Vánoce budou nejdražší v historii a zároveň nejchudší za poslední léta, lidé totiž před dárky budou muset upřednostnit platbu za plyn či elektřinu. Vyplatí se pod stromeček nakupovat už nyní - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Výpis příspěvků 1 až 20 (26)
 
přečíst (3) 06.08.22 12:30  Jakub  (246290)

A proč se to snažíte zhoršovat?

"Lidé tedy neudělají chybu, pokud začnou na Vánoce nakupovat už hned teď."Jasně. Místo odložené spotřeby ji urychlíme a pošleme inflaci do nebeských výšin.Navíc je nesporné, že čím dříve budete na ony Vánoce nakupovat, tím v součtu nakonec utratíte více. To ví i všichni obchodníci. Proto nám je cpou už od září.Vy nejste ekonom, ale diletant.

Dosavadní doporučení: přečíst (3)
Vaše doporučení:

přečíst (2) 02.08.22 21:49  Drahota  (245555)

To je jak článek od kovandy

a ono jo. To se pozná už podle nadpisu. A článek číst už nemá cenu.

Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (4) 02.08.22 18:11  Stará Vajtyngrová  (246135)

Maminko tatínku!

Ploč letos nemáme stlomeček a kapja a dáječky? Za to může Babiš, Pepíčku!

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (4)
Vaše doporučení:
přečíst (0) 02.08.22 23:10  Ko  j-novakzavinacseznam.cz  (246144)

Maminko tatínku!

Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (8) 02.08.22 15:17  Mahulena  (246130)

Nevím školy nemám

Ale nějak se mi nezdá představa, že když já budu mrznout a hladovět, a hlavně když budu bez práce, protože ekonomika bez dostupných energií nepochybně zkolabuje, tak Rus kvůli tomu přestane střílet. Tohle je hodně naivni až chorobné uvažování. 

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (8)
Vaše doporučení:
určitě nečíst (8) 02.08.22 16:18  Tomasso  (243566)

Nevím školy nemám

Myslíte, že to bude lepší, když mu budeme pomáhat a financovat jeho válku? Opět říkám, nehrozí nám nic horšího, než válka s Rusákama.

Dosavadní doporučení: určitě nečíst (8)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (7) 02.08.22 17:10  Martik2020 Jméno 'Martik2020' používá stále stejný uživatel  (227372)

Nevím školy nemám

Tomasso ty seš ožralej nonstop nebo seš tak blbej Rusko má asi 6500 jaderných hlavic a domnivam se že jen 1/3 by mohla zničit celej svět 2x....

Zbytek nemá cenu diskutovat valka je svinstvo at valči kdokoliv - jen někteří zapominaji na jiné valky třeba tu mezi Jemenem a Saudy aha a co Katar jedna z mala zemi co uznal jisté hnuti co ted vede Afganistan ...

Najednou jsou nám Saudi i Katar dobří, budeme od nich kupovat ropu i plyn a budeme to vozit přes půl světa v pohodě ekologie je nam najednou šumák, ale hlavně si kup elektrické auto to fosilni už brzo nebude :-)

Von ten tanker vubec nemá žadnou spotřebu, on pluje na prdy nebo plachty :-)  muheheeh

A najednou i Venezuela bude bez sankci, protože USA nevi kudy kam a přitom je tam pořád ten zlej komunista Maduro už neni autobusak už je to mirotvorce ??? 

chce se mi blejt Tomasso 

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (7)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (7) 02.08.22 21:40  Tomasso  (243693)

Nevím školy nemám

Rusák, ví, že než to stihne vypálit jen na malou část Západu, tak v Rusku už nebude existovat jediné velké město. Proto to nikdy neudělá. Ale je to dost velký ho.ado na to, aby to vypálil třeba na Ukrajinu.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (7)
Vaše doporučení:
přečíst (4) 02.08.22 21:47  Drahota  (245555)

Nevím školy nemám

Ty jsi ale hloupej, to se odpaluje najednou a mnohem dřív, než přiletěj ty cizí.

Pusť si film https://www.csfd.cz/film/5397-dr-divnolaska-aneb-jak-jsem-se-naucil-nedelat-si-starosti-a-mit-rad-bombu/prehled/

Dosavadní doporučení: přečíst (4)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (1) 06.08.22 12:40  Jakub  (246290)

Nevím školy nemám

V dnešní době o takovém plánu budou vědět zpravodajci dříve, než rozkaz opustí Kreml.O odhodlání (možná i schopnosti) jednotlivých důstojníků splnit takový rozkaz se dá silně pochybovat.Navíc systém vzájemného zničení je založen na tom, že než rakety dopadnou, odpálí protistrana ty své. Tzn. vlastním odpalem si podepisujete rozsudek smrti.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (1)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (1) 03.08.22 08:24  Tomasso  (243566)

Nevím školy nemám

Odpaluje se to najednou, pokud jsou hlavice na nosičích a především je dostatek balistických raket. Ruské jaderné síly jsou jedním z mála aspektů ruské armády, o jejichž účinnosti nepochybuju, ale ani Rusko fakt nemá technicky na to, zničit v jeden moment celý Západ. Ono by to znamenalo kromě stovek raket středního doletu na Evropu i stovky mezikontinentálních raket na USA, další na Kanadu, Japonsko, Koreu, Austrálii... Sorry, ale to je spíš filmová představa. Vyřadit jaderným úderem Rusko je nesrovnatelně jednodušší. Stačí zacílit Moskvu, Petrohrad a jednotky největších měst v evropské části Ruska.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (1)
Vaše doporučení:
přečíst (4) 02.08.22 16:14  JendoSlaff  (242294)

Nevím školy nemám

Mrznutí a hladovění opravdu Rusko nepřesvědčí. Snaha Rusko přesvědčit o tom, aby přestalo střílet je dělána sankcemi. Když by Putinovi sankce nevadili, asi by nechal plyn vklidu téct. Sankce se mu očividně nelíbí, tak se Evropu snaží přesvědčit, že jestli upustí od sankcí, bude posílat plyn. Nakonec trpí tedy obě strany. Ekonomika nejspíš nezkolabuje, zas takový šok to není. Je možné, že se dostaneme do mírné recese. Je možné, že zkrachují někteří zaměstnavaté, což by mohlo spolu s příchodem ukrajinských uprchlíků trochu pomoci s přezaměstnaností. Jestli přijdete o práci, tak by pro Vás neměl být stále v nastálé situaci problém si najít práci novou a možná i lépe placenou. Spoustu podniků v dnešní době trápí víc než drahé energie právě nedostatek volné pracovní síly. Uvidíme, jak se to vyvrbí, ale většinou nic nebylo tak černé, jak to média malovala.

Dosavadní doporučení: přečíst (4)
Vaše doporučení:

přečíst (13) 02.08.22 13:19  Suchoprd  (246114)

Dětičky ode mě dostanou k Ježiškovi

Jednu pětiminutovou teplou(no tedy spíš vlažnou) sprchu. A manželce během štědrovečerní večeře sestávající z rybích prstů osmažených nad čajovou svíčkou, krátkodobě umožním zvýšit teplotu v jídelně na nadstandardních patnáct stupňů. Myslím, že si to všichni krásně užijeme a bude nás při tom "hřát" vědomí z toho, že jsme pomohli míru, svobodě, demokracii a prosperitě. 

Dosavadní doporučení: přečíst (13)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (9) 02.08.22 14:04  Tomasso  (243566)

Dětičky ode mě dostanou k Ježiškovi

Až vám na hlavu budou padat ruské mírové, speciálně operační rakety a až vás bude ruský saldát odlamovacím nožem zbavovat vašeho pohlaví, budete s láskou vzpomínat na vánočních 15 °C v míru, svobodě a demokracii. Život je otázkou priorit...

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (9)
Vaše doporučení:
přečíst (6) 02.08.22 14:24  Kráťa  (246127)

Dětičky ode mě dostanou k Ježiškovi

ano, ano, až tě bude nedemokratický candát zbavovat přírození, což se běžně děje, bude ti jenom ku prospěchu, když budeš zmrzlý, špinavý a hladový, to dá přeci rozum. nad totalitou zvítězíme tím, že nebudeme topit, že se nebudeme mít a že nebudeme jíst. ano, ano, tak je to prosté. priorities make europe great again. 

Dosavadní doporučení: přečíst (6)
Vaše doporučení:
přečíst (1) 02.08.22 14:39  JendoSlaff  (245914)

Dětičky ode mě dostanou k Ježiškovi

Co tedy navrhujete jako řešení?

Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (6) 02.08.22 13:51  Elan  (246124)

Dětičky ode mě dostanou k Ježiškovi

Patnáct stupňů v kuchyni na Štědrej den? Neblázni, to tě přijde na půl vejplaty! A haranti se taky můžou vyválet ve sněhu. To je zocelí. Jo, jo, demogracie není pro cimprlíny. A přisná Pětikolka není pro fňukaly! Síkela taky nefňukal, když mezinárodně zařezával v bance! O prófovi, jkterej musel v Brně po nocích opravovat seminárky, ani nemluvě! 

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (6)
Vaše doporučení:
přečíst (1) 02.08.22 14:26  denda  (241432)

Dětičky ode mě dostanou k Ježiškovi

:-D  :-D Tak jste mě pobavil. Jen aby aspoň ten sníh byl. 

Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:

přečíst (4) 02.08.22 11:36  JendoSlaff  (242294)

Smysl článku?

Vánoce by měli být o tom, že jsou lidé spolu. Vidí snad někdo problém v tom, že budou vánoce "chudší"? Není problém to, když někdo o Vánoce bude mrznout? Nezávisle na tom, jestli v Čechách, v Německu, v Gulagu nebo v Kyjevském metru. Má někdo tucha, čeho se snaží p. Kovanda tímto článkem dosáhnout, nebo jakou myšlenku se snažil sdělit? Nějak mi to uniká.

Dosavadní doporučení: přečíst (4)
Vaše doporučení:


Diskuze Vánoce budou nejdražší v historii a zároveň nejchudší za poslední léta, lidé totiž před dárky budou muset upřednostnit platbu za plyn či elektřinu. Vyplatí se pod stromeček nakupovat už nyní, další stránky: 1 | 2 | Další »
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Vánoce budou nejdražší v historii a zároveň nejchudší za poslední léta, lidé totiž před dárky budou muset upřednostnit platbu za plyn či elektřinu. Vyplatí se pod stromeček nakupovat už nyní

Vánoce budou nejdražší v historii a zároveň nejchudší za poslední léta, lidé totiž před dárky budou muset upřednostnit platbu za plyn či elektřinu. Vyplatí se pod stromeček nakupovat už nyní - zdrojová stránka k tématu diskuze Vánoce budou nejdražší v historii a zároveň nejchudší za poslední léta, lidé totiž před dárky budou muset upřednostnit platbu za plyn či elektřinu. Vyplatí se pod stromeček nakupovat už nyní.

Zasílání Denního souhrnu názorů na Vánoce budou nejdražší v historii a zároveň nejchudší za poslední léta, lidé totiž před dárky budou muset upřednostnit platbu za plyn či elektřinu. Vyplatí se pod stromeček nakupovat už nyní e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Vánoce budou nejdražší v historii a zároveň nejchudší za poslední léta, lidé totiž před dárky budou muset upřednostnit platbu za plyn či elektřinu. Vyplatí se pod stromeček nakupovat už nyní.




¨

Více zpráv k tématu Plyn - LNG, CNG, LPG


 Burza Prime 16:14 
Název Kurz Změna
 COLT(CZG)  674.00  0.00% 
 ČEZ  957.50  +1.06% 
 ERSTE  1 119.00  +1.91% 
 GEN(NORTON)  570.00  +1.79% 
 GEVORKYAN  254.00  +0.79% 
 KB  774.50  +2.31% 
 KOFOLA  295.00  0.00% 
 MONETA  98.00  +0.51% 
 PHOTON  44.00  +0.46% 
 PILULKA  147.00  -8.13% 
 PM  14 980.00  -0.13% 
 PRIMOCO   805.00  +0.63% 
 VIG  728.00  +0.28% 
Komodity online
 Ropa 79.99 USD 07:56   
 Zlato 2376.76 USD 07:56   
 Stříbro 31.20 USD 07:56   
 Káva 233.10 USD 06.06   
 Cukr 19.27 USD 06.06   
 Bavlna 74.72 USD 07:56   
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.