11 + 1 vtipů o bateriích a nabíjení nejen pro veselý konec roku

Redakce, 19.12.2023
ilustrační obrázek

Baterie mají v dnešním světě závislém na technologiích nepostradatelné místo. To potvrzuje i fakt, že jsou předmětem mnohých vtipů a humorných historek. Pro sváteční pohodu jsme připravili sérii vtípků na téma baterií a nabíjení, které vás dobijí pozitivní energií do dalšího roku.

Moderní technologie nám usnadňují život, ale často také způsobují, že je hektičtější a nemáme čas se zastavit. „konec roku by měl být radostný a zábavný. Proto jsme připravili sadu vtipů, které si z baterií a chytrých telefonů, které nám mohou energii paradoxně vysávat, dělají legraci,“ uvádí Radim Tlapák z internetového obchodu BatteryShop.cz, který je předním prodejcem baterií do mobilních zařízení na českém trhu a nabízí akumulátory vlastní značky T6 Power. A doplňuje, že v e-sbopu mají nejraději tento vtípek „Jaký obchodník je ten nejlepší? Přece prodejce baterií, protože má vždycky dostatek energie na rozdávání,“ vtipkuje Radim Tlapák.

Vtipy o bateriích

1. Přijde zákazník do elektra a chce reklamovat zboží. „Včera jsem u vás koupil tužkové baterie,“ říká. „A  co je s nimi špatně, pane?“ ptá se prodavač. „No vůbec nepíší!“

2. Potkají se v parku dvě ženy a dají se do řeči o partnerských záležitostech. Jedna si povzdechne a říká: "Víš, jaký je rozdíl mezi baterií a mužem?"

"To netuším," odvětí druhá.

"Baterie má i pozitivní stranu."

3. Přijde zákazník do obchoduNěmecku a prosí: „Dvě baterie.“

Prodavač nerozumí a odpovídá: "Wie bitte?"

Zákazník překvapeně reaguje: "Nechci vybité, ale nabité baterie, přece."

4. Co dělají policisté, když se blýská? Vytáhnou z policejního auta baterie a čekají, až se nabije.

5. Kamarádi si o vánočních prázdninách píšou: „Tak co, jak zvládáš Vánoce s rodinou?“ Druhý odpoví: „Představ si, na Štěpána se mi vybil mobil a rozbila se mi nabíječka. A zjistil jsem, že v mé rodině jsou docela milý lidé.“

6. Proč se baterie nikdy nenaštvou? Protože stále zůstávají pozitivní.

7. Jak se představí baterie na prvním rande? Ahoj, jsem plná energie, umím zajiskřit a jsem pozitivní. A když mě poznáš blíž, mám i svou negativní stranu.

8. Jak židovská babička vysvětluje svým vnoučatům v dnešní době význam svátku Chanuka? „Děti, představte si, že má váš smartphone jen 10 procent kapacity baterie a nemáte nabíječku.“ Děti vykřiknou hrůzou. „A i přesto vám vydrží mobil fungovat celých osm dní.“ „To je zázrak, babi,“ řeknou úžasem děti. „Tak, konečně jste pochopili Chanuku.“

9.Povídají si dva kamarádi: „Teda, ty tvoje nové smartwatch jsou super a mají tolik funkcí!“ Majitel nových hodinek potvrzuje: „Je to perfektní, od rána mi měří tep, kroky, sleduju na nich zprávy, vyřizuji e-maily, telefonuju a dívám se na videa.“ Kamarád je nadšený: „To je super. A kolik je teď hodin?“ „Poledne,“ odpoví druhý, aniž by se podíval na chytré hodinky. „Jaks to poznal?“ „Protože se mi právě vybily,“ suše odvětí. 

10. Anička dostala pod stromeček nového králíčka. Ve chvíli, kdy do něj vkládala už třetí baterii, ji tatínek upozornil, že to není ten králíček na baterie z reklamy.

11. Jak se jmenuje nejrychleji se nabíjející baterie na světě? Usain Volt

A jako bonus jeden vtip, který vymyslela umělá inteligence:

 

Dvě baterie si povídají. Jedna říká: „Cítím se tak vybitá.“ Na to druhá odpovídá: „Drž se, možná jsi jen na konci svého cyklu!“



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky