Hledáte inspiraci pro novou podlahu? Stylová terakota podlaha, ve které se snoubí cit pro eleganci a řemeslo

Terakota zažívá v oblasti interiérového designérství comeback. Laminátová podlaha vnese eleganci a sofistikovaný styl do každého prostoru. Barevná škála odpovídá současným preferencím směřujícím k přirozené přírodní estetice.

Každé jedno prkno laminátové podlahy Muse Terakota  je vyrobené pomocí nejmodernějších technik s maximálním důrazem na detail a ztělesňuje neutuchající úsilí Quick-Stepu o dokonalost. Výběr této novinky současně není jen o estetice; je potvrzením oddanosti značky řemeslnému zpracování a kvalitě. Quick-Step tak i nadále posouvá hranice v oblasti inovací a přináší zážitek z podlahy, která s lehkostí propojuje současný styl s klasickým designem, a nastavuje tak nové trendy ve světě interiérového designu.

Povzneste svůj domov za pomoci teplých odstínů a zemitých tónů, laminátová podlaha Muse Terakota dodá punc elegance do každé místnosti.

Zdroj Quick-Step

Quick-Step

Quick-Step je značka kvalitních podlah vyráběná společností Unilin. Neustálý výzkum a inovace udělaly ze značky Quick-Step jednoho z nejsilnějších hráčů v podlahovém průmyslu na světě. Do povědomí se dostala nejen díky svým vysoce kvalitním produktům, ale také díky ojedinělému pokládkovému systému Uniclic®, ke kterému není zapotřebí lepidlo. Quick-Step postupem času vytvořil samostatnou kategorii ve světě podlahových krytin – podlahy, které se rychle instalují a snadno udržují ve všech situacích. V současné době nabízí laminátové, vinylové či parketové krytiny ve více než 100 zemích. Je skutečným lídrem v oblasti designu, inovace a kvality.

Více informací na: www.quick-step.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky