Pavel Daniel (Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  25.11.2008 10:03:56

MMotion08: Luxusní projížďka se blíží ke startu!

Luxusní zboží za přibližně čtvrt miliardy korun je v těchto dnech rozmisťováno v prostoru Veletržního paláce v Praze. Unikátní přehlídka MMOTION 2008, zaměřená na automobily, motocykly a lifestyle totiž začíná již 27. 11., tedy tento čtvrtek!

 

Hned na úvod je potřeba říci, že na přehlídku se nemusíte bát zavítat ani s celou rodinou, pro každého je totiž přichystáno něco. Na své si tedy přijdou nejen milovníci motorů, ale také ženy s romantickou duší, či zamilované páry. Kromě nadupaných aut a motorek se na MMOTION 2008 totiž představí také svatební šaty 7th Heaven, značkové hodinky, značkové spotřebiče, audiovizuální technika, fitness vybavení, klavíry a pianina... Nabízíme jen malý výčet toho, co by vás mohlo zaujmout – vzhledem k obrovskému množství exponátů ale doporučujeme na přehlídku zavítat a porozhlédnout se po svém!

 

AUTOMOBILY

 

YES! Roadster 3.2 Turbo (na obrázku) docílí za neuvěřitelných 3,9 sekund 100km/h a ručička tachometru pokračuje pak až k číslu 281. Jízda v tomto roadsteru vás nadchne ihned, pokud máte rádi sportovní jízdu bez komfortu a po 50 km už z roadsteru nebudete chtít vystoupit.

 

Ferrari F430 Spider (na obrázku), zástupce dlouhé řady sportovních dvoumístných kabrioletů s osmiválcovými motory, nabízí naprosto unikátní kombinaci extrémních výkonů a jízdy s větrem ve vlasech. Pohání jej stejný agregát závodního charakteru o obsahu 4,3 litru jako model F430 kupé. F430 Spider dosahuje maximální rychlosti 310km/hod a zrychluje z klidu na 100km/hod za 4,1 sekundy.

 

Maserati Quattroporte je jedinou velkou luxusní limuzínou, která rozbuší srdce výkony srovnatelnými se sportovními vozy.

 

Lexus IS F je určen pro ty, kdo hledají kompatibilitu super-sportovního vozu s tradičně vysokou úrovní jízdního komfortu a pohodlí. S úrovní emisí pro kombinovaný provoz CO2 270 g/km patří IS F vzhledem ke svému segmentu k nejčistším super-sportovním sedanům na trhu.

Porsche Cayman S Sport dostal design karoserie inspirovaný slavným Porsche 911 GT3. Úprava šestiválcového boxeru o objemu 3,4 l přidává na výkonu 8 koní, což v  celkovém součtu představuje 303 koňských sil. To zaručuje vynikající jízdní dynamiku a nepřekonatelně svižné svezení.

Vůz LORINSER C – KLASSE je magnet pro oči, který nastavuje nová měřítka pro design a formu. Už na první pohled lze pozorovat sílu a dynamičnost tohoto vozu. Technicky vyzrálé a vybavené zušlechťovacími prvky od Lorinsera je toto auto skutečným zážitkem.

 

MOTOCYKLY

Motocykl YAMAHA VMAX (na obrázku) byl stvořen po deseti letech jako důstojný nástupce původního Vmaxe, jednoho z motocyklů, o kterém se v 80. a 90. letech mluvilo nejvíce. Nový Vmax si ponechal originální dragsterový charakter, který ale nyní rozvinul na ještě vyšší úroveň díky ohromujícímu výkonu a radikálnímu muskulárnímu designu, aby nikoho nenechal na pochybách, s kým má tu čest.

 

Harley-Davidson XR1200 je první Harley speciálně vyvinutý pro evropské jezdce a evropské silnice s celou řadou těch nejlepších komponentů – např. sportovně laděné přední pérování Sowa s 43mm obrácenou vidlicí pro neuvěřitelně přesné řízení a náklonový úhel v zatáčkách.

 

Nová Moto Guzzi V7 Classic v sobě spojuje originální vzhled a krásu svého předchůdce s  moderní technologií a výbornými jízdními vlastnostmi. V moderním rámu je uložen motor V90° o obsahu 750 cm3 a samozřejmostí je kardanový bezúdržbový pohon zadního kola.

 

Granpasso 1200 má charakter velkých sportovních motocyklů spojený s komfortem skutečného silničního endura. S tímto motocyklem můžete vyrazit kamkoli a zažít tolik zábavy, kolik jen chcete.

 

Monster 1100s od Ducati je oproti svému předchůdci kompaktnější, lehčí a snáze ovladatelný. Jeho podvozek vychází ze superbiku 848, využívá stejnou jednostrannou zadní kyvnou vidlici a nádherná odlehčená kola Marchesini.

 

LIFESTYLOVÉ LAHŮDKY

Askania Taifun 682 jsou hodinky, které pro svět objevili piloti. Jejich předností jsou jedinečný design a hlavně nekompromisní kvalita a funkčnost, mohou se pochlubit oboustranně odzrcadleným safírovým sklem. A věděli jste, že koupí hodinek Askania přispíváte částkou 1000,- na záchranu historických letadel v ČR?

 

Svatební šaty ze salónu 7th Heaven (na obrázku) ušili krejčí a švadleny italské designové dílny, podle jejíž filosofie je tvorba šatů druhem umění. Nevěsty tyto šaty oblékají už desítky let, díky svým zkušenostem dokáží spojit tradici s módními trendy a vytvořit dokonalé dílo.

Nechte se okouzlit ve Veletržním paláci v Praze ve dnech 27. – 29. listopadu.

Více se dozvíte na www.mmotion.cz.

Informace pro návštěvníky:

Otevření veletrhu:

čtvrtek, pátek (pouze pro novináře a odbornou veřejnost)  11.00 – 18.00 (v pátek až do 22.00)
sobota (pro veřejnost) 10.00 – 18.00


Ceny vstupného:

čtvrtek, pátek 450
sobota 290

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688