Firma PK building & engineering s.r.o. - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Firma PK building & engineering s.r.o. - Diskuze k tématu Firma PK building & engineering s.r.o.


Výpis příspěvků 1 až 6 (6)
 
určitě přečíst (6) 02.05.22 13:23  LM  (243497)

S touto firmou NE!

Ráda bych zde také uvedla zkušenost s p. Ing. Kolesou a jeho firmou P&K building s.r.o. Na začátku vše vypadá skvěle, pan Kolesa je milý člověk, který na vás nechce vydělat na audi. Věnuje se, udělá projekty, nechce moc peněz, všechno není problém, všechno se dá nějak domluvit ... už v této fázi mi to mělo být podezřelé. 

Obecně se spolupráce dá shrnout těmito body:

1. požaduje zálohu, protože aby byl materiál, v této době mu to každý uvěří, i já sem uvěřila

2. zaplatíte zálohu a chcete, aby začali pracovat, nic se neděje a ani materiál není na stavbě, neustále upomínání a neustálé sliby

3. nic nebylo v termínu, se stavbou začal o 2 měsíce později, ale každý den vás ujistí, že už si chlapi udělali čas, že má 2-3 party, které na stavbu pošle, aby to pak šlo rychle, všechno se stihne, nemusíte mít strach

4. mezitím si vezme další zálohy (na další materiál, protože přece v téhle době není)

5. pak se začnou dít nějaké práce což vás ulidní, že už se teda něco děje. Ano děje, ale neskutečně pomalu, dost bídně a nekvalitně. Práce se musely předělávat, vpodstatě i příčky byly křivé.

S p. Kolesou sem měla velké nervy, pokračujeme dále, ale vypadá to, že mimosoudní dohoda není možná, i proto, že nezvedá telefony vůbec nikomu a a domluvené věci se spolehnout nedá. 

Rozpočet na stavbu má ve velké části podceněný, aby zakázku dostal. Vybere zálohy a udělá práce tak 40% z výše záloh, pak už jen protahování času a výmluvy. Opakovaná zkušenost, jak postupně zjisťuji ode všech jeho zákazníků. 

Jeho dluh a přístup jsou už po Brně dosti profláknuté (jezdí s vozíkem, který není jeho a majiteli ho nevrátil, neplatí materiál, nikdo mu materiál bez platby hotově nedá, a už na něj běží několik žalob)

A to jak očerňuje své zákazníky si žádá jen a jen další takovéto recenze. Bohužel (pro něj existují důkazy, svědci), to vše mluví proti němu a vůbec ne v dobrém. 

Doporučuji si s ním spolupráci nedomlouvat. Pro mě velké ponaučení a zkušenost. 

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (6)
Vaše doporučení:

přečíst (3) 24.04.22 10:16  PK  pk.buildingzavinacseznam.cz  (243299)

Reakce na špinění firmy

Pane Bajzecer, též se budu vyjadřovat k Vašemu špinění Naši firmy. Zálohy byly předávané po provedených prací, Vámi zkontrolované a tím i zaplacené. Čím se stavba blížila ke konečné fázi (střecha) platby se opožďovaly. Materiál i pracovníky jsem musel platit i z jiných zakázek, než jsem dostal Vaši platbu. Předposlední fakturu se zpožděním jste uhradil částečně a druhou vůbec. Hlavně, že tyto dvě faktury byly pro banku na úvěr. Ukončil jsem s Vámi smlouvu hlavně proto, že jste mi tajně bral subdodavatele na Vaši soukromou akci a tím nemohli provádět co jsem jim nařídil, a ještě jsem to platil z kapsy firmy. Nehoráznost. V době, kdy byla střecha rozložena, přišly silné větry a déšť.  Protože dům byl neobyvatelný, nebyl žádný problém a jen jsem chtěl, aby přes víkend vše uschlo. Vy místo toho abyste nechal půdu schnout, tak jste zničil fyzicky hotovou podlahu, na které se nadřeli mí chlapy.

Ano dlužím Vám částku, kterou jsem dobropisoval (není to, ale částka kterou uvádíte, to si jen chcete vydělat protiprávně), ale tím, že jste začal vyhledávat lidi, aby mě fyzicky napadli, jsem vše předal mému právníkovi. Od této doby nesmím již s Vámi mluvit a peníze se zašlou, až bude kauza vyřízena.

Ještě dovětek: příště až tam bude psát Andrea, Honza nebo jiní, pište to tak aby nebylo zjistitelní, že jste to psal vy. Takovým lidem jsem nic stavebního nedělal, s nimi jsem nepodepisoval žádnou smlouvu a ani jsem od nich nepřevzal žádnou zálohu. Zedníci a subdodavatelé mám zaplacené a pokud nemá někdo zaplaceno tak je to z důvodu pozastávky nebo reklamace provedené práce. Jen jste chtěl, aby tam bylo více lidí, k pošpinění mé firmy.

Dosavadní doporučení: přečíst (3)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (6) 08.02.22 08:27  VanGi  (240875)

Kolesa Petr p&k building

Dobrý den,Opravdu nehorázné chování, jednání. O pracovnich postupech nemluvě.Za odfusovanou práci chce 100% peníze. Rekonstrukce nedodelana, a co mohl to - velmi slušné napsáno - pokazene.Vzhledem k tomu, že mi neustále tvrdil, že je vse uděláno dobře, nechala jsem si na vlastní náklady vypracovat zprávu o provedených pracech. Závad se našlo.. Pana kolesu však závady nezajímaly, vystavil mi faktury, i přestože nebylo dílo dokončeno a měla jsem výhrady. Osobně se mnou přestal komunikovat, i přes moji snahu domluvit se, nebylo toto reálné.. Celá záležitost stála, nedělo se nic. Až konečně si vzal právníka, zaradovala jsem se (paradoxně), že se pohnu z místa, pan kolesa dodělá nedodelane, pokazene opraví a já zaplatím. Omyl. Pan kolesa chtěl jen abych zaplatila, zpráva o nedostatcich na díle ho nezajimala, tvrdil, že je dílo bez chyb a dokončené, a prý i predane. Přes svého právního zástupce mi začal zasílat predzalobni výzvy k úhradě faktur apod. Aktuálně řešíme tedy přes právní zástupce, celý spor se již táhne rok. Netuším zda firma stále nabírá nové zakázky..Každopádně když to zde čtu.. Dluží kam se podívá.. Nechává za sebou nedodelane zakázky, dluhy, rozhořčene zákazníky, delniky.. A sám? No.. Jak ho tak vídám.. :-)Ti z Vas, kdo jste dočetli až sem, a zvažujete nabídku této firmy.. - volba a rozhodnutí je pochopitelně na Vas.. Osobně však nedoporučuji!

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (6)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (8) 07.02.22 22:48  Honza  (240855)

Nezaplacene faktury

Pan Kolesa si mne najal na remeslne prace na rekonstrukci domu. Domluvili jsme se na zaplaceni praci po dokonceni. Nejdrive se vymlouval, ze zakaznik mu nezaplatil zakazku. Zakaznik mi predlozil dokumenty, ze vse bylo panu Kolesovi zaplaceno. Kolesa mi nikdy faktury nezaplatil. Drzte se dal od teto firmy.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (8)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (8) 27.01.22 23:35  Aneta  (240173)

Zloděj Kolesa

Pan Kolesa komunikoval jen do zaplacení záloh za materiál. Neustále sliboval, že doveze materiál a dokončí rekonstrukci. Po vyžádání faktury od stavebnin jako důkazu o zaplacení, se pan Kolesa již neozval. Celou věc tak musíme řešit s právním zástupcem.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (8)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (9) 17.01.22 15:20  Bajzecer  (239428)

Podvodna firma

Uplne najhorsia skusenost so stavebnou firmou v zivote. Ing. Kolesa vezme co najviac penazi, prestane komunikovat, vobec nedodrziava predpisane technologicke postupy a zalohy za neprevedenu pracu nechce vratit. Zo zaciatku komunikoval, rekonstrukcia domu prebiehala viacmenej v poriadku a vsetko vyzeralo OK. Potom zacala moja najvacsia nocna mora, rekonstrukcia strechy. Firma odstranila staru krytinu zo strechy (o 2 dni neskor nez bolo dohodnute), na dvore neboli pripravene ziadne late ani ryny ani nova krytina. Samozrejme to nestihli prikryt foliou pred dazdom, takze vytopili dom (potom este niekolkokrat). Ing. Kolesa tvrdil, ze nebude odkryvat vytopenu podlahu v podkrovi, vraj to vyschne (osb desky, pod tym polystyren, pod tym fukana izolacia, vsetko totalne mokre, za par dni to uz bolo plesnive). Difuznu foliu upevnovali kontralatami zo starej strechy (50 rocne late). Nepouzili tesnici pasku, vzdy ked prsalo tak boli vsetky krovy mokre zospoda. Totalne zfusovana robota, rozmiestnenie kontralati asi nahodne, hrebiky 63 mm (hrebik musi byt minimalne 50mm v krovu, takze pri 30mm lati musi byt aspon 80mm hrebik), difuznu folia (115g) ani nebola poriadne napnuta na niektorych miestach.
Pak prisli 3 mesiace dohadovania preco neni na dvore material, preco sa nestava lesenie, preco neni strecha hotova. Stale dookola vymluvy, ze nestiha, nie je dopravca na material a pod. Tak volam do stavebnin v akom stave je objednavke, no a objednavka neni zaplatena. Ing. Kolesa vzal od nas vyse 350k za strechu/material, nezaplatil ho v stavebninach a pak si zbalil kufre.
Musel som si najst novu firmu a zaplatit ju znova. Niekolko firiem sa bolo pozerat na strechu a vsetci sa chytali za hlavu co je to za katastrofu.
Lutujem ludi, ktori maju od tejto firmy prerobenu strechu alebo zateplenie, vobec by som sa nedivil ak im to zacne za nejaky cas plesniviet, hlavne nech to vyzera naoko dobre.
Dosavadní doporučení: určitě přečíst (9)
Vaše doporučení:


Diskuze Firma PK building & engineering s.r.o., další stránky: 1

Odkazy k diskuzi Firma PK building & engineering s.r.o.

Firma PK building & engineering s.r.o. - zdrojová stránka k tématu diskuze Firma PK building & engineering s.r.o..

Zasílání Denního souhrnu názorů na Firma PK building & engineering s.r.o. e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Firma PK building & engineering s.r.o..

 Burza Prime 16:29 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  635.00  +0.16% 
 ČEZ  854.50  +0.65% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 116.00  +0.22% 
 GEN DIGITAL  491.00  -3.16% 
 GEVORKYAN  252.00  -0.79% 
 KOFOLA CS  272.00  +0.37% 
 KOMERČNÍ BANKA  862.00  +0.06% 
 MONETA MONEY BANK  97.00  -6.19% 
 PHILIP MORRIS ČR A  15 960.00  +1.01% 
 PHOTON ENERGY  44.40  0.00% 
 PILULKA LÉKÁRNY  180.50  -0.55% 
 PRIMOCO UAV SE  900.00  +1.69% 
 VIG  728.00  -2.02% 
Komodity online
 Ropa 88.70 USD 26.04   
 Zlato 2339.74 USD 26.04   
 Stříbro 27.21 USD 26.04   
 Káva 223.33 USD 26.04   
 Cukr 19.43 USD 26.04   
 Bavlna 80.92 USD 26.04   
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.