S kuchyní na cesty

Doba výletů a letních dovolených je konečně zde. Určitě se již těšíte a zároveň také přemýšlíte, jak tu spoustu věcí zabalit, na nic nezapomenout, a přitom mít jen málo zavazadel. Máme pro vás tip, který by na vašich cestách neměl rozhodně chybět.

 

Pokud milujete jídlo, rádi vaříte a přemýšlíte, jak zařídit, abyste si své oblíbené pochoutky mohli vychutnat i kdekoliv na dovolené, pořiďte si multifunkčního pomocníka Thermomix.

Thermomix je výborný jak na nejrůznější domácí vaření, tak právě i na dovolenou!

Dovede vážit, sekat, míchat, krájet, mlít, šlehat, třít, hníst a od většiny ostatních přístrojů dokonce i vařit (včetně vaření v páře). V jednom malém přístroji si tak sebou kamkoliv můžete vzít celou kuchyni!

 

Na chalupě jako doma

Plánujete-li léto na své chaloupce, která nemá dostatečně vybavenou kuchyň, nevzdávejte se komfortu přípravy dobrého, zdravého a kvalitního jídla.  K Thermomixu, který zabere minimum místa, což oceníte nejen v naloženém autě či autobusu, potřebujete již pouze elektrický příkon. Díky Thermomixu budete mít 12 kuchyňských přístrojů a pomocníků v jednom. I v „polních“ podmínkách snadno vykouzlíte lahodnou svíčkovou s knedlíkem, nejrůznější polévky, předkrmy, dezerty, ale i koktejly či zmrzlinu.

 

Na cesty jako dělaný

Při výletech či nejrůznějších pobytech v kempech a apartmánech oceníte nejen skladnost přístroje, ale také celkový průběh vaření a hlavně následný úklid. V Thermomixu připravíte a uvaříte velmi rychle vše, co potřebujete. Nečeká vás ani velké množství nádobí na umytí. Rychle, zdravě a velmi chutně zvládnete veškeré chody, nezašpiníte žádné hrnce, vařečky, aj. Přístroj se totiž téměř automaticky umyje a k přípravě pokrmů nepotřebuje další kuchyňské příslušenství. Již nebudete muset vařením ztrácet dlouhé hodiny. Konečně budete mít dostatek času na prázdninový relax a zábavu, ale přitom v žádném případě neošidíte své chuťové buňky.

 

Užijte si odpočinkové léto!

 

Více informací zjistíte přímo u prodejce na adrese www.thermomix.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie



Články Kuchyně