Radek Stolář
(Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  12.04.2017 12:06:45

Tour de Fleet 2017 startuje 20. dubna

Také v letošním roce pořádá časopis FLEET firemní automobily sérii setkání provozovatelů a dodavatelů firemních vozových parků pod názvem Tour de Fleet 2017. Značka Tour de Fleet vznikla v roce 2015, takže letošní ročník je již třetí v pořadí.

Nicméně tradice odborných setkání pod hlavičkou časopisu FLEET spadá mnohem dál, do roku 2007, kdy se konal na brněnském letišti vůbec první Den s Fleetem. Od té doby uspořádal časopis FLEET desítky setkání tohoto typu, které se staly vítaným cílem odborných fleet manažerů českých společností i dalších řídicích pracovníků, jejichž kompetence zahrnují firemní vozové parky.

Letos jsou v nabídce Tour de Fleet tři stěžejní akce, a to v Brně, v Mostě a v Pardubicích. Ostatní budou organizovány individuálně buď pro konkrétní zájemce z řad dodavatelů, nebo na tematické bázi. „Jako každá akce s delší tradicí vyžadují i naše fleetová setkání inovace a hledání optimálních modelů. Jedná se vždy o nastavení citlivé rovnováhy mezi zájmy dodavatelů, hostů, ochotou dodavatelů investovat do této formy podpory prodeje, zájmy automobilek a ostatních partnerů apod. Momentálně se hodně věnujeme rozvoji platformy testujauto.cz, která byla hosty našich akcí přijata mimořádně příznivě. Fungování tohoto objednávkového systému pro testovací jízdy letos otestujeme i při akci Dynamický autosalon, která se koná v rámci Průmyslových veletrhů začátkem května na výstavišti v Letňanech. Tato akce jde již za hranice čistě fleetové události, protože oslovuje i širší veřejnost, nicméně díky spojení s Průmyslovými veletrhy počítáme se silnou obchodní klientelou. Jedno je jisté: hosté našich akcí si přejí pestrou nabídku, výběr a možnost srovnání. Někteří například požadují, ale vozy byly při testovacích akcích řazeny ne podle značek, ale podle segmentů. Což bohužel s ohledem na zájmy vystavovatelů zatím nejde. V každém případě se Dny s Fleetem budou vyvíjet i v budoucnu a my se budeme snažit hledat optimální kompromis pro všechny,“ říká Martin Mensa, vedoucí společnosti Club 91, s.r.o, která je vydavatelem časopisu FLEET, před prvním letošním Dnem s Fleetem.

Vše nasvědčuje tomu, že brněnský Den s Feetem bude velmi pestrou, obchodně orientovanou akcí v duchu naší dlouholeté tradice, která začala v roce 2007. Očekáváme na 300 hostů z řad správců vozových parků, na 88 testovacích vozů včetně několika elektromobilů a hybridů a na dobré cestě jsou i on-line objednávky testovacích jízd, kterých navzdory zatím poměrně slabé nabídce ze strany vystavovatelů bylo deset dnů před akcí již zhruba padesát. Přitom on-line objednávání dává vystavovatelům jedinečnou možnost předem vědět, kdo má o jejich vozy zájem a dobře se na setkání připravit. Na akci Den s Fleetem – Brno je stále možné se přihlásit na stránkách www.ifleet.cz, testovací jízdu lze objednat na www.testujauto.cz > objednávka podle události > Den s Fleetem – Brno. Pro objednání není nutná registrace.

O akci:
Den s Fleetem 2017 - Brno
Celostátní setkání manažerů pro pořizování a správu vozových parků a dodavatelů odvětví

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

16.10.2017Tour de Fleet 2017 vyvrcholí v Praze Radek Stolář (Kurzy.cz)
07.06.2017Tour de Fleet 2017 míří do Mostu Radek Stolář (Kurzy.cz)
25.10.2016Fleet Festival Praha završil Tour de Fleet 2016 Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
02.09.2016Tour de Fleet 2016 jde do podzimní části Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
02.05.2016Tour de Fleet jako barometr trhu Vladimír Urbánek (Kurzy.cz)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688