KUCHYNĚ: střed našeho domova je kuchyně

Od pradávna do dneška je kuchyně místo, kde se připravuje a většinou i vychutnává jídlo. Kuchyně = prostor tvořivých kulinářských nápadů a společenského setkávání s rodinou a přáteli.

Na prvním místě je správná funkčnost kuchyně a kuchyňských spotřebičů, rozměrové i tvarové uzpůsobení a  přehledně uspořádaný celý prostor.

Kuchyňská pásma se dají rozdělit na vaření, mytí, přípravu (odkládání) a skladování. Při vybírání nové kuchyně nesmíme zapomenout na její uspořádání a výšku a také na to, že levákům vyhovuje jiná varianta.

Dalším pásmem je stolování. Stoluje se u jídelního stolu, který je umístěný v kuchyňském koutě, nebo samostatné jídelně.

Výběr kuchyně a vlastní styl
Výběr kuchyní je v dnešní době ve všech cenových kategoriích značný. Rozhodně se nevyplatí kupovat tu nejlevnější kuchyni na trhu. Za několik měsíců používání se projeví její vady a nedostatky, jejichž náprava se hodně prodraží.

Ve střední třídě je v nabídce řada kvalitních kuchyní moderního, klasického i rustikálního stylu. Kvalita kuchyně a kuchyňských spotřebičů, ale i barvy, styl a celkový vzhled určují, kolik času v kuchyni strávíme. Proto vybírejte podle ergonomie a uspořádání kuchyně, ale i vlastního stylu a oblíbených barev.

Pokud je vaše stávající kuchyně malá, stará, nebo zanedbaná, inspirujte se a najděte si kuchyni vašeho srdce, která bude kompletní. Vyberete si zároveň s kuchyňskou linkou i ověřené spotřebiče stejné značky.

KUCHYNĚ gorenje navíc nabízí výjimečné podzimní slevy ve výši 25 % a hodnotný dárek v podobě nerezové sady nádobí za nákup vestavěných spotřebičů Gorenje k tomu.

Chcete si jako rodina pořídit k Vánocům novou kuchyni?  Právě teď je ten nejlepší čas a potrvá do konce listopadu.

Další možností, jak nakoupit kuchyni s výraznou slevou je koupě kuchyní z expozic prodejen. K nabízeným kuchyním se  dají dokoupit spotřebiče také se sníženou cenou.

Ať v dnešní české kuchyni vaří žena, nebo muž, potřebuje k vytvoření chutného jídla funkční kuchyni, správné spotřebiče a v neposlední řadě radost z procesu vaření. KUCHYNĚ gorenje k tomu rády přispějí.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie



Články Kuchyně