Víte, co pod sebou ukrývá váš trávník?

Síť hobbymarketů Hornbach ve svých provozovnách od 1. dubna nabídne všem zájemcům zcela zdarma poradenství týkající se zahrad a zároveň poskytne individuální návrhy řešení jednotlivých projektů.

 

Předváděcí akce společnosti Hornbach se zaměří na rozbory půdy, úpravu trávníku, zavlažování a další aktivity, spojené s jarními pracemi na zahradě. Zákazníkům budou tyto služby poskytovány ve všech hobbymarketech společnosti zcela zdarma, a to v období od 1. do 30. dubna.

 

„Naši odborníci se přímo na prodejnách zaměří na bezplatný rozbor vzorků půdy z trávníků našich zákazníků,“ přibližuje předváděcí akci Helena Ševčíková, ředitelka marketingu Hornbach Baumarkt. Cílem akce je určení hodnoty pH půdy zákazníků a také stanovení potřebného množství živin, poskytnutí podrobného návodu na údržbu trávníků a také rady pro vytvoření základu pro zelený, zdravý a rovnoměrně rostoucí pažit.

 

Součástí promo akce budou i doporučení pro hubení plevele a mechu, zavlažování zahrady a její úprava a také přehled nových zařízení na údržbu trávníku. „Například u zavlažování zahrady budou naši poradci vést se zákazníky podrobné rozhovory, jejímž cílem je poskytnout individuální plánování a návody pro tipy a instalaci, spolu s potřebným nákupním seznamem,“ říká Ševčíková. „Postup je snadný. Zákazníci nám přinesou vlastní nákres, určí rozměry zahrady a vyplní předlohu návrhu, kterou následně odevzdají na prodejně. Po uplynutí jednoho týdne je jim poskytnut individuální návrh a poradenství,“ doplňuje Ševčíková. Akce končí 30. dubna 2011.

 

Více na www.hornbach.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy