Recept je super, ale neni skoda vyuzit vakuovani jenom napul?
Dovoluji si navrhnout nasledujici upravu:
1. odlezelela zavakuovana zebra pomalu tahnout asi 3 hodky ve vode pri teplote 70-75 °C
2. po vytazeni ze sacku zprudka ogrilovat z obou stran
Takova uprava je zarukou stavnateho masa a krupave kurcicky ;)
Odkazy k diskuzi Recept na pomalu pečená, marinovaná vepřová žebírka
Recept na pomalu pečená, marinovaná vepřová žebírka - zdrojová stránka k tématu diskuze Recept na pomalu pečená, marinovaná vepřová žebírka.
Zasílání Denního souhrnu názorů na Recept na pomalu pečená, marinovaná vepřová žebírka e-mailem.
Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Recept na pomalu pečená, marinovaná vepřová žebírka.