Rosněfť i Gazprom vyplatí historicky rekordní dividendu, Putin přitom vypne plyn i Dánsku. Energetickým podnikům v rukou Kremlu citelně zvyšuje ziskovost fiasko EU s uvalováním embarga - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Výpis příspěvků 1 až 20 (24)
 
přečíst (7) 31.05.22 17:15  Ladislav Ostrák  (244228)

Ruble

Koukám, že  hodně  Čechů  nerozumí  ani politice a ekonomice dohromady. 1.platit Eury nebo Dolary  přes západní banky znamená  kontrolu toku peněz  a poplatky za ně.A složit  Dolary či Eura v jakékoliv  Ruské  bance znamená, že už  Rusům nemohou  tyto  peníze  ukradnout a navíc  nemají  nad tokem peněz  kontrolu a hlavně  poplatky  z nich.Proto západ  řve  jak prominutí, že platit  Rubly nebudou. Prostě  musí  západ  zaplatit  Eury nebo  Dolary  za jakýkoliv  produkt penězi  pouze  v Ruské  bance a ne už  přes západní  banky ,kde měl  Ruský  stát své  účty. Tomu už  je definitivně  konec.  

Dosavadní doporučení: přečíst (7)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (6) 01.06.22 08:17  Tomasso  (243566)

Ruble

Jo, takže celé je to kvůli transakčním poplatkům? :D

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (6)
Vaše doporučení:
přečíst (6) 01.06.22 09:10  Ladislav Ostrák  (244244)

Ruble

O ten poplatek ani nejde jako o ty peníze jako takové ,které jsou v držení dané západní banky.Poplatek je jistě příjemný bonus.Proto západ řve ,protože tím ztrácejí kontrolu nad penězi. A v danem případě jde o stovky miliard Dolarů či Eur. Ted  už bude muset západ obchodovat s Ruskem pouze přes Ruské banky .

Dosavadní doporučení: přečíst (6)
Vaše doporučení:

přečíst (33) 31.05.22 10:31  Kevlar  (240307)

Začínám mít trochu obavu.

Spolu s tím jak rostou ceny surovin, tak Rusku rostou zisky z exportu. Obávám se, že pro Rusko je současná válka vlastně finančně výhodná.

Pokud vím, na východní a jižní Ukrajině byla objevena obrovská ložiska plynu a ropy. Kdyby se podařilo ruskou armádu vytlačit z Ukrajiny, tak by západ mohl rozjet obnovu Ukrajiny, západní firmy by investovaly do vybudování těžební infrastruktury a EU by ropu a plyn mohla dostávat právě z Ukrajiny a Rusko by v pohodě mohlo zůstat zcela odstřižené.

Ekonomika Ukrajiny by postupně rostla, rostla by také životní úroveň Ukrajinců.

Pokud ale se nepodaří Rusy z východní a jižní Ukrajiny vytlačit, tak

1. Rusko, které v té lokalitě zůstane, nebude mít ekonomickou sílu zničenou jižní a východní Ukrajinu obnovit. Zůstane tam jakási neobyvatelná spoušť, která bude jen semeništěm kriminality. Nebude v těch lokalitách pro tamní lidi žádná budoucnost.

2. Zbylá Ukrajina bude ekonomicky živořící zemědělská země kam západ nebude investovat.

3. Ukrajinská surovinová ložiska budou pro EU ztracená, což citelně postihne i EU, protože odběry surovin z Ruska rozhodně do budoucna nebudou obnovovány, ale naopak neustále utlumovány - tohle je už nastoupená cesta a jen naivka se může domnívat, že EU řekne něco jako "OK Rusko, budem dělat jakože se nic nestalo a spolupráci obnovíme".

Proto jsem přesvědčenej, že pro nás teď je nejvýhodnější maximální vojenská podpora Ukrajiny aby ukrajinská armáda dokázala Rusy z celé Ukrajiny vytlačit a západ následně mohl Ukrajině pomoct s ekonomickou obnovou. No a já se obávám, že k opravdu masivní vojenské podpoře na západě chybí odvaha.

Dosavadní doporučení: přečíst (33)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (7) 01.06.22 07:11  PM  (243647)

Začínám mít trochu obavu.

Podívejte se na video na konci článku. Tam dostanete odpovědi. https://www.e15.cz/domaci/co-znamena-nouzovy-stav-v-cesku-bude-platit-az-do-konce-kvetna-1385719Dále zkuste zagooglovat co se týče syna pana prezidenta Bidena

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (7)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (9) 31.05.22 07:33  Tomasso  (243566)

Proč ne

Ať si jí užijou, to je jedna z posledních...

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (9)
Vaše doporučení:

přečíst (16) 30.05.22 20:00  hoho  (244188)

Ukrajinskej komik se vtírá do přízně kohokoliv za pár dní máme zahrádkářskou.

Možná i na tuhle sešlost se vzdáleně dostaví ale Škrholu odmítáme,nechceme.poslouchat pindat demagogii a opravdová realita je zcela jinde.

Dosavadní doporučení: přečíst (16)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (15) 30.05.22 19:26  JanNovy  nebersitotakzavinacseznam.cz  (244184)

v rublech?

Vysvětlí mi někdo znalý, proč se stále nesmyslně uvádí, že za plyn platí v rublech? Pokud vim, tak západní státy platí v eurech, ty složí v gazprombance a ta si je převede na ruble. Podle mě je to teda dost zavádějící. To je jako kdybych někomu prodal auto za dolary, já si je v bance převed na koruny a pak tvrdil, že jsem mu prodal auto za koruny.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (15)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (5) 01.06.22 09:29  Ladislav Ostrák  (244244)

v rublech?

Je vidět ,že toho málo znáte. Protože kdo má peníze  ,má i moc.To je jednoduché,protože Rusové dosud dostávali peníze na  svůj učet založený  v bankách západu.a protože peníze má banka kde ten učet je tak může s nima disponovat dle potřeby. A hlavně ta banka není na uzemí Ruska.Protože ted západ prostě ukradl Rusům jejich peníze. Tak  zavedli platbu za suroviny pouze u Ruských bank na Ruském území. V tomto případě je to už pak jedno jak západ platí ,protože platba jde přes Ruskou banku na Ruském území ,Formálně tedy za Ruble. A TENTO REŽIM PLATBY   už bude natrvalo. A západní banky tim páden ztraceji biliony Dolarů na svých účtech.A to se ted týká jen mezi Ruskem a Západem.Co až se odvrátí i Čína a ostatní země ,které už nebudou chtít mít učty u západních bank.To ted bude velká sranda co bude západ dělat.Západ to ted neuvěřitelně pohnojil.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (5)
Vaše doporučení:
přečíst (8) 01.06.22 11:53  Mono  (229311)

v rublech?

To jsou pindy. Drive to bylo tak, ze ruske banky vedly take dolarove a eurove ucty a platilo se ruskym bankam. Nebo tem bankam, pro ktere se rozhodl Gazprom atd....

Jenze prislo embargo a do vetsiny ruskych bank neni mozne poslat penize ze zahranici. S vyjimkou nekolika malo bank. A ty ted odrizli, nebo brzy odriznou....

Zapadni banky tedy neztraceji biliony dolaru na svych uctech.

A CCCP nikdo zadne penize neukradl. Pouze byly zmrazeny devizove rezervy.... Jediny kdo krade je CCCP. Zautocilo na stat, kteremu zarucilo ochranu. A krade lednicky, pracky, mikrovlnky, obili, ocel, ....

A rozmlati, na co prijdou. No, co by jeden mohl ocekavat od Rusu, ze?

Muj tip je, ze Pu Prcek Veliky I vstoupi do dejin, jako nejvetsi idi0t 21. stoleti.

Dosavadní doporučení: přečíst (8)
Vaše doporučení:
přečíst (4) 02.06.22 10:44  Ladislav Ostrák  (244282)

v rublech?

Kecáte pindy Vy. CCCP už dávno neexistuje.Ruský stát má učty i v zahraničí. Dle západu zmrazené učty se rovná krádeži.Západ nemá co šahat na cizí peníze.To potom jste stejný zloděj jako na západě. VYGUMOVANÁ A NACISTICKÁ PALICE jste.S  Vámi nelze diskutovat.

Dosavadní doporučení: přečíst (4)
Vaše doporučení:
přečíst (2) 31.05.22 17:59  František Dobrota  (243731)

v rublech?

Proč ? Jako by sis neuměl sám odpovědět, to je politika. Rozdíl je to jen pro gazprom, ten dostane ruble a eura si nechá rusko.

Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (6) 31.05.22 05:15  pavel pavel  (244202)

v rublech?

Tak jako je naprosto nepochopitelné, že se v českém tisku ještě může zobrazit taková informace, která sejme "vinu" za zdražování plynu a ropy z Ruska a přenese ji tam, kam skutečně patří, tak je naopak zcela pochopitelné, že se šíří protiruské dezinformace, protože je to dnešní narativ protiruské rétoriky. Možná bych se pokusil to blíže vysvětlit.

Putinův dekret č. 172 z 31.3.2022 zní:

1. Ustanovuje se, že od 1. dubna 2022:a) platba za dodávku zemního plynu v plynné m stavu (dále jen zemní plyn) uskutečněnou po 1. dubnu 2022 rezidenty účastnícími se zahraniční ekonomické aktivity, kteří v souladu s federálním zákonem č. 117-FZ ze dne 18. července , 2006 "On Gas Export" výhradní právo na vývoz zemního plynu v plynném stavu (dále jen ruští dodavatelé), se provádí v rublech: na základě zahraničněobchodních smluv o dodávkách zemního plynu (dále jen smlouvy o dodávkách zemního plynu) uzavřených se zahraničními osobami, jsou-li dodávky zemního plynu uskutečňovány do cizích států, které se dopustí nepřátelského jednání ve vztahu k Ruské federaci , ruské právnické a fyzické osoby;na základě smluv o dodávkách zemního plynu uzavřených se zahraničními osobami, jejichž registračním místem jsou cizí státy, které se dopouštějí nepřátelských akcí proti Ruské federaci, ruským právnickým a fyzickým osobám;6. Zahraniční kupující převádí peněžní prostředky na zvláštní měnový účet typu „K“ v cizí měně uvedené ve smlouvě o dodávce zemního plynu a oprávněné bance na základě obdržené instrukce zahraničního kupujícího způsobem předepsaným pravidla autorizované banky, prodává cizí měnu, přijatou od zahraničního kupujícího na takový účet, v organizovaném obchodování vedeném veřejnou akciovou společností "Moskva Exchange MICEX - RTS", připisuje výnosy v rublech na zvláštní typ rublů "K" účtu tohoto zahraničního kupujícího a převede připsané prostředky v rublech otevřenému ruskému dodavateli na autorizovaný bankovní účet v rublech.
Zbylé věci jsou zbytečné - článek 1 říká, že se bude platit v rublech (první odstavec, poslední slova), článek 6 říká, že do oprávněné banky zašle kupující měnu dle uzavřené smlouvy, tedy, obvykle pro EU je to EURO. Zbytek dekretu jsou jen instrukce a podmínky a blbosti.Putin potřebuje u svých lidí vyvolat dojem, že se platí v eurech, naši drsní chlapáci zas potřebují tvrdit, že se nezlomí a v eurech platit nebudou.Celý systém co se jak čím kdy platí vznikl chaoticky, stylem: Putin - chci za plyn rubly, EU: trhni si nohou, to neni podle smlouvy, Putin: Jak to udělat, abych nevypadal jako ocas?.. aha... Putin: Ok, budete mi platit na určenou banku v měně dle smlouvy a já si to převedu na rubly sám. Polsko: Idi na chuj, nebudu ti platit rubly, Německo, Itálie a Francie: Poláku, chceš od nás ruskej plyn, když ti ho Rus zavel za neplacení? Polsko: jasný, beru...No, tady info o nákupu plynu Polskem s Německa, Itálie a Francie...
https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-05-04/cut-off-by-moscow-poland-gets-russian-gas-from-its-alliesNo ale to už asi znáte, tak teď už jen odkaz na ten Putinův dekret č. 172 z 31.3.2022: kremlin.ru/events/president/news/68094
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (6)
Vaše doporučení:
přečíst (3) 31.05.22 05:11  pavel pavel  (244202)

v rublech?

Oprava, snad to projde naformátované

Tak jako je naprosto nepochopitelné, že se v českém tisku ještě může zobrazit taková informace, která sejme "vinu" za zdražování plynu a ropy z Ruska a přenese ji tam, kam skutečně patří, tak je naopak zcela pochopitelné, že se šíří protiruské dezinformace, protože je to dnešní narativ protiruské rétoriky. Možná bych se pokusil to blíže vysvětlit.

Putinův dekret č. 172 z 31.3.2022 zní:

1. Ustanovuje se, že od 1. dubna 2022:a) platba za dodávku zemního plynu v plynném stavu (dále jen zemní plyn) uskutečněnou po 1. dubnu 2022 rezidenty účastnícími se zahraniční ekonomické aktivity, kteří v souladu s federálním zákonem č. 117-FZ ze dne 18. července , 2006 "On Gas Export" výhradní právo na vývoz zemního plynu v plynném stavu (dále jen ruští dodavatelé), se provádí v rublech:na základě zahraničněobchodních smluv o dodávkách zemního plynu (dále jen smlouvy o dodávkách zemního plynu) uzavřených se zahraničními osobami, jsou-li dodávky zemního plynu uskutečňovány do cizích států, které se dopustí nepřátelského jednání ve vztahu k Ruské federaci , ruské právnické a fyzické osoby;na základě smluv o dodávkách zemního plynu uzavřených se zahraničními osobami, jejichž registračním místem jsou cizí státy, které se dopouštějí nepřátelských akcí proti Ruské federaci, ruským právnickým a fyzickým osobám;6. Zahraniční kupující převádí peněžní prostředky na zvláštní měnový účet typu „K“ v cizí měně uvedené ve smlouvě o dodávce zemního plynu a oprávněné bance na základě obdržené instrukce zahraničního kupujícího způsobem předepsaným pravidla autorizované banky, prodává cizí měnu, přijatou od zahraničního kupujícího na takový účet, v organizovaném obchodování vedeném veřejnou akciovou společností "Moskva Exchange MICEX - RTS", připisuje výnosy v rublech na zvláštní typ rublů "K" účtu tohoto zahraničního kupujícího a převede připsané prostředky v rublech otevřenému ruskému dodavateli na autorizovaný bankovní účet v rublech.
Zbylé věci jsou zbytečné - článek 1 říká, že se bude platit v rublech (první odstavec, poslední slova), článek 6 říká, že do oprávněné banky zašle kupující měnu dle uzavřené smlouvy, tedy, obvykle pro EU je to EURO. Zbytek dekretu jsou jen instrukce a podmínky a blbosti.Putin potřebuje u svých lidí vyvolat dojem, že se platí v eurech, naši drsní chlapáci zas potřebují tvrdit, že se nezlomí a v eurech platit nebudou.Celý systém co se jak čím kdy platí vznikl chaoticky, stylem: Putin - chci za plyn rubly, EU: trhni si nohou, to neni podle smlouvy, Putin: Jak to udělat, abych nevypadal jako ocas?.. aha... Putin: Ok, budete mi platit na určenou banku v měně dle smlouvy a já si to převedu na rubly sám. Polsko: Idi na chuj, nebudu ti platit rubly, Německo, Itálie a Francie: Poláku, chceš od nás ruskej plyn, když ti ho Rus zavel za neplacení? Polsko: jasný, beru...No, tady info o nákupu plynu Polskem s Německa, Itálie a Francie...
https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-05-04/cut-off-by-moscow-poland-gets-russian-gas-from-its-alliesNo ale to už asi znáte, tak teď už jen odkaz na ten Putinův dekret č. 172 z 31.3.2022: kremlin.ru/events/president/news/68094
Dosavadní doporučení: přečíst (3)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (4) 31.05.22 05:09  pavel pavel  (244202)

v rublech?

Tak jako je naprosto nepochopitelné, že se v českém tisku ještě může zobrazit taková informace, která sejme "vinu" za zdražování plynu a ropy z Ruska a přenese ji tam, kam skutečně patří, tak je naopak zcela pochopitelné, že se šíří protiruské dezinformace, protože je to dnešní narativ protiruské rétoriky. Možná bych se pokusil to blíže vysvětlit.Putinův dekret č. 172 z 31.3.2022 zní:1. Ustanovuje se, že od 1. dubna 2022:a) platba za dodávku zemního plynu v plynném stavu (dále jen zemní plyn) uskutečněnou po 1. dubnu 2022 rezidenty účastnícími se zahraniční ekonomické aktivity, kteří v souladu s federálním zákonem č. 117-FZ ze dne 18. července , 2006 "On Gas Export" výhradní právo na vývoz zemního plynu v plynném stavu (dále jen ruští dodavatelé), se provádí v rublech:na základě zahraničněobchodních smluv o dodávkách zemního plynu (dále jen smlouvy o dodávkách zemního plynu) uzavřených se zahraničními osobami, jsou-li dodávky zemního plynu uskutečňovány do cizích států, které se dopustí nepřátelského jednání ve vztahu k Ruské federaci , ruské právnické a fyzické osoby;na základě smluv o dodávkách zemního plynu uzavřených se zahraničními osobami, jejichž registračním místem jsou cizí státy, které se dopouštějí nepřátelských akcí proti Ruské federaci, ruským právnickým a fyzickým osobám;6. Zahraniční kupující převádí peněžní prostředky na zvláštní měnový účet typu „K“ v cizí měně uvedené ve smlouvě o dodávce zemního plynu a oprávněné bance na základě obdržené instrukce zahraničního kupujícího způsobem předepsaným pravidla autorizované banky, prodává cizí měnu, přijatou od zahraničního kupujícího na takový účet, v organizovaném obchodování vedeném veřejnou akciovou společností "Moskva Exchange MICEX - RTS", připisuje výnosy v rublech na zvláštní typ rublů "K" účtu tohoto zahraničního kupujícího a převede připsané prostředky v rublech otevřenému ruskému dodavateli na autorizovaný bankovní účet v rublech.Zbylé věci jsou zbytečné - článek 1 říká, že se bude platit v rublech (první odstavec, poslední slova), článek 6 říká, že do oprávněné banky zašle kupující měnu dle uzavřené smlouvy, tedy, obvykle pro EU je to EURO. Zbytek dekretu jsou jen instrukce a podmínky a blbosti.Putin potřebuje u svých lidí vyvolat dojem, že se platí v eurech, naši drsní chlapáci zas potřebují tvrdit, že se nezlomí a v eurech platit nebudou.Celý systém co se jak čím kdy platí vznikl chaoticky, stylem: Putin - chci za plyn rubly, EU: trhni si nohou, to neni podle smlouvy, Putin: Jak to udělat, abych nevypadal jako ocas?.. aha... Putin: Ok, budete mi platit na určenou banku v měně dle smlouvy a já si to převedu na rubly sám. Polsko: Idi na chuj, nebudu ti platit rubly, Německo, Itálie a Francie: Poláku, chceš od nás ruskej plyn, když ti ho Rus zavel za neplacení? Polsko: jasný, beru...No, tady info o nákupu plynu Polskem s Německa, Itálie a Francie...https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-05-04/cut-off-by-moscow-poland-gets-russian-gas-from-its-alliesNo ale to už asi znáte, tak teď už jen odkaz na ten Putinův dekret č. 172 z 31.3.2022: kremlin.ru/events/president/news/68094

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (4)
Vaše doporučení:

přečíst (9) 30.05.22 18:41  Santa  (227961)

tAK TO JSEM ZVĚDAVEJ CO MI SOUDRUZI V eu DAJ

MÁM 100 KS  PAPÍRŮ Rosněvtu, Evrazu, Sperma banky a Gazpromu, ale vrazi z ,,volstrýtu" mně je ukradli....:-)

Dosavadní doporučení: přečíst (9)
Vaše doporučení:

přečíst (25) 30.05.22 17:01  Pijack Jméno 'Pijack' používá stále stejný uživatel  (244147)

To bude panečku bankrot :-)

Tak jednu otázku už díky propagandě máme odpovězenou - Ruské energetické firmy jsou v rukou Kremlu. Nuž dobře, ale otázka zní:  v čích rukou je tedy Komoditní Burza v Německu? Ono se dá těžko uvěřit, že spekulanti ceny energií na "svobodném" trhu vyhnali sami jen tak, když vědí, že je na trhu ropy a plynu přebytek. Indie a Čína nakupjí se slevou a ve světě je zásob dostatek... Jak mi to soudruzi v EU a ve Strakovce vysvětlí? Opravdu si myslí, že jim skočím na povídačky o zlém Putinovi?

Dosavadní doporučení: přečíst (25)
Vaše doporučení:
určitě nečíst (19) 30.05.22 17:25  Tomasso  (243693)

To bude panečku bankrot :-)

Tu cenu vyhání každý z nás, kdo odebírá zemní plyn a ropu. 

Dosavadní doporučení: určitě nečíst (19)
Vaše doporučení:

určitě nečíst (27) 30.05.22 14:05  Tomasso  (243566)

Pěkně plníme kapsy ruskému agresorovi i Maďarům...

Měli bychom tuhle ruskou ruletu ukončit okamžitě a bez ohledu na Orbána.

Dosavadní doporučení: určitě nečíst (27)
Vaše doporučení:


Diskuze Rosněfť i Gazprom vyplatí historicky rekordní dividendu, Putin přitom vypne plyn i Dánsku. Energetickým podnikům v rukou Kremlu citelně zvyšuje ziskovost fiasko EU s uvalováním embarga, další stránky: 1 | 2 | Další »
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Rosněfť i Gazprom vyplatí historicky rekordní dividendu, Putin přitom vypne plyn i Dánsku. Energetickým podnikům v rukou Kremlu citelně zvyšuje ziskovost fiasko EU s uvalováním embarga

Rosněfť i Gazprom vyplatí historicky rekordní dividendu, Putin přitom vypne plyn i Dánsku. Energetickým podnikům v rukou Kremlu citelně zvyšuje ziskovost fiasko EU s uvalováním embarga - zdrojová stránka k tématu diskuze Rosněfť i Gazprom vyplatí historicky rekordní dividendu, Putin přitom vypne plyn i Dánsku. Energetickým podnikům v rukou Kremlu citelně zvyšuje ziskovost fiasko EU s uvalováním embarga.

Zasílání Denního souhrnu názorů na Rosněfť i Gazprom vyplatí historicky rekordní dividendu, Putin přitom vypne plyn i Dánsku. Energetickým podnikům v rukou Kremlu citelně zvyšuje ziskovost fiasko EU s uvalováním embarga e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Rosněfť i Gazprom vyplatí historicky rekordní dividendu, Putin přitom vypne plyn i Dánsku. Energetickým podnikům v rukou Kremlu citelně zvyšuje ziskovost fiasko EU s uvalováním embarga.


 Burza Prime 16:28 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  680.00  -0.29% 
 ČEZ  907.00  -1.09% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 129.50  +0.36% 
 GEN DIGITAL  550.00  +1.85% 
 GEVORKYAN  256.00  0.00% 
 KOFOLA CS  277.00  +0.36% 
 KOMERČNÍ BANKA  790.50  -0.94% 
 MONETA MONEY BANK  98.20  +0.72% 
 PHILIP MORRIS ČR A  14 820.00  -0.54% 
 PHOTON ENERGY  44.20  +2.43% 
 PILULKA LÉKÁRNY  176.00  -2.22% 
 PRIMOCO UAV SE  845.00  -0.59% 
 VIG  775.00  +0.65% 
Komodity online
 Ropa 82.44 USD 21:48   
 Zlato 2356.08 USD 21:48   
 Stříbro 28.59 USD 21:48   
 Káva 200.65 USD 21:48   
 Cukr 18.89 USD 21:48   
 Bavlna 74.64 USD 21:48   
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.