osoby, skutečného profesionála a slušného člověka je skutečná záruka poskytnutí služeb, než sít realitních kanceláří schovanou pro světovou značkou, když tuto značku, resp. „právo se „schovat“ lze jednoduše za peníze koupit. A nejedná se vůbec jen o tuto světovou RK, ale celá řada místních RK prodává franšízi a tváří se, že prodává nějaký zvláštní typ služeb a přitom se jen snaží vyhnout se podnikání na vlastní odpovědnost a na své jméno, například vytvářením svých poboček s vlastními zaměstnanci. Je to taková hra, kdy se tyto firmy snaží vytvářet dojem na zákazníky o své velikosti a kvalitě, ale pravda je někde jinde. Jistě nejsou všichni podvodníci, vždy záleží na konkrétních lidech a obchodovat v nemovitostech zase není taková složitost, ale slušnost je velice důležitá stejně jako profesionalita.
Dosavadní doporučení: přečíst (7)
Vaše doporučení:

přečíst (3) 08.03.09 09:42  bla bla  (132726)

Zase PR nesmysl....

....meritkem trhu realit neni byt v Chomutove, nebo Moste. To byste pak musel take rict, ze byty na parizskem "cernem" predmesti jsou vhodne k investici, protoze jsou opravdu skoro zadarmo.
Byty v Praze jsou neskutecne predrazene, jsou drazsi nez ve Vidni, nebo Berline. Vykladni skrin nemeckeho blahobytu-Stuttgart a Mnichov se muze pochlubit cenamy bydleni stejnymi, nebo nizsimi nez v Praze. A mluvime o te Praze, kde je prumerny prijem nizsi nez 1000 Euro brutto. To je ve vyse zminenych aglomeracich nekde mezi socialni davkou a starobnim duchodem....nikoliv prumernym platem.

Dosavadní doporučení: přečíst (3)
Vaše doporučení:

přečíst (7) 07.03.09 00:21  Marek Sechovský  sechovskyzavinacseznam.cz  (132714)

Velká RK = dobrá RK???

Dotaz pro zákazníka realitní kanceláře: "Kdo pracuje ve "velké RK = rozuměj síť malých RK pod jedním jménem", kde dostává pár procent z obchodované nemovitosti a nějaký pidi paušální plat? Jak je motivován na tom, prodat právě tu Vaši nemovitost a tudíž si za dobré služby zasloužit odměnu? Z vlastní zkušenosti vím, že i menší dobře zavedené realitky, kde nejsou zaměstnanci, ale každý makléř pracuje na sebe a zakázky získává na základě kladných zkušeností od zákazníků (ne pomocí obřích reklamních ploch) je lepší, než zaměstnanec i té největší relitky v ČR! Schopný makléř totiž "dělá sám na sebe a sám ručí za kvalitu své práce" a nepracuje v sebevětší RK!! Výzva: Vážení zákazníci realitek - stačí přemýšlet a ptát se a ptát se - reference a zase reference Vám zajistí kvalitu!!! Přeji hodně úspěchů. Když už se jedná o reklamní článek, tak také přidám reklamu: "PATRIA REALITY Liberec".
Dosavadní doporučení: přečíst (7)
Vaše doporučení:
přečíst (5) 08.03.09 10:28  Robert Pelzmann  pelzmannovizavinacvolny.cz  (132727)

Velká RK = dobrá RK???

Vážený pane,nevím kdo Vám nakukal, že pro velké realitní společnosti pracují zaměstnanci. Ve většině velkých realitních společností pracují samostatní realitní makléři, kteří mají svoje živnostenské oprávnění, případně i vyšší formu podnikání. Tyto společnosti mají poměrně velké nároky na vzdělávání makléřů, kteří pracují pod jejich značkou na základě smlouvy. Výhodou takovéhoto systému je jednotný vzdělávací systém, právní servis, a spolupráce s významnými finančnímy institucemi na úrovni významných společností. Podobné podmínky a kvalitní servis namá lokální firmička o jednom až několika makléřích ani šanci získat. Katastrofou je fakt, že postačí zajít na živnostenský úřad vyplnit tiskopis, zaplatit tisícovku a dodat výpis TR a je z člověka, který nedokončil základní školu realitní makléř. Toto je vážná hrozba jak pro kupujícího, tak pro prodávajícího. Svěřit svoji nemovitost, nebo finanční prostředky takovéto "realitní kanceláři" je skutečný hazard. S pozdravem Robert Pelzmann
Dosavadní doporučení: přečíst (5)
Vaše doporučení:
přečíst (3) 08.03.09 19:57  impulz  (130145)

Velká RK = dobrá RK???

na tohoto makléře asi opravdu kladli velké nároky. Vznikla z toho i docela pěkná rýmovačla :-) http://www.remax-czech.cz/AgentProfile.aspx?sid=1232bcd6-e89a-483a-b032-5613d41559b7&AgentID=290411018
Dosavadní doporučení: přečíst (3)
Vaše doporučení:


Diskuze Milan Vršecký: Kvalita realitních kanceláří srovnatelná se zahraničím není, ale už dochází k pročištění realitního trhu, další stránky: 1
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Milan Vršecký: Kvalita realitních kanceláří srovnatelná se zahraničím není, ale už dochází k pročištění realitního trhu

Milan Vršecký: Kvalita realitních kanceláří srovnatelná se zahraničím není, ale už dochází k pročištění realitního trhu - zdrojová stránka k tématu diskuze Milan Vršecký: Kvalita realitních kanceláří srovnatelná se zahraničím není, ale už dochází k pročištění realitního trhu.

Zasílání Denního souhrnu názorů na Milan Vršecký: Kvalita realitních kanceláří srovnatelná se zahraničím není, ale už dochází k pročištění realitního trhu e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Milan Vršecký: Kvalita realitních kanceláří srovnatelná se zahraničím není, ale už dochází k pročištění realitního trhu.

 Burza Prime 16:29 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  649.00  +1.41% 
 ČEZ  870.00  +0.64% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 110.00  +0.23% 
 GEN DIGITAL  490.00  -0.20% 
 GEVORKYAN  258.00  +2.38% 
 KOFOLA CS  270.00  0.00% 
 KOMERČNÍ BANKA  869.50  +0.52% 
 MONETA MONEY BANK  95.10  -2.36% 
 PHILIP MORRIS ČR A  16 000.00  0.00% 
 PHOTON ENERGY  44.90  +0.90% 
 PILULKA LÉKÁRNY  180.00  +0.84% 
 PRIMOCO UAV SE  920.00  -2.65% 
 VIG  734.00  -0.81% 
Komodity online
 Ropa 86.04 USD 30.04   
 Zlato 2292.55 USD 30.04   
 Stříbro 26.28 USD 30.04   
 Káva 213.55 USD 30.04   
 Cukr 19.44 USD 30.04   
 Bavlna 78.51 USD 30.04   

?
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.