Výpis odpovědí na následující příspěvek
Philip Morris CR: Cíle objemu produkce jsou na maximech ke každé restauraci na zimu kuř budka (i kádi budka)
Philip Morris CR: Cíle objemu produkce jsou na maximech ke každé restauraci na zimu kuř budka (i kádi budka)
Dosavadní doporučení:
přečíst
(36)
Vaše doporučení:
Philip Morris CR: Cíle objemu produkce jsou na maximech ke každé restauraci na zimu kuř budka (i kádi budka)
To by snad pmn nemělo jít, jakmile má něco střechu, tak je to přístřešek a přístřešky jsou pro kuřáky zakázaný prostor.
Dosavadní doporučení:
spíše nečíst
(13)
Vaše doporučení:
Philip Morris CR: Cíle objemu produkce jsou na maximech ke každé restauraci na zimu kuř budka (i kádi budka)
Ne střechu to mít nebude bude tam velký deštník s reklamou. Víš jaké jsou zákony u nás vždy se dají obejit ???????
Dosavadní doporučení:
určitě přečíst
(41)
Vaše doporučení:
Philip Morris CR: Cíle objemu produkce jsou na maximech ke každé restauraci na zimu kuř budka (i kádi budka)
Na venkově by se to mohlo dát obejít (kuřáckými) kluby. Do místní hospody zpravidla chodí stejní lidé, někde už prý někoho napadlo pořídit jejich soupis. Ve stanovách klubu je, že každý člen si smí přivést jednoho hosta (a platí za něj?). Cizímu poskytnou humanitární pomoc nealko nápojem (vodou?), ale nesmí si za něj dát zaplatit.
Dosavadní doporučení:
přečíst
(11)
Vaše doporučení:
Philip Morris CR: Cíle objemu produkce jsou na maximech ke každé restauraci na zimu kuř budka (i kádi budka)
Prošitě tohle mne říkal můj nejlepší kamarád než vzniklo EET to bude fungovat jen chvíli můžeš byt za dobře s jedné nebo dvěma, ne se všemi kdo chlastají a hulí ????????????
Dosavadní doporučení:
přečíst
(42)
Vaše doporučení:
Philip Morris CR: Cíle objemu produkce jsou na maximech ke každé restauraci na zimu kuř budka (i kádi budka)
když už, jde o vybraný tabocco nebo dokonce nějak upravený pro kouření v elektronických cigaretách???
Dosavadní doporučení:
přečíst
(3)
Vaše doporučení:
Philip Morris CR: Cíle objemu produkce jsou na maximech ke každé restauraci na zimu kuř budka (i kádi budka)
ps. např doutníkový tabák???
Dosavadní doporučení:
přečíst
(4)
Vaše doporučení:
Philip Morris CR: Cíle objemu produkce jsou na maximech ke každé restauraci na zimu kuř budka (i kádi budka)
Nasraláh vymyslel elektronický doutník a jeho bratr ( viz bratr Nasraláh ) elektronickou dýmku...
Dosavadní doporučení:
spíše nečíst
(4)
Vaše doporučení:
Philip Morris CR: Cíle objemu produkce jsou na maximech ke každé restauraci na zimu kuř budka (i kádi budka)
vše již existuje, ale vyrábí to Philip Morris ČR??? viz. https://www.google.cz/search?q=elektronick%C3%A1+d%C3%BDmka&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjSqc6k1dPUAhWoE5oKHbCxAgMQsAQISQ&biw=1920&bih=933
Dosavadní doporučení:
spíše nečíst
(3)
Vaše doporučení:
Philip Morris CR: Cíle objemu produkce jsou na maximech ke každé restauraci na zimu kuř budka (i kádi budka)
ps. je možné si elektronickou dýmku či elektronický doutník připojit k elektrické síti přes dobíječku???
Dosavadní doporučení:
spíše nečíst
(4)
Vaše doporučení:
Philip Morris CR: Cíle objemu produkce jsou na maximech ke každé restauraci na zimu kuř budka (i kádi budka)
ps. mají mít i elektronické cigarety filtr s nanovlákny??? To by měla být již maximálně bezpečnější cigareta...
Dosavadní doporučení:
přečíst
(3)
Vaše doporučení:
Philip Morris CR: Cíle objemu produkce jsou na maximech ke každé restauraci na zimu kuř budka (i kádi budka)
Někde psali, že kontakt s nanovlákny může být nebezpečný. Prý jsou tak tenká, že mohou proniknout do buněk člověka. Neumím posoudit..
Dosavadní doporučení:
přečíst
(11)
Vaše doporučení:
Philip Morris CR: Cíle objemu produkce jsou na maximech ke každé restauraci na zimu kuř budka (i kádi budka)
Jo s doutnikami jsem přestal v roce 1997 a mám domá pravé COHIBY co jsem si přivezyl viš asi odkud.
Dosavadní doporučení:
přečíst
(40)
Vaše doporučení:
Výpis titulků
12501až
12520
(23708)