Bílá barva je v interiéru jednoznačnou královnou

Bílá barva je královnou Ve světě barev je bílá královnou, ze které všechny ostatní barvy vznikají. Nejinak tomu je i ve světě interiérového designu, kde patří bílá díky své neutralitě a nadčasové eleganci mezi ty nejvyhledávanější odstíny. Nebojte se proto bílé ani na dveřích!

Do svého interiéru můžete bílou snadno dostat například díky dveřím POLAR. „Sněhobílý lakovaný povrch a čistý design činí ze dveří POLAR naprosto univerzální interiérový prvek, který lze kombinovat s téměř kterýmkoliv jiným odstínem či nábytkem,“ říká pan Martin Dozrál, generální ředitel společnosti SOLODOOR, předního českého výrobce interiérových dveří a obložkových zárubní, a dodává: „V základní variantě jsou dveře POLAR zcela hladké, je však možné si vybrat i modely s horizontálními či vertikálními vyfrézovanými drážkami, jejichž jemné linie dovedou ještě více podtrhnout minimalistický vzhled dveří.“

Působivý design však není vše, čím dveře POLAR vynikají! Bílá barva je na povrch dveří nanášena třívrstvým lakováním a lakována je přitom nejen plocha dveří, ale i jejich hrany, díky čemuž jsou vysoce odolné vůči vlhkosti,“ uvádí pan Martin Dozrál. Dveře POLAR se tak nemusíte bát umístit ani do prostředí kuchyně či koupelny, skvěle vám však poslouží v kterékoliv místnosti v interiéru.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry