Babiš: Situace je vážná, zpřísníme opatření, podobně jako v březnu. Cílem bude omezit mobilitu - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Výpis příspěvků 1 až 20 (27)
 
přečíst (1) 25.02.21 10:33  Harry Potter  (223415)

Mít tak tu kouzelnou hůlčičku ...

Mít tak zpět tu kouzelnou hůlčičku, kterou mi tady v té kouzelné české kotlině někdo ukradl, tak bych některé lidi, kteří vedou tento stát do záhuby, taky prohnal na nádraží skrze to speciální průchozí nástupiště při cestě do Bradavic. Ale muselo by být z hodně tvrdého betonu. Jen tak mimochodem, dozvídám se z dnešních zpráv, že Chile naočkovalo za 3 týdny 3 miliony lidí. Ano, jsou 3. na větě po Británii a USA. Ale na nás nemají. My jsme totiž  "best in covid" se 600 000 lidmi za 2 měsíce a žebráme v EU, aby se na nás složili ostatní, s částí svých vakcín. Tedy Kocourkov, to už je hodně slabé slovo na to, co se tu děje !

Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:

přečíst (5) 24.02.21 17:42  MaSe  (216195)

Zajímavost z nemocnice

Propuštění po lehkém zákroku, v papírech "byl jste covid pozitivní". Ptám se skutečně? Ne tak to přepíšeme.

Není to jediná skutečnost.

Dosavadní doporučení: přečíst (5)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (3) 24.02.21 20:36  plantaznik  adamec.pzavinacemail.cz  (193996)

Zajímavost z nemocnice

fake? kde to bylo? kdo to byl?

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (3)
Vaše doporučení:

přečíst (8) 24.02.21 16:48  Antišašek  (223368)

Já mám otázku těm co to vše řídí a oplývají nekonečným rozumem a inteligencí

  1. Proč vázne katastrofálně to očkování !?!? Není možno z toho donekonečna vinit jen EU a snažit se tu prosadit jako své ekonomické, ale hlavně politické zájmy, tím že sem dovezete nedostatečně odzkoušenou a neschválenou vakcínu ! Proč může Británie mít naočkováno 17 milionů lidí, proč mohly USA někdy během minulého nebo předminulého týdne, naočkovat 9 milionů lidí za TÝDEN !!!! Proč tam v USA nabídly sportovní asociace své stadiony k maximálnímu očkování a u nás se mezitím rozbourala pracně postavená nemocnice a přitom z toho někomu zbytečně káplo do kapsy 50 milionů za nájem plochy. Proč u nás je mezitím za téměř 2 měsíce pouze něco přes 500 tisíc očkovaných ?  A ať nikdo neplácá neustálé  nesmysly o EU a že je to tím, že si Británie a USA ponechaly  z produkce vakcín pro sebe nějakou podstatnou většinu. Spíše by mohl také dotaz znít, proč už neočkuje u nás každý kdo může, včetně praktických lékařů ??  Dále by mohl také dotaz znít, zda to někdo úmyslně neodsouvá někam směrem k letnímu období, aby těsně před volbami tady byl někdo za pseudohrdinu pro masu lidí s nižším IQ, protože po větším proočkování  nastane prudký pokles nakažených ! Proč leží tisíce vakcín buď ve skladech nebo rozvezených po pár stovkách, max. tisících, do skladů nebo do úložišť v nemocnicích místo okamžitého očkování ?? Už někdo vyočkoval těch 5000 darovaných vakcín z Izraele ? Kdo je dostal ? Myslím, že by to veřejnost zajímalo. Myslím, že není čas vytvářet nějaké důvěrné nebo tajné zprávy, vyvolávat tu zmatek a neklid, aby se lidé nic nedozvěděli !! Těch otázek by bylo ještě moc a moc. Některé dotazy by byly, zejména s ohledem na bezpečnost této země, možná  i " drsnější". Ale na ty by odpověď lidi stejně nikdy nedostali. Zase budeme vystaveni před volbami fůrami hnoje, lží a polopravd, aby vyhrál ten či onen. Opět se volby asi neobejdou bez nesmyslů, kterým věří snad jen ti, kteří mají nebezpečně blízko k hranici demence. Těch je ale zřejmě ještě pořád dost. Tak to ponecháme na později, až se jednou začnou všechny ty spletitosti vyšetřovat opravdu nezávislými orgány, zda nedošlo k trestným činům. Tedy pokud lidi před volbami zmoudří. Jinak se nevyšetří nic.
Dosavadní doporučení: přečíst (8)
Vaše doporučení:
přečíst (4) 25.02.21 10:49  Bejvoč Jméno 'Bejvoč' používá stále stejný uživatel  bejvoczavinacseznam.cz  (201373)

Já mám otázku těm co to vše řídí a oplývají nekonečným rozumem a inteligencí

Správné dotazy. I laik nepochopí co je za problém vzít krabici velikosti krabice od bot, naložit ji do osobáku a rozvézt kamkoli po republice. I kdybych ji předem měl dát do vetší izolované krabice naplněné suchým ledem. Podle mne jde jen o jedno velké divadlo maskující to, že lidé o vakcínu nestojí.

Dosavadní doporučení: přečíst (4)
Vaše doporučení:
přečíst (1) 26.02.21 15:08   (190978)

Já mám otázku těm co to vše řídí a oplývají nekonečným rozumem a inteligencí

Lidi vakcínu chtěj, ale není pro bezvýznamný neschopný země. A na rozvozu si musí někdo pořádně nahrabat, nejde to udělat levně, když to jde udělat 100x dráž.

Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:
přečíst (0) 26.02.21 13:22  tomda  (223495)

Já mám otázku těm co to vše řídí a oplývají nekonečným rozumem a inteligencí

mám naprosto stejný názor

Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:
přečíst (8) 25.02.21 11:09  Vlk  (214102)

Já mám otázku těm co to vše řídí a oplývají nekonečným rozumem a inteligencí

Lidé o vakcínu stojí, ale státní aparát nefunguje, kromě hasičů nefunguje nic.

Dosavadní doporučení: přečíst (8)
Vaše doporučení:
přečíst (0) 26.02.21 15:02  danielkobl  (223498)

Já mám otázku těm co to vše řídí a oplývají nekonečným rozumem a inteligencí

taky mi to tak přijde

Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:

určitě nečíst (28) 24.02.21 12:41  ikaktus  (222380)

Situace je vážná

A PROČ ?

- Protože jsme Slované. Neustále lidé špekulují jak co obejít. Slováci na tom jsou nyní dokonce hůře a to plošně testovali a vláda přešla obrodou. Přesto to nefunguje - klíč je prostě v chování lidí

- Máme pošetilé "moudré" od Klause přes bláznivé umělce typu Csáková/Landa či petice Pirka+Honzáka. Ti dokázali zpitomět část obyvatelstva

- Máme i zaťatou opozici, kde chytrolíni přesně ví, co a jak se mělo dělat. Slovensko dokazuje, že by to bylo fuk. Za 100 litrů měsíčně jsou jim lidi u zadku po vhození hlasů do uren. Hrají si jen svou volební partičku a dobře vědí to, že čím přilévají do ohně, tím děsí část plebs a to jim vyhovuje.

- Máme i trollí farmy podobné v Rusku - těch blábolů a nesmyslů na sociálních sítich.... Pro některé je to " nové náboženství"

Ale nemáme razantní pokuty pro zaryté asociály, kteŕí chtějí svou "svobodu" vnucovat ostatním. Nemáme pro ně ani detenční tábory. Nejsme Němci.

Zato máme moudré senátory a soudce - dokud jich pár nepomře. Pak se teprve začnou dít věci. A co bylo včera bílé, to bude zítra černé.
Asi tak, jako když soudruzi z opozice ŕvali, co vláda v lětě zanedbala a pŕitom oni sami v létě demonstrovali proti omezením a dělali si společenské predvolební párty na Karlově mostě. 

 

Dosavadní doporučení: určitě nečíst (28)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (16) 24.02.21 13:30  Petr 1258  (223358)

Situace je vážná

No a ještě k tomu tvému opovrhování "Slovany" - tak podle gentických výzkumů těch genů po slovanech máme sotva půlku - holt občas tu zůstal i nějaký ten Kelt, Germán a kdo zrovna projel kolem od Římanů po Avary Geneticky tedy jsme spíš pouliční směska. A možná právě tato směs genů nám dává schopnost se přizpůsobit a přežít - a úspěšně. Jsme v tomto koutku Evropy, v této křižovatce dějin víc než tisíc let.  Možná nevýhodou tohoto rušného místa je to, že nám dost často odchází elity - za Rakouska do nového světa, před Hitlerem, po něm díky odsunu (ano spousta těch Němců tady žila s námi od 13. století), po roce 1948, 1968, po pádu režimu. To vidím jako nevýhodu - elity nám odchází a pak to tu řídí agenti ze Slovenska. 

 

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (16)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (5) 24.02.21 18:24  ikaktus  (222380)

Situace je vážná

To mi připomíná politologa Fialu, když zeširoka s nánosy mnoha blábolů komentuje ekonomické souvislosti. Průměrně vzdělaný člověk ví, že "český šlendrián" má kořeny v jakémsi odboji proti Rakousku-Úhersku a dokumentují to např. film  F.L.Věk nebo Haškův Švejk. A my Češi Švejka milujeme !

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (5)
Vaše doporučení:
přečíst (5) 24.02.21 20:35  plantaznik  adamec.pzavinacemail.cz  (193996)

Situace je vážná

ty jsi fakt švejk

Dosavadní doporučení: přečíst (5)
Vaše doporučení:
určitě nečíst (4) 25.02.21 06:46  ikaktus  (222380)

Situace je vážná

V SRN naučili  správně se chovat i 4 milióny Turků, vedle dalších statisíců arabáčů.

První pokuta 2000€ odmítáš ? tak další pokuta a víc. Tady se jen žvaní o "šikaně, svobodě...."

Tebe by to v SRN taky naučili, to si piš, matlo.

 

 

 

 

Dosavadní doporučení: určitě nečíst (4)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (18) 24.02.21 13:03  Petr 1258  (223358)

Situace je vážná

Houby, naše povaha není o tolik jiná, ale:

 1. řídí nás nekompetentní ho..da. Ano - nekompetentní ho..da, která co dva dny mění názor. Kteří nejsou schopni ani nakoupit špejle do nosu aby z toho nebyl průšvih! Je to festival neschopnosti a "desátků" (ve skutečnosti zřejmě mnohem víc) domů. Vždyť i Babiš je zaháčkovaný přes svěřenecký fond v testování PCR metodou - tedy dlohodobý průser  mu vyhovuje a jiné formy testová nepustí. 

 2. jsme jedna velká montovna - z logiky věci je v montovnách vyšší pravděpodobnost nákazy, než v malých kolektivech, případně při prací na home office. Holt auta z domu montovat nejdou - takže ubytovny námezdních dělníků, plné autobusy, společné sprchy, práce rameno na rameni u pásu - na tyto typy výroby si kapitání průmyslu šáhnout nenechali...

3. Za rok uzavřené školy by se ta ho..da měla smažit v pekle! Ale jim to nevadí - nevzdělanci jsou pro montovny O.K.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (18)
Vaše doporučení:
přečíst (1) 24.02.21 13:01  Petr 1258  (223358)

Situace je vážná

Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:
přečíst (10) 24.02.21 12:53  ovi1  (209878)

Situace je vážná

Hlavně nenuťte covidstršpytlové své plošné uzavírání, které nikde nefunguje ostatním...jestli se bojíte, tak vlezte ve skafandru do sklepa na 30 let a nás normální nechte žít !!!

Dosavadní doporučení: přečíst (10)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (13) 24.02.21 18:31  ikaktus  (222380)

Situace je vážná

Švagr primář byl v sobotu u smrti kluka ročník 1991 - taky prý chtěl normálně žít.

Sestře z vedlejšího pokoje psala na FB kámoška - koupila jsem si v Polsku nové boty heeéč a mají tam vše otevřené. Reakce sestry: až tě sem povezou na ARO, rychle ještě pošli selfíčko, dokud ti to půjde se trochu normálně nadechnout. A počítej s tím, že nebudu jak anděl, protože toho mám plné zuby....

Každému, co jeho jest.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (13)
Vaše doporučení:

určitě nečíst (20) 24.02.21 11:55  lkm  (223354)

Blbovi domlouvej dvakrát potom už musí dostat lepáka.

Jinak to nejde a kdo nebude respektovat tak tvrdé postihy. A "Trojský kůň" opozice Ústavní soud by měl čelit hněvu lidu.Právo si vykládejte na hrobech zemřelých díky Vašim rozhodnutím v době,kdy jde mnoha občanům o život,což Vás jak vidno nezajímá.Ani ústava není neprůstřelná a za mimořádné situlace je i pozastavitelná platnost jejích částí na pořadu dne.

Dosavadní doporučení: určitě nečíst (20)
Vaše doporučení:


Diskuze Babiš: Situace je vážná, zpřísníme opatření, podobně jako v březnu. Cílem bude omezit mobilitu, další stránky: 1 | 2 | Další »
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Babiš: Situace je vážná, zpřísníme opatření, podobně jako v březnu. Cílem bude omezit mobilitu

Babiš: Situace je vážná, zpřísníme opatření, podobně jako v březnu. Cílem bude omezit mobilitu - zdrojová stránka k tématu diskuze Babiš: Situace je vážná, zpřísníme opatření, podobně jako v březnu. Cílem bude omezit mobilitu.

Zasílání Denního souhrnu názorů na Babiš: Situace je vážná, zpřísníme opatření, podobně jako v březnu. Cílem bude omezit mobilitu e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Babiš: Situace je vážná, zpřísníme opatření, podobně jako v březnu. Cílem bude omezit mobilitu.


Vydaná opatření a zpravodajství

 Burza Prime 16:29 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  680.00  +0.30% 
 ČEZ  920.00  +0.66% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 169.50  +0.56% 
 GEN DIGITAL  560.00  0.00% 
 GEVORKYAN  254.00  -0.78% 
 KOFOLA CS  283.00  +0.35% 
 KOMERČNÍ BANKA  784.50  0.00% 
 MONETA MONEY BANK  97.00  +0.94% 
 PHILIP MORRIS ČR A  14 840.00  -0.40% 
 PHOTON ENERGY  45.40  +1.34% 
 PILULKA LÉKÁRNY  178.00  +0.57% 
 PRIMOCO UAV SE  800.00  0.00% 
 VIG  774.00  0.00% 
Komodity online
 Ropa 83.64 USD 20.05   
 Zlato 2425.15 USD 20.05   
 Stříbro 31.54 USD 20.05   
 Káva 207.43 USD 20.05   
 Cukr 18.69 USD 20.05   
 Bavlna 75.93 USD 20.05   
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.