Omezení volného pohybu s účinností od 1. do 21. března - vzor čestného prohlášení - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Výpis příspěvků 1 až 17 (17)
 
určitě přečíst (2) 03.03.21 00:09  Milan  (223747)

Formulář zaměstnavatele vyžaduje neoprávněně razítko

Formulář, který jako vzor vytvořil člověk na vnitru je stejně neplatný. Požadovat na něm razítko zaměstnavatele, které v naší legislativě u soukromých firem neexistuje je úsměvné.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (2)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (3) 02.03.21 17:41  Dana Šedá  (223734)

Pohyb mezi okresy

Dobrý den chci se zeptat jestli můj syn který dočasně bydlí u mě v Brně může v pátek 5.3 odjet pro svojí dceru do obce Sněžné v okrese Žďár nad Sázavou. Má ji mít dle rozsudku soudu na víkend ale trvalé bydliště v Brně nemá jen se mi zhoršil zdravotní stav tak je u mě a pomáhá mě. Trvalé bydliště má ve Sněžné. Děkuji zdvořile za odpověď. Dana Šedá mobil 733 151 004.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (3)
Vaše doporučení:

přečíst (0) 02.03.21 17:31  Zdeněk Bernášek  (223733)

Pohyb mezi okresy

Dobrý den bydlím dočasně u své matky v Brně trvalé bydliště mám v obci Sněžné okres Žďár nad Sázavou kde mám dceru. Mám ji mít v péči každý druhý víkend v Brně. Chci se zeptat jestli si v pátek pro ni mohu zajet a v neděli jí odvézt zpět z Brna do Sněžného. Děkuji zdvořile za odpověď. S pozdravem Zdeněk Bernášek.

Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:

přečíst (2) 01.03.21 07:30   (223636)

Lidi .. errata

Omlouvám se za překlepy v rychlosti psaného příspěvku a opravuji: ten transplantační zákon byl přijatý v roce 1988, ale kdo bude mít zájem, ať raději nahlédne pro upřesnění do Sbírky zákonů, já se jen chci tímto vyvarovat "pozorností" stupidních detailistických "kritiků". Díky.

Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:

určitě nečíst (5) 01.03.21 07:16   (223636)

Lidi zamyslete se

Předně, kdo sem zatím napsal: lidé nezodpovědní, lidé bezuzdně toužící po moci a snažící se žít pohodlně na úkor ostatních, patrně lidé, jimž po přesametění bolševických rodičů nebo dědů ještě koukají ze šosů červené trenky se srpem a kladivem made in SSSR a prožívají frustrace z toho, že už dnes nemohou terorizovat ostatní tak, jak to dělali jejich rudí tátové či dědové a jak jim do v dětství bylo slibováno. Dnes ovšem vystupují často jako tzv. milion chvilek nebo podobně, protože "pravice" je in a atavisticky tam cítí penízky či majetečky zadarmo anebo prostě jen koryta . Také by jim vyhovovalo, kdyby nás ostatní mohli nejlépe všechny poslat na psychiatrie, zbavit svéprávnosti a ... prostě nás mít pod svojí zakuklenou asiatsko-levičáckou kontrolou. Kdyby to byly malé děti, říkali by si immer wehre o pár facek ... Důchodce by nejraději vyvraždili, aby jim nemuseli platit důchody, na které tito poctivě dřeli a třídního nepřítele (to se dnes opět nesmí říkat, za to by nejraději nám občanům dávali detenčák) by chtěli rozebrat na orgány - viz náš transplantační zákon stále platící a komunisty přijatý v rove 1987.

Vážení! Podobná opatření jsou, a daleko přísnější, dnes po celém světě. To, že naše vláda přijímá opatření se spoustou nesmyslných výjímek, je především vinou chamtivých neokomunisticky a neomarxisticky myslících rádobaobchodníků, vlastně překupníků a šmelinářů okrádajících celý tento národ s benevolencí našeho "systému" sdruženích pod naší parlamentní "pravicovou" opozicí v čele s ODS a dalšími fízly prolezlými partajemi. Oni to jsou, kdo oslabují jen pro svá koryta nezbytná opatření a nabourávají tak rychlost všech opatření MZ ČR. Oni mají na svědomí těch více než 20 000 mrtvých. Ale co, jim to vyhovuje, aby na ně zbylo více nakradených a našmelených peněz a nemuseli se u nás bavit s pracovitými a tvůrčími lidmi, jak to provádějí už přes 30 let. 

Blíží se volby a já vážně uvažuji o tom, že podpořím strany jako ANO, PIráti nebo SPD, přestože jsem byl vždy volič středopravý. Buďte rádi za dnešní vládu a ministra zdravotnictví, který je konečně odborníkem na tomto postu , protože co by sedělo jinak, měli jsme možnost vidět a slyšet v projevu Václava Klause staršího na té demonstraci, po níž dostal zaslouženou pokutu. A pamatujte také, že nemoci jdou i po mladších a na covid umírají dnes občas i třicátníci až čtyřicátníci ... tedy pokud nám neokomunistická media opět nelžou, jak už je to roky u nás obvyklé.

Tohle vše ale ukazuje jen na neschopnost akce všech kolektivistických lidomocných (to je archaický český výraz pro demokracii, víte systémů. Osobně jsem proto vždy byl pro prezidentský systém a většinovou volbu i do PS PČR a víte proč? Prostě proto, že by tento vzal naše pány politiky k větší odpovědnosti za své chování. 

Dosavadní doporučení: určitě nečíst (5)
Vaše doporučení:
přečíst (4) 01.03.21 07:34  P.F.D.H.  (223569)

Re : Lidi zamyslete se

Mýlíte se, stejně jako se mýlí politici, vláda, opozice i koalice, pravice i levice, a spousta jiných politicky bojujících. A děláte stejnou chybu. 

VIRUS NEZNÁ POLITICKOU ORIENTACI. 

Ale přesně ti, kteří se takto mýlí, podsekávali a podsekávají opatření a jsou vini tím, že jsou lidé znechucení. Podobně se chovali henleinovci před válkou. K čemu to vedlo, víme. 

Je to o korytech, víme.

 

Dosavadní doporučení: přečíst (4)
Vaše doporučení:
přečíst (2) 02.03.21 07:04   (223636)

Re : Lidi zamyslete se

P.F.D.H.! Víte, co je to neokomunismus či neomarxismus? Patrně ne dost přesně, neboť kdybyste to věděl, neodpovídal byste mi takto, přestože s faktem, že virus nezná politiku naprosto souhlasím. Jenže musím podobně jako právníci připustit, že ne vždy  je předpoklad spiklenectví jen nesmyslnou teorií psychicky narušených lidí (které máme nejčastěji mimochodem dnes právě mezi našimi pány politiky). Uvedu vám precedens: někdejší causa lehké topné oleje ... a prosím, nedávejte to do přímé souvislosti s virem - právě to je neokomunistické. Marx i  Engels byli totiž obyčejní flákači zbohatlických tatínků, kteří vytloukali hospody, nestudovali, ... a právě proto se stali komunistickými "klasiky". A Lenin, to byl nejprve neposlušný puberťáček a následně zločinec podobně jako Hitler. Pěkná filosofie ten marxismus, že. Nota bene skvělý "ekonom" Engels ani nedostudoval. Vzdělávejte se prosím lépe a myslete při tom sám. To je projev přátelství, že vám to píši, nikoli napadání.  Zda spolu něco souvisí, nesouvisí či možná souvisí (= pouhá hypotéza) duševně zdravý člověk dovede posoudit předem a dobře ví, že pokud vysloví hypotézu, dává tím jasně najevo, že bychom se měli tímto podle vlastní a jen vlastní úvahy zabývat či nezabývat, a pak teprve vyslovit vlastní negativní či pozitivní názor, popřípadě jej nějak doložit. To udělá tvůrčí, nikoli paranoidní člověk. Jenže "oni", o nichž jsem psal,  právě tohle nemohou potřebovat, a vlastně většinou toho nejsou ani schopni, a to se pozná, víte. 

Váš krátký oponentní názor ale může na někoho působit, že chcete všechno smíchat dohromady a pak překroutit  můj názor někam jinam, což nesvědčí ale okamžitě o mravní vyspělosti autora. Normálně bych se tímto nezabýval, ale po třicetileté léčbě českého národa pochybnými marxoidními rádobypravicovými klauso-ekonomisty mi nezbývá nic jiného, než připomenout slova Ježíšova: nesuďte je, neboť oni nevědí co činí.

Hitler nám kdysi zavřel vysoké školy úplně, ale ztrapnil se tím před světem okamžitě. Bolševik a následně neokomunistický sameťák si zahráli na fiškusíka, jistě, primitivního stejně jako byl agresivní socialista Adolf, a "chytře" začali na vysokých školách zapatlávat mozky lidem vyloženými hloupostmi a polopravdivými zbytečnostmi uměle připravovanými. Mysleli si, že jim na to svět skočí a ono se tak nestalo. Také jedna frustrace. Komunismus a fašismus, když vzpomínáte prvního socialistu u moci na našem území Henleina, totiž, stejně jako každý socialismus, jedno jsou. A jsou jako urputná veš . Těžko se jí lze zbavit. 

Je to rok od prvního lock down u nás, a ten byl úspěšný. Proč? Protože všichni, i ti kreativní politikáči-hrabivci a násilníčci byli z toho přepadlí jako zimnice a tak poslechli Babiše a Vojtěcha. Když se ale oklepli, začali dělat partanjí kolektiveček a a systémeček, a rozvíjet se bez ohledu na kohokoli a cokoli. A bezcharakterní "lid" jim k tomu ještě tleskal na Staromácích. Výsledky tu dnes máme, a dobře víte, že říkám nyní totéž, co ostatní svět kolem nás.

Mimochodem včera jsem měl ve schránce opět nabídečky na odkup nemovitostí a mohu si o tom myslet co chci. S rekordní rychlostí. Dejme tomu náhoda, ale jestli zase, podobně jako se to stalo už několikrát, někoho přitom chytím, přijde o penízky za fízlování. Bude odhalen. A takovým "lidem" mohu zde vzkázat jediné: čtěte, vyslovte nebo si udělejte svůj názor, ale neotravujte a nekřižte raději už cestu slušným lidem. Nic s vámi mít nechtějí a nebudou mít, vy jste společnost pro ně nežádoucí. A nebude tomu jinak, i když do nich budete cpát pomalu je zabíjející "léky" na českých politických psychiatriích. Vemte si ty léky raději vy, abyste dokázali zkousnout fakt, že už opravdu nejste všemocnými pány a ve světě jste během těch uplynulých třiceti let za své pozornosti dostali už pěkně namláceno. Ty trapné vaše nábojnice v EP způsobily než všeobecný posměch ostatních jejich kolegů.Výsměch chamtivému čecháčkovství. A uvažujte o odchodu z veřejného života. Dobrovolně, dokud máte ještě šanci. Celá garnitura.

A jelikož jsem Já, své předvolební psaní nyní ukončím. Pokud chcete vědět, za co jste ho dostali, tak za to, že se opět někdo z drzých chamticů oklepal a začal mi křížit cestu a rušit můj klid svou vepřovou agresivitou. Na ten klid Já už ale mám opravdu nárok a chci ho taky mít. Jinak o něj připravím i vás, zakuklení soudruzi. 

Vidíte, příteli diskutující, i zde se možná opět shodneme, takže díky za váš zájem a příspěvek, a dovolíte-li mně tak tomu říci, přihrávku na smeč. Mějte se dobře a uchovejte si zdraví před covidem. 

 

Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:
přečíst (1) 07.03.21 10:34  P.F.D.H.  (223569)

Re : Lidi zamyslete se

Pouze jste potvrdil to, co bylo mnou napsáno : VIRUS NEZNÁ POLITICKOU ORIENTACI. A také jste potvrdil druhé, že : Hlupák zůstane hlupákem, medvěd medvědem a fašoun fašounem, ale to jsem tvrdil jen na okraj. Já politické agitky nepíši. Proto také nechápu, proč se rozepisujete na téma komunismus, ale to je ve vaší hlavě, ne v hlavách těch, kteří mají na to, aby diskutovali věcně k tématu. Ale doporučuji Vám si přečíst Bílou nemoc. Jako profylaxi a prevenci v jednom, pro poučení. Pak by jste nepsal ten pell-mell co máte v bufferu Vaší kebule. 

 

Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:

přečíst (5) 28.02.21 16:29  xxx  (223585)

víte co?

strčte si ty papíry do zadele. To se snažíte obnovit protektorát? To je EU obdoba stanného práva? Budou se ti bez papírů střílet u zdi?

Dosavadní doporučení: přečíst (5)
Vaše doporučení:

přečíst (8) 27.02.21 16:18  P.F.D.H.  (223569)

Dotaz pro ty autory

Dobrý den, 

mám platně udělenou trvalou výsadu na nacionale mých předků a jejich pozdějších následníků z podřízení světské a katolické vrchnosti svobodným pánem Friderichem z Oppersdorfu ze dne 20. května 1690, na základě které nejsem povinován se říditi jakýmikoliv nařízeními současné světské správy z důvodu uplatnění zásady nepříslušnosti v rozhodování. Tento akt byl následně několikráte právně a akty potvrzen ( mj. i slovutným panem Janem Ondřejem z Liechtenštejna ( Johann Adam Andreas ), též Jan Adam I.,  i pro území Česka a Rakouska.

Mimo to mám k cestám vydán i souhlas z pozdější doby od RSHA, mj. i do zahraničí ( do zahraničí jednosměrně ), který ovšem nebyl využit z důvodu účasti v odboji.

Je nutné se prokazovat pasem ? 

Přes překážky a ploty jsem svévolně lezl od mých mladých let i bez dovolení, občas i na zapřenou.

Je mi opravdu potřebné vyplňovat vlastní rukou onen vymyšlený dokument ?

Dosavadní doporučení: přečíst (8)
Vaše doporučení:

přečíst (8) 27.02.21 15:55  V.H.  (223549)

Voliči prozápadních stran by se nad sebou

měli zamyslet. To že EU směřuje k totalitě, navíc rasově orientované, je známo už dávno.

Dosavadní doporučení: přečíst (8)
Vaše doporučení:
přečíst (6) 28.02.21 16:42  xxx  (223585)

Voliči prozápadních stran by se nad sebou

Tady neumírají důchodci, ale svoboda!

Dosavadní doporučení: přečíst (6)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (7) 27.02.21 11:38  Igor  (185650)

To je všechno

co vláda dokáže ?

Táhněte do .....

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (7)
Vaše doporučení:

přečíst (15) 26.02.21 22:47  Petr582  (223262)

sebranka

horší než komunisti!

Dosavadní doporučení: přečíst (15)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (8) 26.02.21 23:07   (190978)

sebranka

Jak "než" ? Dyť je to vláda komunistů, převlečených komunistů a neestbáků.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (8)
Vaše doporučení:
přečíst (6) 27.02.21 13:46  nagualista  (220725)

sebranka

Jede se vesele  podle Protokolů Sionských mudrců, milí goyiové.  Jsme pro ně jen  žrádlem. Krmíme je strachem. Radujme se a množme se.   

Dosavadní doporučení: přečíst (6)
Vaše doporučení:
určitě nečíst (6) 27.02.21 14:21  Svědek Covidův  (215653)

. . .

Příspěvek byl smazán.
Dosavadní doporučení: určitě nečíst (6)
Vaše doporučení:


Diskuze Omezení volného pohybu s účinností od 1. do 21. března - vzor čestného prohlášení, další stránky: 1
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Omezení volného pohybu s účinností od 1. do 21. března - vzor čestného prohlášení

Omezení volného pohybu s účinností od 1. do 21. března - vzor čestného prohlášení - zdrojová stránka k tématu diskuze Omezení volného pohybu s účinností od 1. do 21. března - vzor čestného prohlášení.

Zasílání Denního souhrnu názorů na Omezení volného pohybu s účinností od 1. do 21. března - vzor čestného prohlášení e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Omezení volného pohybu s účinností od 1. do 21. března - vzor čestného prohlášení.

 Burza Prime 16:29 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  681.00  +0.59% 
 ČEZ  936.50  +0.11% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 108.00  +0.54% 
 GEN DIGITAL  570.00  +0.89% 
 GEVORKYAN  254.00  +0.79% 
 KOFOLA CS  290.00  +1.75% 
 KOMERČNÍ BANKA  777.00  -1.02% 
 MONETA MONEY BANK  96.80  -0.21% 
 PHILIP MORRIS ČR A  14 900.00  0.00% 
 PHOTON ENERGY  45.35  -0.11% 
 PILULKA LÉKÁRNY  184.00  +2.22% 
 PRIMOCO UAV SE  810.00  0.00% 
 VIG  741.00  -1.98% 
Komodity online
 Ropa 84.25 USD 28.05   
 Zlato 2358.27 USD 28.05   
 Stříbro 32.01 USD 28.05   
 Káva 229.55 USD 28.05   
 Cukr 18.72 USD 28.05   
 Bavlna 82.16 USD 28.05   
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.