čerstvé maso...
ty články, co se týce obsahu a kvality..to jde čín dál víc ke dnu...ne že bych byl nějak náročný,ale možná bych se chtěl kolikrát když už to otevřu dozvědět aspon něco..a není to je tenhle článek..
každopádně co se týče Alberta..a masa co se prodáva jako čerstvé, tak se vozí z německa zmražené,několikrát prošlé a rozmrazené..po nocích to chodí balit tím zpusobem, že se to ponoří do lázně jen aby povolil igelit a maso se vybalilo, následně ještě zmrzlé se dává do chem.lázně,kde to chytne červenou krvavou barvu a následně se znova balí aby bylo jako čerstvé na pultě, kde pohledem se to prostě nepozná....
Dosavadní doporučení:
přečíst
(3)
Vaše doporučení:
Přidání odpovědi na příspěvek
Při psaní příspěvků i dotazů dodržujte prosím
pravidla diskuse na serveru Kurzy.cz.
Nepoužívejte diskuze jako SPAM - pokud potřebujete SEO spam, udělejte si vlastní web a nezneužívejte kurzy.cz. Podobně s affiliate odkazy. SPAM odkazy jsou předány do globálního komentářového blacklistu a z diskuze vymazány.
Omlouváme se, kvůli vyloučení spamu není povoleno zadávání odpovědí na příspěvky starší dvou let.
Zamykání a odemykání jména,
administrativní stránka
Délka příspěvku je omezena na 5.000 znaků (včetně formátovacích).
Když nejde psát do pole "Text příspěvku"
klikněte sem
Tajný e-mail vyplňte, pokud chcete, aby Vám byla zasílána upozornení na příspěvky a Váš e-mail nebyl zveřejněn.
Zadání odkazu provedete jeho zkopírováním z okna prohlížeče, správně zadaný odkaz začíná na http:// nebo https://.