Crestyl spustil výstavbu další etapy rodinných domů ve Vysokém Újezdu nedaleko Prahy

Vysoký Újezd Crestyl

V lednu začala výstavba další z etap rodinného bydlení v obci Vysoký Újezd, která leží nedaleko metropole uprostřed přírody. Zahrnuje 33 prostorných dvoupodlažních rodinných domů, které dokončí čtvrť U Kůlen. Stavba, kterou má na starosti společnost Metrostav, by měla být hotova na začátku roku 2026.

„Celý projekt připravujeme s ohledem na soukromí obyvatel a soulad s přírodou. Jednotlivé parcely jsou obklopeny zelení, místní široké komunikace jsou lemovány stromořadím a travnatým pásem. Navíc na území obce bylo vysazeno více než 1200 stromů. Přitom nezapomínáme ani na občanskou vybavenost a infrastrukturu, do které rovněž investujeme, což odlišuje tuto lokalitu od jiných. V námi vybudovaných prostorách je například prodejna potravin, lahůdky, nebo vyhlášená italská restaurace a fitness, investovali jsme i do revitalizace návsi nebo věnovali obci pozemek pro mateřskou školu a podpořili její výstavbu,“ říká Viktor Peška, obchodní ředitel společnosti Crestyl.

Nová etapa zahrnuje dokončení čtvrti U Kůlen, která se rozkládá v jižní části obce Vysoký Újezd a poskytuje tak záruku klidu a prosluněných dní. Celkem 33 dvoupodlažních rodinných domů, s rovnou nebo šikmou střechu plně navazuje na dosavadní výstavbu v této lokalitě. Domy s dispozicí 5+kk a plochou 165 m2 nabízí velkou zahradu, garáž a tři koupelny a budou vybaveny tepelným čerpadlem. Přímo ve čtvrti U Kůlen je pak otevřen i vzorový dům.

Rezidenční projekt Vysoký Újezd citlivě navazuje na původní vesnici stejného jména a je ideálním bydlením pro všechny, kdo hledají klidný styl života na dosah Prahy a veškerých služeb. Crestyl zde již vybudoval kompletně zasíťované parcely pro stavbu rodinných domů, samostatné rodinné domy, ale i řadové rodinné domy a nízkopodlažní bytové domy s byty umístěné přímo v centru obce. Vznikly zde i komerční jednotky pro obchody a služby. V sousedství je navíc zámecká zahrada a ve zrekonstruovaném zámku bude otevřen butikový hotel se všemi souvisejícími službami.

Celý rezidenční projekt Vysoký Újezd spojuje klid venkova a blízkost hlavního města. Nachází se v malebné lokalitě uprostřed křivoklátských a brdských lesů v sousedství prestižního golfového hřiště Albatross. Přilehlé zelené lesy přímo vybízí k dlouhým večerním procházkám nebo rannímu běhu. Rodiny s dětmi ocení nejen velká prostranství a zahrady, ale i dětské hřiště.

Foto: Crestyl



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy