Jemný tón v tónu nebo výrazný kontrast? Proměňte svou koupelnu s černými a bílými doplňky - nechte se inspirovat tipy na proměnu vaší koupelny

Redakce, 1.11.2023


Koupelna ilustrační

Chcete si vylepšit koupelnu a hledáte inspiraci? Ať už plánujete rozsáhlejší rekonstrukci nebo jen drobné úpravy, neměli byste podcenit výběr doplňků. Ty totiž dotváří celkový vzhled místnosti a mohou do ní promítnout i vaši osobnost. Sáhněte například po nápaditých zrcadlech, neobvyklých svíčkách, difuzérech či dekorativních předmětech. Nezapomeňte ale ani na praktické doplňky jako jsou držáky na ručníky, háčky na oblečení nebo dávkovače na mýdla. Vybrat si můžete ty od značky TESA z produktové řady Moon v černé a bílé variantě, které svým jednoduchým designem skvěle doplní každou koupelnu. Záleží jen na vás, jestli zvolíte doplňky v jedné barevné variantě nebo naopak zaexperimentujete s jejich kombinací, čímž docílíte neobvyklého kontrastu.

Koupelna by měla sloužit nejen k osobní péči, ale rovněž k odpočinku a relaxaci. Abyste tohoto kýženého efektu dosáhli, měli byste celý interiér ladit do jemných či neutrálních barev, které nebudou příliš rušivé. I z toho důvodu je ‚bezpečnou‘ cestou zvolit černou a bílou klasiku, která je nadčasová a jen tak vás neomrzí.

 

Jemný ‚tón v tónu‘ nebo hravý kontrast?

Textové pole: Infobox: Černá barva je spojovaná se sofistikovaností, tajemnem a elegancí. Bílá barva je naopak symbolem čistoty a jednoduchosti.  Černá a bílá v interiéru nemusí být nuda. Navíc můžete barvy kombinovat tak, jak je vašemu srdci nejbližší. Pokud máte rádi hravost a výraznější design, sáhněte po kombinaci bílých a černých doplňků. Docílíte tak estetického kontrastu, který dodá prostoru energii a originalitu. V případě, že jste zastánci elegantního a minimalistického bydlení bude pro vás tou pravou volbou ladit koupelnu ve stylu ‚tón v tónu‘. Toho snadno docílíte tak, že do interiéru zvolíte jen jednu barvu a její světlé či tmavé odstíny. Tento styl působí vkusně a dodá vaší koupelně čistý dojem.

 

Zdroj: Tesa



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky