PSN spustila výstavbu projektu Rezidence Maroldka v pražských Nuslích s možností odkoupení privátních teras

PSN Rezidence Maroldka v pražských Nuslích

V Praze 4 staví developerská společnost PSN nový projekt Rezidence Maroldka. Ten nabídne 38 jednotek a 4 retailové prostory. Jeho součástí se stane také společná střešní terasa nebo nabíjecí stanice pro elektromobily. Developer nyní zahájil výstavbu projektu, ke kolaudaci by pak mělo dojít koncem roku 2025.

Rezidence Maroldka roste v rámci bloku budov mezi ulicemi Maroldova, K Podjezdu a Bartoškova v Praze-Nuslích. Celkem bude čítat 33 bytů a 5 ubytovacích jednotek o dispozicích 1+kk až 3+kk a velikostech od 27 do 74 m2. Některé z nich budou mít balkony či terasy, vybrané jednotky také rekuperaci. O komfort budoucích obyvatel se postará pochozí střecha, jež poslouží jako příjemná vyhlídková terasa s prostorem na společné setkávání. Developer zároveň nabízí možnost dokoupení 8 soukromých střešních teras. Chybět nebude dostatek garážových stání, ke všem jednotkám pak náleží sklep nebo sklepní kóje. Součástí projektu se stane také společné parkování s elektronabíječkami. V přízemí dále vzniknou čtyři obchodní jednotky.

V jednoduchosti je krása

Nadčasová novostavba o jednom podzemním a šesti nadzemních podlažích (s posledním ustoupeným) svým vzhledem respektuje a rovněž doplňuje okolní blokovou zástavbu. O její návrh, který se nese v duchu minimalismu a elegance, se postaralo studio Ofstone. Střídmý tvar domu koresponduje s estetikou bílé a šedé fasády, na níž dominují velkoformátová okna. Tento nerušivý vzhled zároveň provází funkčnost a účelnost. Název projektu je odvozen od stejnojmenné ulice.

Moderní bydlení s výhodným financováním

„V Rezidenci Maroldka jsme vsadili na moderní a kvalitní materiály a zvolené místo jsme využili na maximum, abychom precizně naplnili všechny současné standardy. Bonusem je velikost domu, která skýtá dostatek soukromí, ale i příležitosti budovat sousedské vztahy na společné střešní terase,“ popisuje ředitel rezidenčních projektů PSN Marek Padevět.

Realitní trh v poslední době začíná opět oživovat, což je vidět i v předprodejích, kdy zájemci o bydlení v Rezidenci Maroldka vykoupili již třetinu jednotek. „Samozřejmě vnímáme složitou situaci kupujících, kteří stále častěji mají problém kvůli inflaci a vysokým úrokovým sazbám dosáhnout na hypoteční úvěr. Abychom klientům cestu za novým bydlením ještě více usnadnili, v první fázi koupě jim stačí pouhých 10 % z kupní ceny a více jak 70 % mohou uhradit až po dokončení projektu a po podpisu kupní smlouvy,“ uvádí Marek Padevět.

 

Nusle v posledních letech ožívají mnoha příjemnými místy

Projekt Rezidence Maroldka vyrůstá v městské čtvrti Nusle s klidnou atmosférou a vším potřebným po ruce. Vedle kaváren, bister a barů se tu dá zavítat i do oblíbených pekáren a farmářských prodejen. K dalším gastronomickým požitkům, ale i k zábavě, kultuře a sportu láká další oblíbená čtvrť Vršovice, jejíž hranice začínají doslova za rohem projektu.

K významným benefitům patří skvělá dopravní dostupnost – rychlé cesty po metropoli zajistí bohatá síť tramvajových, autobusových a vlakových linek. Na nově zrekonstruované Nádraží Vršovice se pak dá díky podchodu dojít za 10 minut.

Ve volných chvílích se dá kochat krásou přírody v nedalekých parcích Grébovka (Havlíčkovy sady) nebo Folimanka. Necelých 5 minut chůzí je od rezidence vzdálený také park Jezerka a nedaleko se nachází skatepark Nad Vinným potokem a tenisové kurty.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy