Hledá se nejlepší fotka česko-slovenského Instagramu 2019!

Soutěž #nejfoto vznikla spontánně Hledá se nejlepší fotka českého a slovenského Instagramu za rok 2019! Ceny #nejfoto2019 přináší největší tuzemskou instagramovou fotosoutěž, ve které může zvítězit kdokoliv, nehledě na velikost foťáku nebo počet sledujících. O vítězích rozhodne jak odborná porota, tak sami instagrameři svými hlasy.

Téměř 3000 přihlášených fotek loni soutěžilo o titul nejlepší instagramové fotky. Letos spouští designový fotolab Vyvolej.to již čtvrtý ročník instagramové soutěže, která hledá ty nejlepší úlovky českých i slovenských fotografů, cestovatelů i zcela běžných uživatelů.

Soutěž #nejfoto vznikla spontánně z naší potřeby udělat něco pro český a slovenský Instagram. Každý rok se vyhlašují vítězové všemožných fotografických soutěží, a přitom se nikdo nepokusil najít ty nejlepší fotky roku na Instagramu – v současnosti největší sociální síti,” dodává jeden ze zakladatelů #nejfoto a Vyvolej.to Tomáš Bajer.

Jsou to právě instagrameři, kdo rozhodne o jedné z hlavních cen. Fotka s nejvyšším počtem hlasů svému autorovi vynese nový iPhone 11 od společnosti MISE. Nejlepší fotku roku 2019 zároveň zvolí i odborná porota, jejíž favorit získá foťák Fujifilm X-T100 od českého zastoupení Fujifilmu.

V rámci pěti kategorií: Lidé, Město, Příroda, Foodies a Abstrakce budou nejlepší fotky vybírat fotografové Everbay.co a Martin Faltejsek, cestovatelka a blogerka Teru Menclová, foodblogeři roku PG foodies a Honza Kára z Člověka v Tísni.

O vizuální stránku se letos opět postaral designér Lukáš Opekar: Letošní vizuál soutěže tvoří mrak více než tří tisíc fotek z minulých ročníků soutěže, které jsou pomocí strojového učení uspořádané podle vzájemné podobnosti. Živou projekci vizuálu uvidíte na slavnostním vyhlášení soutěže."

Fotky lze přihlásit přes soutěžní web až do 6. prosince. Výherci budou vyhlášeni na vernisáži nejlepších soutěžních fotek 11. prosince v Město Moře v Praze.

Více info a přihlášení do soutěže na webu vyvolej.to/nejfoto/2019 

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy