Čína chce nakupovat extrémně zlevněnou ruskou ropu do svých strategických rezerv. Vítězem střetu mezi Západem a Ruskem je právě ona - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Výpis příspěvků 1 až 11 (11)
 
přečíst (4) 21.05.22 11:43  Vlado  (243960)

Pričina inflácie

Príčina inflácie je v diletantizme Bruselu, ECB a FED. Keď prišla covid kriza, tak naše elity nedokázali nájsť iné riešenie krízy ako nekontrolovatelný rozbeh rotačiek a tlačenie papierikov, ktoré tlačili do stagnujůcej ekonomiky, oni to volajú kvantitativne uvolnovanie. Ale logika nepustí, keď rozriedite silu eura , tak ju samozrejme oslabíte. Po covid kríze mali ten balík nových peňazí zas urýchlene stiahnuť z obehu, lenže ho minuli....... Toto sa vsak dialo aj pred covidom sanáciou dlhov a nákupom štátnych dlhopisov.....Lenže teraz je to v miere, ktorů už ekonomika aj bankový sektor nedokážu absorbovať

Dosavadní doporučení: přečíst (4)
Vaše doporučení:
přečíst (0) 24.05.22 12:29  Tomasso  (243566)

Pričina inflácie

Pokud příčinou inflace je kvantitativní uvolňování Bruselu, pak mi vysvětlete, proč rekordmanem v zadlužování (čili v tištění peněz) i ve výši inflace je ČR. Na kvantitativní uvolňování se tu tlačilo shora, zdola už od minulé krize, kdy levice řvala, že Kalousek neuvolňoval, načež následovala hesla jako "proinvestujeme se z krize", čímž se mělo na mysli rozhazování stovek miliard snad všem potencálním voličským skupinám.

Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (13) 19.05.22 23:00  František Zemek  (243004)

Trošku vedle né )))))

Jak můžete srovnávat zásoby milirdové Číny a 350 milionových USA.....
V přepočtu na obyvatele jsou Čínské rezervy mizivé a ropa začala stoupat už za covidu, ne za války... 
Cenu zvedá zmatek na burzách, nikoli dodavatelé a pokud s nimi nemáte dlouhodobé smlouvy, lítají vám cečny jak dětské JOJO 
No nic, milé děti.... My sme vám ropovod, plynovod, zásobníky i rafinerie postavili - je to na vás..... 

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (13)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (29) 19.05.22 17:36  Pavel Molík  pav.molikzavinacgmail.com  (243930)

Realistická politika Číny je úspěšná.

Naopak politika Bruselu je značně zatížená eurohujerskou ideologií, tedy je svázaná a neumožňuje výrazněji zabodovat při zahraničně-obchodních aktivitách. Ideologie je v EU nadřazena užitečným obchodním aktivitám. EU si počíná nerozumně, autodestruktivně. 

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (29)
Vaše doporučení:
určitě nečíst (33) 19.05.22 22:07  Tomasso  (243693)

Realistická politika Číny je úspěšná.

Neřekl bych, že Čína se chová realisticky. Jako každý autokratický režim, i ten čínský dojede na typickou totalitní tupost, strach, lži a kostlivce, zavírané po desetiletí do skříní. Evropa se naproti tomu chová KONEČNĚ po letech ignorace prozíravě a odpojuje se od ruských zdrojů. Nejvíc na tom tratí Rusko.

Dosavadní doporučení: určitě nečíst (33)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (1) 23.05.22 09:54  bobo  (242619)

Realistická politika Číny je úspěšná.

A co je jako zodpovědného na chování Evropy? Co je za výhodu odpojit se od Ruska? Zdražit si vstupy surovin, mít méně konkurenceschopné (dražší) výrobky a tím pádem zavírání a krach průmyslových odvětví? Naopak, EU se chová ideologicky, nepřirozeně, a to vede vždy k zaostávání.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (1)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (1) 24.05.22 08:37  Tomasso  (243566)

Realistická politika Číny je úspěšná.

Nevidíte, jak nespolehlivý dodavatel Rusko je? Jak využívá naší závislosti na jeho surovinách k tomu, aby s námi manipulovalo? Opravdu jste ochotný prodat svou vlastní bezpečnost a naší suverenitu za levnější cenu energií? Mimo to, ty ruské energie vůbec nejsou levnější. Momentálně jsou to naopak nejdražší energie na světě.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (1)
Vaše doporučení:
určitě nečíst (2) 24.05.22 09:02  Kebab Jméno 'Kebab' používá stále stejný uživatel  speedy60zavinactiscali.cz  (209001)

Realistická politika Číny je úspěšná.

Ten kdo tady se snaží manipulovat (ve vstupech do diskuzí) jsi naopak ty a tobě podobní aktivisté. Tak co třeba ta Kolářovic rodinka nebo ten Pavel Novotný: na mne působí odpudivě už od prvního pohledu a co oni otevřeli zobák. Tady jsme totiž v Česku a ne někde na Ukrajině, tj. dle dlouhodobě dostupných info je Ukrajina stát prolezlý korupcí a ekonomicky už roky na huntě. S dlouhodobě také nevyřešenými národnostními problémy. To, že by s námi posledních 30 let Rusko manipulovalo skrze naši prý závislost na energicíh jsem zcela určitě já nepozoroval. Dokud o tom nezačali kvičet ty a tobě podobní, právě teď v souvislosti s Ukrajinou, no a že si máme prý utáhnout opasky. Protože zbraně a naše prašule máme posílat na tu Ukrajinu.

No tak to určitě si utahovat opasky já nehodlám, mám ho utažený už tak dost: od roku 1989 a teď je už rok 2022 tj. za více než 30 let jsme ani to Rakousko nedotáhli, přes tehdy na začátku panující slibotechnu, no a to Rusko je v tom přece zcela nevinně. Tzv. poděkovat můžeme těm, co jsme si tu celé ty roky volili do parlamentu a také našim prý novým kamarádům. Co nás také zatáhli už hned na začátku do prý humanitárního bombardování Srbska a poslední ostudná epizoda byla loni v srpnu, po 20 letech a také i našeho angažmá byl přece ten chaotický útěk z Afgjánistánu.  Dodnes jsi nám tu ostudu ty a tobě podobní nevysvětlil a také aby se za to někdo i zodpovídal, že? Zmarněný český prašule ale i také životy, tady myslím především ty oběti na afghánské straně, tj. ti od nás a co tam jeli a přijeli v zinkový rakvi měli vědět do čeho lezou.

 

 

Dosavadní doporučení: určitě nečíst (2)
Vaše doporučení:
přečíst (2) 24.05.22 09:14  Tomasso  (243566)

Realistická politika Číny je úspěšná.

Takových frustrací a mindráků v jediném příspěvku a k věci v podstatě jen dvě věty. Tak v kostce: Co se týká korupce a nevyřešených národnostních problémů, tak si opravdu Rusko s Ukrajinou nemá co vyčítat. Jen ta Ukrajina se z toho v posledních letech začala jakž takž hrabat (poté, co Janukovyč vzal do zaječích a "díky" válce na Donbase se v podstatě zpřetrhaly oligarchické vztahy, které byly tradičně zakořeněné právě tam).

Pokud nevidíte žádné manipulace, jako je "výhodná cena" za servilitu a hájení ruských zájmů v případě Maďarska anebo naopak odstřižení dodávek v případě Finska, nenaplněné evropské zásobníky, pronajaté Gaspromem atd., tak asi nemá smysl dál pokračovat...

Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (2) 24.05.22 09:36  Kebab Jméno 'Kebab' používá stále stejný uživatel  speedy60zavinactiscali.cz  (209001)

Realistická politika Číny je úspěšná.

Neber si vůbec takto do úst Maďarsko a Orbána, protože to je ano správný politik který se v dané situaci zachoval tak jak měl - ve prospěch Maďarska! Ostatně, tvé vzteklé prskání pomluv a idotské žvásty o prý servilitě si nech sám na doma a až se podíváš sám ty do zrcadla: na rozdíl od tebe totiž Orbán výrazně viditelně obstál o nedávných volbách v Maďarsku. Což ty o sobě nemůžeš říct ani náhodou, jen tu papouškuješ co jsi dostal za úkol a ještě to děláš blbě. Ty a tobě podobní se musíte smířit s tím, že na to vaše provokování každý zde nenaskočí, jsi totiž na finančním webu a tady obecenstvo už dlouhý roky si musí informace ověřovat, nehledě na právě panující cenzuru a výhružky prokurátora, a především si muisí dávat pozor na různé podivné panáčky jako jsi třeba ty, navíc troluješ tu a využíváš anonymity internetu. 

Lituji, že zde nemáme (a dlouhodobě) také takové politiky jako je Orbán! Přeji si, aby naše vláda postupovala ve vztahu k Ukrajině také jako Maďarsko! Žádné posílání zbraní na Ukrajinu! 

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (2)
Vaše doporučení:
přečíst (2) 24.05.22 12:20  Tomasso  (243566)

Realistická politika Číny je úspěšná.

Prospěch Maďarska je dost pofidérní pojem, ale většinou se jím myslí prospěch Orbána, který na proruskou kartu vsadil své politické bytí a teď má jistě plnou hlavu toho, jak se z toho vyvléct. 

A jinak, já opravdu nikde nekandiduji ve volbách a už vůbec ne s ambicemi vyvádět to, co dělá Putin nebo jím inspirovaný Orbán. Každý diktátor se minimálně na začátku opírá o vysokou podporu lidu. Putin už je diktátorem zcela bezesporu a Orbán je na nejlepší cestě.

Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:


Diskuze Čína chce nakupovat extrémně zlevněnou ruskou ropu do svých strategických rezerv. Vítězem střetu mezi Západem a Ruskem je právě ona, další stránky: 1
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Čína chce nakupovat extrémně zlevněnou ruskou ropu do svých strategických rezerv. Vítězem střetu mezi Západem a Ruskem je právě ona

Čína chce nakupovat extrémně zlevněnou ruskou ropu do svých strategických rezerv. Vítězem střetu mezi Západem a Ruskem je právě ona - zdrojová stránka k tématu diskuze Čína chce nakupovat extrémně zlevněnou ruskou ropu do svých strategických rezerv. Vítězem střetu mezi Západem a Ruskem je právě ona.

Zasílání Denního souhrnu názorů na Čína chce nakupovat extrémně zlevněnou ruskou ropu do svých strategických rezerv. Vítězem střetu mezi Západem a Ruskem je právě ona e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Čína chce nakupovat extrémně zlevněnou ruskou ropu do svých strategických rezerv. Vítězem střetu mezi Západem a Ruskem je právě ona.

 Burza Prime 16:28 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  667.00  -1.91% 
 ČEZ  927.50  +2.26% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 138.50  +0.80% 
 GEN DIGITAL  555.00  +0.91% 
 GEVORKYAN  254.00  -0.78% 
 KOFOLA CS  284.00  +2.53% 
 KOMERČNÍ BANKA  796.50  +0.76% 
 MONETA MONEY BANK  96.90  -1.32% 
 PHILIP MORRIS ČR A  14 960.00  +0.94% 
 PHOTON ENERGY  44.40  +0.45% 
 PILULKA LÉKÁRNY  178.00  +1.14% 
 PRIMOCO UAV SE  830.00  -1.78% 
 VIG  770.00  -0.65% 
Komodity online
 Ropa 82.47 USD 18:32   
 Zlato 2385.24 USD 18:32   
 Stříbro 29.44 USD 18:32   
 Káva 199.40 USD 18:32   
 Cukr 18.68 USD 18:32   
 Bavlna 75.43 USD 18:32   

?
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.