Přijmout euro či nikoliv? Letos možná Česká republika znovu splní nutné podmínky - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Okomentovat na twitteru

Okomentovat na facebooku


Výpis příspěvků 1 až 20 (28)
 
určitě nečíst (6) 19.03.24 02:29  Richard Hofman  (284164)

Žádný Euro pro Vás není dost dobré jen si nechte korunu!

Vám a Euro? Vždyť tam je většina blbů proti Euru tak nač se tam snažit když stejně skončíte v náručí Putina, jako všichni Slovani!Nechte si tu Vaší slavnou Českou tvrdou konvertibilní korunu a jen počítejte kolik Vám tam naskakuje nul jako u Itelské liry, že?Tam kde chybí mozek ani Euro nepomůže, že?
Dosavadní doporučení: určitě nečíst (6)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (4) 20.03.24 12:11  Alastor Jméno 'Alastor' používá stále stejný uživatel  (284392)

Žádný Euro pro Vás není dost dobré jen si nechte korunu!

No teď jsi nám to vysvětlil... 8-O A ještě bys nám mohl vysvětlit jak pevné a zdravé je Euro, abychom to pochopili naprosto všichni... Richarde, proč má nyní Řecko dluh 166 % HDP, Itálie 141 % HDP, Francie 112 %, Španělsko 110 %, Portugalsko 108 %, když se všechny státy při přijetí "tvrdého" eura zavázali držet svoje zadlužení pod 60 % HDP? A kdy a jak tyto státy zase začnou plnit Maastrichtská kritéria? Také bys nám mohl vysvětlit monetární politiku ECB a nakupování dluhopisů předlužených států, tzv. Euroval a plány ECB pro krizové roky. A ještě by mě moc zajímalo, proč mělo Estonsko vrchol inflace 25 %, když už používá to "tvrdé euro"? A proč do ekonomických otázek kolem eura motáš strašení Putinem? Euro nabízí nějakou zázračnou ochranu? Že jsem si nevšiml. Na Slovensku vyhrál Fico... :-))))))))))))) Richarde, jsi tajtrlík. :-))))))))))
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (4)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (8) 18.03.24 07:53  Pijack Jméno 'Pijack' používá stále stejný uživatel  (283998)

samá lež

Jsme se zavázali? A také by bylo dobré, kdyby autor článku popsal, k čemu všemu se zavázala EU. Po dvaceti letech od podpisu LS z toho prakticky nic nedodržuje. Nalapali nás a už si myslí, že si z nás mohou dělat novou kolonii. V té době nebylo o green deal vůbec slyšet. Stejně jako plno jiných nesmyslů, které začínají likvidovat naše zemědělce, průmysl a dokonce i ten mír, ke kterému se EU zavazovala. LS byla podvod. LS už nemá vůbec platit a může se vypovědět. Propagandisté přechodu na euro by měli minimálně mlčet. Buď jsou tupí jak štolverka a nechápou NIC a nebo nastrčení za prachy. Je to naprosto identické s tím, jako kdyby jsme přecházeli na říšskou marku. Co přijde na řadu později? (salámová metoda) - Vlajka? Hymna? Státní znak? Budeme zpívat Ódu na radost, mávat modrou fanglou a fandit Evropské reprezentaci ve fotbale, hokeji a jiných? Tak daleko to může dojít. Říkám, za České jídlo v Českých obchodech za České peníze !!! NEJHORŠÍ JE SRÁŽKA S BLBCEM - pokud agitátoři prosadí euro, pak zmizíme z mapy světa jako pára nad hrncem. Protože to jde a oni toho docílí.
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (8)
Vaše doporučení:
určitě nečíst (5) 19.03.24 02:37  Richard Hofman  (284164)

samá lež

A já pořád jak to přišlo, že takový chytráci jako je tenhle národ si mohli 50 let užívat bolševického experimentu a budovat komunismus a nyní mají tu drzost poučovat země kterým nesahají ani po špičky prstů,že? No už aby jste byli zase zpátky pod Putinem, on už Vám ty Vaše perka zase počechrá jako to u Rusáků bývávalo vždycky zvykem, že?
Dosavadní doporučení: určitě nečíst (5)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (3) 20.03.24 11:56  Alastor Jméno 'Alastor' používá stále stejný uživatel  (284392)

samá lež

Richarde, Richarde, komu není dáno, od toho se nedá mnoho očekávat... Z čeho vyvozuješ, že my, kteří kritizujeme současnou EU (alias RVHP 2.0) jsme příznivci a obdivovatelé Putina? Vykřikuješ tu svoje hloupé, maloměšťácké představy a svoji omezenost dáváš na odiv? Ano, bohužel až tam jsme to dopracovali... Ale zpátky k věci. Kdysi (70-tá a 80-tá léta minulého století) bylo Německo na výši jak ekonomicky, tak lidsky. Byl to příklad hodný následování. Ale od té doby se hodně změnilo. Ten národ jede po vlastní spirále ideologie a sebedestrukce. Kéž by ale na stejnou dráhu nestrhával celou Evropu... Vezměme si jen Green Deal. Na jedné straně ideologické budování solárů a větrníků ve jménu záchrany planety, na druhé straně si Němci ideologicky vypnuli nejčistší zdroje el. energie - jaderné elektrárny. Ideologové také zastírají, že každé OZE musí mít fosilní zálohu. A kapitola sama pro sebe - emisní nesmyslenky. Richarde, řekni nám, kolik peněz z trhu s emisními nesmyslenkami se ztratí v kapsách spekulantů? Jak je ten systém efektivní? A pokud si EU ideologicky zničí průmysl, hodí přes palubu svoji konkurenceschopnost, z čeho budou žít naše děti a vnoučata??? Nepřipomíná ti náhodou velký Green Deel dobu budování socialismu a komunismu, lží a zastírání pravého stavu věcí? Mně ano. Přečti si, kolik životů stála "Čínská kulturní revoluce", abys pochopil něco z toho, o čem současná ideologická EU je a jak to může skončit, když společnost vedou psychopati... O euru a eurozóně jsem psal níže. Nebudu se opakovat...
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (3)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (2) 13.03.24 18:30  pedros  (283543)

euro

Pokud bude přijato euro v kurz 1:10 jako kdysi byla marka,tak jsem pro,ale pokud to rozumbradové dají za 25 tak to zožebračí 60% obyvatelstva kromě lidí jako je Ne*asová,která dře vždy jako kůň a její vymazlený manžel.... Lidé typu Bureše,nebo "borců" z kauzy Dozi,etr se to určitě nebude týkat.
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (2)
Vaše doporučení:
přečíst (2) 18.03.24 09:45  Buky  (284003)

euro

Naprostý souhlas...
Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:
přečíst (5) 13.03.24 18:48  xxxx  (245966)

euro

Jsi z levného kraje, asi každý má jinou cenu. Já bych to nebral ani kdyby nabízeli za 1 kč = 1000 euro. Protože ta eurožebrota nás chce a potřebuje více než my ji, tak si můžeme diktovat, jenže to potomci rakousko-uhersko dělnicko vidlácké lůzy, jenž byla po vítězném únoru pozvednuta do středních vrstev neumí.
Dosavadní doporučení: přečíst (5)
Vaše doporučení:

určitě nečíst (16) 12.03.24 18:07  Tomáš  (283447)

Už tu mělo dávno být

Ale to by se do toho nesmelinporad montovat vekslaci z 80. Let. Klaus, Kovanda, Sichtarova atd...
Dosavadní doporučení: určitě nečíst (16)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (10) 13.03.24 11:46  Alastor Jméno 'Alastor' používá stále stejný uživatel  (283427)

Už tu mělo dávno být

Co to blábolíte? Kovanda narozen 1980 a Šichtařová 1976 jsou podle vás veksláci z 80. let? Upadl jste na hlavičku? Jsou to poměrně uznávaní makroekonomové, kteří ve veřejném prostoru přináší do diskuse o euru silné argumenty podepřené daty, statistikami, grafy atd. Například vývoj inflace v Estonsku, kde mají euro. Lukáš Kovanda hezky ukazuje, kdy začala na inflaci reagovat ECB a jak to v Estonsku dopadlo. Doporučuji dostudovat, abyste tu se svými emočními výkřiky nebyl za tajtrlika...
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (10)
Vaše doporučení:
určitě nečíst (9) 13.03.24 12:01  Tomáš  (283507)

Už tu mělo dávno být

Kovanda jede zajištění proti kursovemu riziku v Trinity bank a Sichtarova kandiduje za Svobodné do EP.
Dosavadní doporučení: určitě nečíst (9)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (8) 14.03.24 12:03  Alastor Jméno 'Alastor' používá stále stejný uživatel  (283427)

Už tu mělo dávno být

"Sichtarova kandiduje za Svobodné do EP" - tohle jste vzal kde? Něco o tom vím, protože Svobodné už nějaký čas sleduji. Šichtařová řekla jasné NE, protože chce zůstat v ČR a věnovat se své rodině. Kandidáti za svobodné jsou momentálně 1. Libor Vondráček, 2. Matěj Gregor, 3. Karel Diviš, 4. Veronika Blažková. Zdroj: https://svobodni.cz/eurovolby/ Tomáši, přestaňte blábolit a zkuste si ověřovat, než něco plácnete. V ČR momentálně chybí skutečně zdravá, pravicová strana, proto podporuji Svobodné. Babiš je soudně usvědčený lhář. Fiala lže v přímých přenosech. Jeho lži by rozstřílel i student prvního ročníku VŠE. Navíc je to populista a naprosto neschopný paňáca. Výsledkem jeho práce je tragicky nízká důvěra v jeho vládu a růst preferencí populisty Babiše. Přišel čas, aby se do EP i do české politiky vrátili politici s mozkem a morálními kvalitami. To AB ani PF nesplňují. Mimochodem za rozvrat veřejných financí ČR mohou oba tito pánové rovným dílem. Populistické rozdávání na všechny strany za vlády AB a zrušení superhrubé mzdy, které prosadilo ANO, ODS a SPD způsobilo výpadek na straně příjmů více než 100 mld. Kč ročně. Oba tyto populistické zásahy se masivně propsaly do inflační vlny, kterou jsme tu měli. Kumulovaná inflace 35 % za 3 roky je jen svědectvím populismu a nekompetence dvou posledních vlád. A je dobře, že se najdou ekonomové, kteří na to veřejně upozorňují. Nespokojenost lidí roste. Volím Svobodné, protože to je momentálně jediná rozumná alternativa k pětidemoliční partě, eurohujerům i zdiskreditovanému Babišovi.
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (8)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (6) 18.03.24 07:55  Pijack Jméno 'Pijack' používá stále stejný uživatel  (283998)

Už tu mělo dávno být

Svobodní jsou skvělá volba. Naprostý souhlas.
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (6)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (5) 13.03.24 11:46  Alastor Jméno 'Alastor' používá stále stejný uživatel  (283427)

Už tu mělo dávno být

https://www.fxstreet.cz/zpravodajstvi-154285.html
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (5)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (10) 12.03.24 18:00  pav.  pav.molikzavinacgmail.com  (278479)

Pro euro horují asociálové bez empatie.

Přijetí eura je zhoubné.
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (10)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (8) 12.03.24 16:16  dřevák  (255710)

Chybí mi dotaz

pana Zendulky: Vede vaše firma účetnictví v EUR? Což od letoška lze. A když ne, tak proč vy eurohujeři ne? Nejspíš bych řekl, že to žádná z dotázaných firem nevyužila. Pro mne jako občana euro nemá smysl, jednak můžu mít bankovní účet v EUR, za SEPA platby nic neplatím, a kartou zaplatím kdekoli i v třetích zemích, lokální cash nepotřebuji, protože vždy vezu nějaký eura nebo dolary a s tím si vystačím. jde jen o pohodlnost firem, kde jim do cenotvorby vstupuje kurz, pokud budou obchodovat s dolarovou cizinou, tak jim euro stejně nic neřeší.
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (8)
Vaše doporučení:

přečíst (7) 12.03.24 12:40  Jara  (283437)

🖕

Strčte si euro i s celou fašounskou unií do zadele.
Dosavadní doporučení: přečíst (7)
Vaše doporučení:

přečíst (9) 12.03.24 10:51  tonda  (283428)

Euro

V žádném případě ne.Pro firmy je to výhodné,ale pro normální lidi určitě ne.Jedině,že by bylo Euro za 15KČ.A na tu dovolenou si jedenkrát za čas vyměním.
Dosavadní doporučení: přečíst (9)
Vaše doporučení:

přečíst (7) 12.03.24 09:05  Libor Kučera  (283420)

@@@@@@

Běžte už do háje vlastizradci
Dosavadní doporučení: přečíst (7)
Vaše doporučení:


Diskuze Přijmout euro či nikoliv? Letos možná Česká republika znovu splní nutné podmínky, další stránky: 1 | 2 | Další »
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Přijmout euro či nikoliv? Letos možná Česká republika znovu splní nutné podmínky

Přijmout euro či nikoliv? Letos možná Česká republika znovu splní nutné podmínky - zdrojová stránka k tématu diskuze Přijmout euro či nikoliv? Letos možná Česká republika znovu splní nutné podmínky.

Zasílání Denního souhrnu názorů na Přijmout euro či nikoliv? Letos možná Česká republika znovu splní nutné podmínky e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Přijmout euro či nikoliv? Letos možná Česká republika znovu splní nutné podmínky.

 Burza Prime 16:29 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  635.00  +0.16% 
 ČEZ  854.50  +0.65% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 116.00  +0.22% 
 GEN DIGITAL  491.00  -3.16% 
 GEVORKYAN  252.00  -0.79% 
 KOFOLA CS  272.00  +0.37% 
 KOMERČNÍ BANKA  862.00  +0.06% 
 MONETA MONEY BANK  97.00  -6.19% 
 PHILIP MORRIS ČR A  15 960.00  +1.01% 
 PHOTON ENERGY  44.40  0.00% 
 PILULKA LÉKÁRNY  180.50  -0.55% 
 PRIMOCO UAV SE  900.00  +1.69% 
 VIG  728.00  -2.02% 
Komodity online
 Ropa 88.70 USD 26.04   
 Zlato 2339.74 USD 26.04   
 Stříbro 27.21 USD 26.04   
 Káva 223.33 USD 26.04   
 Cukr 19.43 USD 26.04   
 Bavlna 80.92 USD 26.04   
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.