Rozkvetlá koupelna? Proč ne u vás doma!

Nic nás po chladných zimních měsících nepotěší více, než přihlížet tomu, jak se probouzí jaro: V přírodě raší pupeny a stále více rostlin okouzluje nádherou svých květů. Inspirovány přírodou, stávají se květinové dekory trendem a přichází také do našich domovů. S jemnou dekorací LILIE pro koupací vany a smaltované extra ploché sprchové vaničky dodá Kaldewei individuální akcenty každé koupelně.

Ve zdrženlivých tónech šedé se pnou lilie exkluzivního dekoru z povrchu ušlechtilé smaltované oceli 3,5 mm: Pro koupací vany a smaltované extra ploché sprchové vaničky v barvách bílá a černá nabízí špičkový výrobce Kaldewei vždy jedno provedení své dekorace LILIE. Estetický květinový vzor – navržený renomovaným designérským studiem Phoenix Design Stuttgart/Tokio – harmonicky ladí s nadčasovým designem smaltovaných výrobků Kaldewei. Kdo chce svou koupelnu vyzdobit něčím zcela mimořádným, pro toho je tento kreativní designový prvek správnou volbou.

Umělecký dekor pro vybrané koupací vany a extra ploché sprchové vaničky
Organické tvarování dekorů dovoluje vany a extra ploché sprchové vaničky s dekorací LILIE dokonale kombinovat s přírodními podlahami ze dřeva, kamene nebo jednoduchých dlaždic. Květinový vzor je k dostání pro 14 vybraných modelů koupacích van Kaldewei – mezi nimi Centro Duo a Asymmetric Duo – stejně jako pro smaltované sprchové vaničky instalované v úrovni podlahy Conoflat, Ladoplan, Superplan Plus, Superplan a Superplan XXL. Při výrobě se dekorace LILIE natrvalo vypaluje do smaltu Kaldewei. Tím Kaldewei zajišťuje stálost jemného dekoru a přináší každý den znovu jaro do koupelen.

www.kaldewei.cz


 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna