(
5)
07.06.13 11:55
Libor
liborkomocek
seznam.cz
(
159201)
druh papriky a kolik cibule?
Čím kvalitnější je paprika , tím méně jě důležité ji vysmažit.Nejlepší je paprika od firmy Kotányi.Nemám je sice rád pro jejich neekologické chvání, co se týče jednorázových mlýnků s kořením /např. Avocado dělalo mlýnky , které se daly použít několikrát, jen se dosypala náplň/, ale papriku mají úžasnou.Takže stačí ji přisypat těsně před koncem vaření guláše a nic tím nepokazíte.
Také množství cibule není až tak rozhodující jako její úprava.Pro skutečně dobrou chuť je důležité cibuli vysmažit až do hnědočerna, ale zase se to nesmí přehnat neboť by guláš také mohl zhořknout.Většinou to poznáte podle toho, že se cibule přestane kolem vařečky mazat a začne jakoby šustit.
Těch tipů co při vaření guláše dělat a co ne je spousta, ale nejlepší jsou vlastní pokusy a omyly.
Dosavadní doporučení:
přečíst
(5)
Vaše doporučení:
Přidání odpovědi na příspěvek
Při psaní příspěvků i dotazů dodržujte prosím
pravidla diskuse na serveru Kurzy.cz.
Nepoužívejte diskuze jako SPAM - pokud potřebujete SEO spam, udělejte si vlastní web a nezneužívejte kurzy.cz. Podobně s affiliate odkazy. SPAM odkazy jsou předány do globálního komentářového blacklistu a z diskuze vymazány.
Omlouváme se, kvůli vyloučení spamu není povoleno zadávání odpovědí na příspěvky starší dvou let.
Zamykání a odemykání jména,
administrativní stránka
Délka příspěvku je omezena na 5.000 znaků (včetně formátovacích).
Když nejde psát do pole "Text příspěvku"
klikněte sem
Tajný e-mail vyplňte, pokud chcete, aby Vám byla zasílána upozornení na příspěvky a Váš e-mail nebyl zveřejněn.
Zadání odkazu provedete jeho zkopírováním z okna prohlížeče, správně zadaný odkaz začíná na http:// nebo https://.