Stát chystá válku s chudobou. Změny se dotknou dávek i bydlení, téměř všech. Seznam opatření. - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Výpis příspěvků 1 až 9 (9)
 
přečíst (0) 31.07.19 16:13  haluz  (203756)

Vážený jak vás neurazit..?

Opravdu to bude namáhavé, ale hold je to třeba, normálně by jste mi udělal radost, kdyby jste se alespoň na zkoušku, zkusil za 1. donutit připustit fakt, že dogmata která vám násilím vnutili, ZDE je aspekt toho co by vás mělo zbavit odporu k této změně, jelikož to není vaše chyba, že jste takto psychicky naprosto sešněrován a sám si to utahujete, to je úplně normální, většina lidí umírá, ti šťastnější se dožívají v tomto nepochopení úctyhodného věku..Ovšem děláte šílenou chybu a já se na to prostě nemůžu dívat, píšete že už tady žijete dlouho, takže jste starší, mě je to vážně blbé, ale jak říkám není se za co stydět, já byl trotl který neměl konkurenci.. třeba, a většina lidí stále je a bude, zkuste projednou přestat proti těmhle kecům protestovat, a aspoň to zkusit, zkusit přemýšlet o pravém opaku toho co prosazujete, já to taky udělal a vím jak to je nepříjemné. Ale dokud si nepřipustíte, že nejste svobodný.. kdyby jen to.. jak říkám škodíte si strašným způsobem, poděkujte za to moci pánům, oblbli vás tak nehorázně, že jak jsem to zjistil co se tady děje, kde to vlastně žiju kdo to vlastně vládne a jak to všichni okolo žerou i s navijákem a šťastni se hrnou do toho skvělého života, ze kterého mě doslova od raného dětství běhá mráz po zádech, ale aby se neřeklo, já to zkusil, já se donutil poslouchat ty vaše hromady naprostých debilovin které mě leda nutili protestovat a porušovat je.. já se narodil jako každý, jako normální člověk, dobře vím co můžu a co ne, co je dobré a špatné, nepotřebuji úředníka, policajta, ani politika, to vy, by jste se mezi sebou z té svobody pozabíjeli.. to má taky logiku jak prase! No jenže vaše mozky už jsou tak zadělané těmi hnusnými psychologickými triky, že prakticky nelze s vámi komunikovat, neboť k osvobození mysli vede cesta na které se vždy střetnete a spustí se vám program, ten vás blokne způsobem: podsunuli vám někde v nějaké mediální masáži, informaci, na tu za nějakou dobu úplně zapomenete, jelikož z té hromady hnoje člověk má co dělat nezdechnout.. natož přemýšlet nad tím :D no víte to je ten problém, já jsem tady s absolutně čistým záměrem, chci vám pomoct a celkem se snažím, asi vás tam z hora má někdo taky rád a ted, vy nadruhé straně někde, od první věty čtete s pochybou, s nemožností to přijmout.. přitom tam hluboko někde na vašem dně, leží ta vzpomínka.. vážně budete dále trvat na svém názoru postoji.. nemáte rád cikány, mě dělali vyloženě peklo v dětství, dnes říkám, dobře mi tak.. oni tím že nás terorizují, oni se tím baví čast.. smějí se nám jelikož jsme pro ně extrémě snadná a hloupá kořist.. kdysi jsem měl problémy s cikánskými dětmi které si semnou hráli ! Dnes nemám problém vypořádat se s nechvalně známým kriminálníkem který tady vylezl z basy  nedávno a nejspíš né na dlouho.. No neptejte se mě co vám to píšu. .spíše nad tím přemýšlejte, ať se daří. 

Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:

přečíst (1) 31.07.19 09:19  haluz  (203756)

No pěkné!!

MPSV chce rovněž regulovat pronájem více bytů přes živnostenské oprávnění. Hodlá také vykupovat zdevastované byty a opravovat je.

 

Tak jestli tyto pronájmý a luxusní byznys, není podnikáním, jsem moc rád za to že jsem ty daně neplatil, no nikdo je po mě nikdy nechtěl.. Tj síla ale, mi říkejte že jak ti špinaví exekutoři, tak jejich kumpání, stejně tak šmejdi s chudobou, mi říkejte že to nejsou známí těch politických organizovaných zločinců!! Není možné aby se ploštně buzerovali slušní lidé, a tihle zločinci si můžou dělat co chtějí a nikoho to nezajímá. 

 

Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:

přečíst (1) 25.02.19 20:14  Igor  (185650)

Geometrická posloupnost

Romská matka narkomanka  má 11 dětí

 

https://www.novinky.cz/domaci/498006-romske-deti-zachranuji-od-decaku-skandinavci-i-italove.html

Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:
přečíst (1) 25.02.19 21:18  Tonda Futro  (190610)

Geometrická posloupnost

jen ať si je berou, tu elitu národa. Až se tyhle dětičky dostanou do puberty, tak ti naivové poznají, jaký vejlupky si adoptovali. Žiju už dost dlouho, a znám několik lidí, velmi slušných, kteří si adoptovali cigánka... (róma), no, a dopadlo to docela špatně.... Geny se nepřeonačí...

Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:

přečíst (2) 25.02.19 19:11  r.m.  (197588)

válku cs chudobě? hurá konečně mzdy jak v Německu

a nakonec z toho vypadne tohle:

Součástí opatření by mělo být personální a finanční posílení Úřadů práce, Policie ČR nebo pedagogických pracovníků ve vyloučených lokalitách.

Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:

přečíst (6) 25.02.19 06:43  naštvánek  (200040)

populistické

A co takhle zrušit příspěvky na bydlení těm, kteří žijí v bytech v soukromém vlatnictví a ošetřit si bydlení socálně slabých přes stát. Stát ať vykoupí nebo postaví takovéto byty a reguluje si výši nájemného sám a skončí obchod s chudobou okamžitě. To jsem zvědavá, jak se jim toto podaří prosadit teď, když tyto objekty vlastní především lidé napojení na vládnoucí garnituru, poslance, zastupitele apod. sortu. Ti se budou bránit zuby nehty nebo se to budou zase snažit nějak obcházet. Zase jen další vějička na uchlácholení nás naštvaných, co si všechno musíme zaplatit sami a stejně to zas půjde do kytek. Hlavně že se to zveřejnilo, aby se mohlo zatleskat. 

Dosavadní doporučení: přečíst (6)
Vaše doporučení:
přečíst (2) 25.02.19 19:04  r.m.  (197588)

pleteš si dvě dávky - příspěvek a doplatek je sakra rozdíl!

doplatek - 80 - 90 % nákladů, ten je pro ubytovny papalášů z ODS a SPD (Volný například)

příspěvek - člověku má zbýt po zaplacení nákladů na bydlení 30 až 35% dle zákona, ale Drábek zákon vyhláškou vykastroval.Slušní lidé ve svých trvalých bydlištích v krátkodobých problémech padají na hubu. Ta vyhláška stanovuje strop uznatelných nákladů podle počtu obyvatel v obci ne podle cen bydlení. Obce třeba jen 5 km od Prahy, Brna, Ostravy, kde jsou ceny stejné jako ve městě a někdy i vyšší, ale ouřad na to má tabulku:

Obec 0 - 9 999 obyvatel. Když si člověk teoreticky (pro web kalkulačku) vydělá 0,- Kč a nájemné je 10 000,- Kč, dostane maximálně 

!! 3 473 Kč !!. Pro Prahu jen o pár kiláků jinde to dělá 7040,- Kč, pro Brno a Ostravu 5 518 Kč strop.

Jsou to hustě osídlené oblasti se zhruba dvěma milóny obyvatel. Zdroj: kalkulačka peníze.cz

Podnikatelé platí lidem takové almužny, že tyhle dávky berou i zaměstnaní lidé. Je to neoprávněná podpora v podnikání.

Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:

přečíst (1) 25.02.19 03:55  PRO  xklarazavinacseznam.cz  (200039)

Boj s chudobou lze vyhrát jen zrušením dávek

Až 30 letý dežo bude chodit se čtvrťákama do školy, brát jim svačiny a prznit malé dívky.. Zažila jsem 17 let. Roma v páté a děti budou mít následky, to mi nikdo nevymluví. Tihle dobro@eri typ Maláčová nepochopí, že je někdo blbej a navíc je za to rád., že bude mít invalidní důchod a kupu dávek a harantů, občas si přivydělá krádeží, že může být šťastnější 

 

 

 

Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:
přečíst (1) 25.02.19 18:20  r.m.  (197588)

takhle žijí v Británii celé ulice jak navrhuješ

kradou o to víc

Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:


Diskuze Stát chystá válku s chudobou. Změny se dotknou dávek i bydlení, téměř všech. Seznam opatření., další stránky: 1

Odkazy k diskuzi Stát chystá válku s chudobou. Změny se dotknou dávek i bydlení, téměř všech. Seznam opatření.

Stát chystá válku s chudobou. Změny se dotknou dávek i bydlení, téměř všech. Seznam opatření. - zdrojová stránka k tématu diskuze Stát chystá válku s chudobou. Změny se dotknou dávek i bydlení, téměř všech. Seznam opatření..

Zasílání Denního souhrnu názorů na Stát chystá válku s chudobou. Změny se dotknou dávek i bydlení, téměř všech. Seznam opatření. e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Stát chystá válku s chudobou. Změny se dotknou dávek i bydlení, téměř všech. Seznam opatření..


Vydaná opatření a zpravodajství

 Burza Prime 16:28 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  666.00  -1.91% 
 ČEZ  940.00  +1.08% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 167.00  0.00% 
 GEN DIGITAL  563.00  -1.23% 
 GEVORKYAN  252.00  0.00% 
 KOFOLA CS  287.00  0.00% 
 KOMERČNÍ BANKA  780.00  -0.38% 
 MONETA MONEY BANK  97.30  -1.02% 
 PHILIP MORRIS ČR A  14 900.00  +0.40% 
 PHOTON ENERGY  44.80  +1.93% 
 PILULKA LÉKÁRNY  178.00  0.00% 
 PRIMOCO UAV SE  800.00  +0.63% 
 VIG  770.00  -1.16% 
Komodity online
 Ropa 81.18 USD 19:48   
 Zlato 2335.30 USD 19:48   
 Stříbro 30.20 USD 19:48   
 Káva 215.73 USD 19:48   
 Cukr 18.29 USD 19:48   
 Bavlna 81.67 USD 19:48   
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.