Tiskové zprávy  |  18.08.2009 10:46:10

Do realitní sítě RE/MAX vstoupil jeden z pěti nejvýznamnějších realitních hráčů

/Praha, 18. 8. 2009/ Společnost RE/MAX podepsala franšízovou smlouvu s A-City, čtvrtým nejsilnějším hráčem na českém realitním trhu. Pod značku RE/MAX vstoupilo třináct kanceláří této společnosti. Společnost A-City má kanceláře na Vysočině, jižní Moravě a jižních Čechách s ročním obratem prodaných nemovitostí jeden a půl miliardy korun.

Vývoj posledních měsíců pouze potvrzuje dřívější prognózy, že český trh čeká další konsolidace, kdy obstojí pouze ti nejsilnější. Vstup třinácti kanceláří A-City s více než stovkou makléřů vede k dalšímu významnému celostátnímu posílení sítě RE/MAX. „Nabídek týkající se vstupu do některé z franšízových realitních sítí přišlo několik, ale výběr byl pro nás jednoznačný. Věděli jsme, že pokud do nějaké sítě vstoupíme, tak pouze do té nejlepší, která má za sebou konkrétní výsledky a má co nabídnout franšízantům i klientům,“ říká Ing. Tomáš Fašina, majitel A-City.

A-City byla založena v roce 2004. V České republice je čtvrtou největší realitní společností a jedničkou na Vysočině.  Ve své nabídce má přes 3 200 nemovitostí. „Je to důležitý moment pro RE/MAX i pro český realitní trh. Spojení takto významné společnosti jakou je právě A-City se značkou RE/MAX, signalizuje zesílenou konsolidaci na trhu zostřením konkurence, ve které obstojí jen ti nejkvalitnější, samozřejmě ke konečnému prospěchu zákazníků. Velmi si vážím partnerů z A-City, kteří svým rozhodnutím jen potvrzují, že jsme jednička na trhu a že máme co nabídnout. Máme rozjednané dohody s dalšími kvalitními realitními partnery po celé České republice, pro které spojení s A-City bude jistě důležitým impulzem,“ dodává David Krajný, prezident realitní společnosti RE/MAX Česká republika a Slovensko.

Společnost RE/MAX je podle nezávislého průzkumu společnosti PHD nejznámější realitní sítí v České republice, která má nejvyšší procento spokojených zákazníků. Díky neustále se zvyšující produktivitě kanceláří dosáhl RE/MAX ve druhém kvartálu 2009 oproti prvnímu kvartálu tohoto roku v průměru 30 % nárůst obratu na kancelář a 43 % nárůst počtu prodaných nemovitostí na kancelář ve stejném období. Vstupem A-City do sítě RE/MAX se rozšíří tuzemská databáze na více než 17 000 nemovitostí. Ročně investuje do reklamy přes sto miliónů korun.


O společnosti RE/MAX:
Společnost RE/MAX působí na českém trhu od roku 2005. Disponuje 155 kancelářemi v různé fázi otevření s více než 1 200 makléři. Společnost RE/MAX byla založena roku 1973 v americkém Denveru a dnes je leaderem na světovém trhu s nemovitostmi. Pracuje formou franšízingu. Společnost RE/MAX má 7 000 kanceláří, právně a finančně nezávislých subjektů situovaných v 70 zemích světa. RE/MAX je zkratkou pro Real Estate Maximum a vyjadřuje tak hlavní moto společnosti – maximální služby pro majitele realitních kanceláří, realitní makléře a zákazníky.


Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688