Česko bude ze zemí střední a východní Evropy vůbec nejvíce ekonomicky zasaženo v případě výpadku dodávek ruského plynu, varuje Bank of America - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Výpis příspěvků 1 až 20 (26)
 
přečíst (1) 04.08.22 11:40  Pavel Molík  pav.molikzavinacgmail.com  (246214)

Není důvod nevěřit jobovkám z Bank of America.

Dokonce si dovolím tvrdit, že Bank of America se v našem případě vyjadřuje dost kulantně až eufemisticky resp. optimisticky, že příchozí realita překoná i nejhorší očekávání. Vláda Fialy již teď je zapsána "zlatým" písmem v polistopadové historii jako nejhorší a určitě překoná všechny polistopadové rekordy co do zbídačování občanů a sabotážních aktivit proti naší ekonomice. Zatím si žádná vláda nepočínala tak neumětelsky jako vláda Fialy. 

Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (7) 02.08.22 19:52  Boris  (225048)

Podle ní je Česko z celého regionu střední a východní Evropy vůbec nejhůře připr

"Podle ní je Česko z celého regionu střední a východní Evropy vůbec nejhůře připraveno na možný závažnější výpadek v dodávkách ruského plynu."

OMYL, české "elity" (prachtí miliardáři a politici) jsou připraveni výborně, nic jim nechybí a chybět nebude! Sednou do svých tryskáčů a rolsů a frrrrr.... a pak se tu klidně pokakejte. Oni jsou připraveni tak dobře, že ani lépe být připraveni už nemouhou.

Jak se bude dařit jiným je jim absolutně, ale absolutně jedno, totálně u zádele. Poradí, aby důchodci šli do práce nebo na brigádu a i ostatní hybaj makat, aby měli kapitáni politiky a průmyslu na náležitý techický a "osobní" servis.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (7)
Vaše doporučení:
určitě nečíst (5) 02.08.22 20:40  JendoSlaff  (235799)

Podle ní je Česko z celého regionu střední a východní Evropy vůbec nejhůře připr

Chtěl jsem si trochu odpočinout a přečetl jsem si Vaše večerní výplody. Vy jste teda dneska musel mít setsakra špatnej den. Tolik moudrosti o tom jak jsou všichni kolem špatní, to už je vážně výkon. Máte pro Vaše tvrzení nějaké podklady? Zatím z česka odletěli leda mafiání a ty nám tu fakt nechybí, z toho třebas takovej Krejčíř nakonec stejně bručí.

Dosavadní doporučení: určitě nečíst (5)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (4) 02.08.22 19:32  Rudo  (246136)

Odborníci na kľúč

Bank od America má skutočne prehľad. Akurát pod Česko stále myslí Československo. Tako trochu len 30 rokov si nič nevšimli.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (4)
Vaše doporučení:

přečíst (6) 02.08.22 11:42  kamila  (246106)

Nevím co si teď mám myslet

Mnoho zdejších přispěvovatelů do omrzení píše, že je vše v pořádku, tato vláda za nic nemůže, vláda tu není od toho, aby někoho zachraňovala, trh funguje správně, burza funguje správně, funguje princip nabídky a poptávky, jenom koblihy a socky mají problémy, demokraté si rádi připlatí, ceny energií jsou fér apod. Jsem teď opravdu na vážkách. 

Dosavadní doporučení: přečíst (6)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (1) 03.08.22 07:57  lara  (246151)

Nevím co si teď mám myslet

Ženská na rodicaku je u vás socka.?

Co se tu ještě dozvím?
Dosavadní doporučení: spíše nečíst (1)
Vaše doporučení:
přečíst (0) 03.08.22 07:56  lara  (246151)

Nevím co si teď mám myslet

Ženská na rodicaku je u vás socka.?

Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (22) 02.08.22 07:47  Pijack Jméno 'Pijack' používá stále stejný uživatel  (245993)

čekám na signál

že jsme Peťulko už tu Venezuelu dostihli :-))

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (22)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (9) 02.08.22 11:38  Robock  (246110)

čekám na signál

Copak Venezuela, tam nezmrzneš. My jsme dostihli Rumonsko v osmdesátých letech. Snad si Péťa ještě vzpomene, jak skončil Ceaucesku. 

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (9)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (21) 01.08.22 23:05  PetrM  (246085)

To je dezinformaceee

to je pro naseho ukrajinskeho premiera Fialu naprosty sok. Hned zitra pojede studovat analy do Bruselu ( analy - https://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/analy )

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (21)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (6) 02.08.22 11:08  denda  (241432)

To je dezinformaceee

JJ... a vezme sebou fazole a hrách na raut, aby v tom análu aspoň nějaký plyn našel.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (6)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (30) 01.08.22 22:51  PJPrince  (245714)

Máme nejméně kompetentní vládu v moderní historii

Vlastně si to můžeme užívat, je to historický moment. Pamatuji Jakeše i jeho předchůdce, a to snad i jeho tlachání o brojlerech byla menší šaškárna než to, co předvádí současná koalice. To je absolutní prázdnota, vůbec nic, jen prázdná gesta, 180° odklon od předvolebních slinů. Neskutečné, nevěřil jsem, že se něco takového ještě dožiji.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (30)
Vaše doporučení:
určitě nečíst (38) 01.08.22 23:12  Tomasso  (243693)

Máme nejméně kompetentní vládu v moderní historii

100% závislost na ruském plynu není prací této vlády. Připomínám, že tato vláda nastoupila 2 měsíce před ruskou válkou a čas na odstranění závislosti jsme měli nejméně od roku 2014.

Dosavadní doporučení: určitě nečíst (38)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (15) 02.08.22 11:53  Perlík  (246111)

Máme tady asi provokatéra Tomassa

Není náhodou sjednaný a placený Fialou?

Tak hloupý snad normální člověk vůbec být nemůže.

 

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (15)
Vaše doporučení:
přečíst (8) 02.08.22 12:20  Suchoprd  (246114)

Máme tady asi provokatéra Tomassa

Ten člověk věří, nic víc, nic méně. 

Dosavadní doporučení: přečíst (8)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (11) 02.08.22 13:22  Perlík  (246111)

Máme tady asi provokatéra Tomassa

Pokud TOMASSO píše ty své tlachy z blázince, tak se omlouvám, ale pokud ne, tak porušuje ústavu a podílí se na vlastizradě.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (11)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (37) 02.08.22 07:58  Pijack Jméno 'Pijack' používá stále stejný uživatel  (245993)

Máme nejméně kompetentní vládu v moderní historii

Už se prober člověče. Meleš nesmysly. Naše republika se stala "závislým" na Ruském plynu proto, že jiný stát nám po válce nedokázal plyn dopravit. Připadáš mi jako imbecil, kterému není jasná abeceda po 20 letech učení. Za celou dobu Rusko neporušilo NIC, nikdy nebyl výpadek. Až přišli Havlisti a začali provokovat protože prý rusáci. Dalších 30 let Rusko stále prodávalo bez problémů. Pak přišlu USA a Ukrajina a naši "hrdinové" v Praze spustili ještě větší vyrvajz. ALE plyn stále Rusko prodává. Tak zasáhla EU a chce kohoutky sama zavřít. Já jsem za svůj život nepoznal větší idioty. A to nejsem Rusofil, aby bylo jasno. Jsem spekulant a zajímají mě obchody a prosperita. Idioty zajímají zástupné problémy, jako je konflikt v cizí zemi. Vyhrožováním Rusku a zavíráním kohoutků nikdy nevyhrajeme. Tam kde se přestane obchodovat, začne teprve téct krev.... ty internetový hrdino :-)

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (37)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (26) 02.08.22 06:18  PJPrince  (245714)

Máme nejméně kompetentní vládu v moderní historii

Nikdo neříká, že vláda je v jednoduché situaci. To určitě není. Její reakce jsou ale tragikomicky nekompetentní, v jejích krocích nejsou žádná efektivní okamžitá řešení ani dlouhodobá strategie. Jsou to jen takové záplaty, které jsou velmi drahé a skutečný problém neřeší.

Jeden příklad za všechny: Čemu opravdu pomůže, když si ten samý ruský plyn koupíme jinou cestou a budeme platit peníze obchodníkům za předstírání, že to ruský plyn není? To je jen drahý odpustek, nic jiného. Mohu řici, že směřujem jnam, pak fajn, cílem může být větší či menší nezávislost na tomto zdroji za X let. Do toho lze investovat, to nejsou vyhozené peníze. Teď je ale třeba ten jediný reálně dostupný zdroj nakoupit co nejlevněji.

To se neděje, děje se dokonce pravý opak - žádné investice do skutečného řešení za X let neprobíhají, jen draze platíme okamžitou přetvářku, která nic neřeší. To nelze podporovat, schvalovat, ani před tím zavírat oči.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (26)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (25) 02.08.22 04:35  pamětník  (234173)

Máme nejméně kompetentní vládu v moderní historii

To je sice pravda, ale když už víme že jsme tak závislí, tak jsme se měli chovat tak, abychom o ten plyn nepřišli. Posílat zbraně do vojenského konfliktu protistraně lze hodnotit jako sabotáž a vlastizradu a už by měly nastoupit orgány činné v trestním řízení a pachatelé skončit ve vyšetřovací vazbě. Mělo by platit padni komu padni.Mám obavu že to nakonec tak nějak to stejně musí skončit, ale problémy s nedostatkem bychom si zavčas mohli ušetřit. S letošní zimou svět přece nekončí a doufejme že ještě příjdou další a ty už tak idilické s plnými zásobníky nebudou.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (25)
Vaše doporučení:


Diskuze Česko bude ze zemí střední a východní Evropy vůbec nejvíce ekonomicky zasaženo v případě výpadku dodávek ruského plynu, varuje Bank of America, další stránky: 1 | 2 | Další »
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Česko bude ze zemí střední a východní Evropy vůbec nejvíce ekonomicky zasaženo v případě výpadku dodávek ruského plynu, varuje Bank of America

Česko bude ze zemí střední a východní Evropy vůbec nejvíce ekonomicky zasaženo v případě výpadku dodávek ruského plynu, varuje Bank of America - zdrojová stránka k tématu diskuze Česko bude ze zemí střední a východní Evropy vůbec nejvíce ekonomicky zasaženo v případě výpadku dodávek ruského plynu, varuje Bank of America.

Zasílání Denního souhrnu názorů na Česko bude ze zemí střední a východní Evropy vůbec nejvíce ekonomicky zasaženo v případě výpadku dodávek ruského plynu, varuje Bank of America e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Česko bude ze zemí střední a východní Evropy vůbec nejvíce ekonomicky zasaženo v případě výpadku dodávek ruského plynu, varuje Bank of America.


 Burza Prime 16:29 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  640.00  +0.79% 
 ČEZ  864.50  +1.17% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 107.50  -0.76% 
 GEN DIGITAL  491.00  0.00% 
 GEVORKYAN  252.00  0.00% 
 KOFOLA CS  270.00  -0.74% 
 KOMERČNÍ BANKA  865.00  +0.35% 
 MONETA MONEY BANK  97.40  +0.41% 
 PHILIP MORRIS ČR A  16 000.00  +0.25% 
 PHOTON ENERGY  44.50  +0.23% 
 PILULKA LÉKÁRNY  178.50  -1.11% 
 PRIMOCO UAV SE  945.00  +5.00% 
 VIG  740.00  +1.65% 
Komodity online
 Ropa 87.26 USD 22:10   
 Zlato 2336.27 USD 22:10   
 Stříbro 27.16 USD 22:10   
 Káva 227.50 USD 22:00   
 Cukr 19.77 USD 22:00   
 Bavlna 81.34 USD 22:00   
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.