Dva Domy nabízí moderní bydlení v centru Prahy

REKLAMA       Inzerce, 27.4.2021

Karlínské náměstí se v posledních letech stalo velmi oblíbeným místem pro setkávání – v okolí se nachází vyhlášené restaurace a kavárny, pravidelně se zde konají farmářské trhy i řada kulturních akcí. A právě v jeho těsném sousedství vzniká rezidenční projekt Dva Domy, který ztělesňuje představu o originálním bydlením uprostřed všeho dění.

Aktivní život v atraktivní rezidenční čtvrti

Karlín je známý svou nezaměnitelnou atmosférou. Jeho historie postavená na průmyslové výrobě dala této pražské čtvrti zajímavý urbanistický nádech. Kombinace kreativního využití původních továrenských budov a novátorských staveb nechala vzniknout příjemnému prostředí pro spokojený život. Moderní duch je v Karlíně cítit na každém kroku a učaruje všem, kteří vyznávají soudobý životní styl.

V Karlíně si přijdou na své milovníci architektury i přírody, příznivci čerstvě pražené kávy i kvalitního čaje, nadšení sportovci i společenské typy, obdivovatelé mladých umělců i zavedených designových obchodů. Pohodlné bydlení a veškeré zázemí pro objevování této výjimečné lokality jim zajistí rezidence Dva Domy.

Prostorné byty s vysokým standardem

Nové byty v Praze – Karlíně jsou obklopené zelení, skvěle dopravně dostupné, kvalitně provedené a stylově vybavené. Za jejich konceptem stojí uznávané architektonické studio Bevk Perović Arhitekti a zkušená developerská společnost Karlín Group . V nabídce projektu Dva Domy jsou bytové jednotky v rozmanitých dispozicích od 1+kk po 5+kk, a tak si vybere opravdu každý. Například pro mladé páry je vhodné rozvržení 2+kk, jež na obytné ploše mezi 65 a 90 m2 poskytuje funkčně řešené zázemí pro aktivní a pohodlný život. Větší rodiny zajisté ocení třeba 3+kk s podlahovou plochou až 155 m2 a přitažlivým prostorovým rozvržením skrze dvě patra.

Luxusní byty na Praze 8 jsou projektovány ve vysokém standardu. Velkoformátová francouzská okna, vzdušné balkony nebo terasy, sádrové omítky, dřevěné podlahy, značková koupelnová sanita, bezpečnostní vstupní dveře a zvýšená zvuková izolace společně vytváří ideální bydlení v kreativním prostředí Karlína.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry