Veletrh "Focus & Bad Küche 2009" odstartoval návrat keramiky do kuchyně

Mimo náš zorný úhel se na několik desetiletí dostaly keramické dřezy. Ideální materiál, který se již dávno osvědčil jako zdravotně nezávadný a hygienický, mimořádně odolný proti nárazu a poškrábání, naprosto necitlivý vůči horkým pánvím a hrncům a odolávající běžně používaným dřívějším i současným čistícím prostředkům. Dnešní keramické dřezy jsou mnohem sofistikovanější a krásné ve své moderní i klasické formě. Díky speciálnímu hydrofobnímu povrchu CeramicPlus se na nich nedrží voda, vodní kámen ani nečistoty, ale jednoduše ihned odtékají. Volit můžete ze super lesklé glazury nebo moderní matné úpravy, výběr z šestnácti barev, dvou dekorů, desítek tvarů a velikostí pro každý typ kuchyně a vysoce individuální požadavky. Kulaté, hranaté, rohové, masivní i super ploché, které splynou s pracovní plochou. Aby byla harmonie dokonalá, Villeroy & Boch nabízí ke všem dřezům odpovídající kvalitní baterie v nerezu, chrómu nebo i stejné barvě, jako dřezy. 

 

NOVINKY Villeroy & Boch Z VELETRHU

Smysl pro styl, jedinečný design a elegance, individualita a dokonalé řemeslné zpracování - to jsou léty prověřené kvality keramických dřezů od Villeroy & Boch.  Pro rok 2010 Villeroy & Boch  nabízí 3 novinky: novou barvu Moonshine s perleťovým efektem , decentní romantický dekor  „tón v tónu“ Larose, které omladí a oživí vaši kuchyni a dodají jí zcela výjimečný a luxusní vzhled  a zcela nový dřez Timeline představující  nadčasový a jasný design pro moderní kuchyni ve své nejčistší podstatě.

 

Timeline: Návrat k podstatě designu
Přímočarý a bez ozdob, ale přesto hebce oblý a poutající pozornost – nový keramický dřez Timeline od Villeroy & Boch   je se svou elegantní formou předurčen zákazníkům s vybraným smyslem pro stylovou čistotu a moderní design.  Díky zaobleným hranám a naprosto hladkým stěnám s hydrofobním povrchem Ceramicplus nemají nečistoty šanci. Ladící baterie Villeroy & Boch  nabízí 2 speciální funkce pro úsporu vody a pojistku proti opaření. Z výroby jsou baterie automaticky nastaveny na 70% průtoku a 45 °C. Obě funkce lze ručně deaktivovat snadným povytáhnutím páčky.

 

Dekor LaRose - nový, jemný dekor

Romantizmus, neobaroko, zdobnost a ornamenty ovládají současný interiér. Firma Villeroy & Boch  již v loňském roce prolomila veškeré limity a zvyklosti v kuchyni, poté co představila první keramický dřez s dekorem. Neobarokní dekor White Pearl (Bílá perla) zcela změnil vnímání kuchyňských dřezů jako místa „na mytí špinavého nádobí“ a povýšil ho na designové centrum moderní domácnosti. Jemný dekor celku propůjčuje mimořádně vznešený a vytříbený charakter, je vytvořen použitím dvou typů glazur – matný bílý rostlinný motiv opticky vystupuje z lesklého bílého pozadí.

Letošní novinkou je pohádkově křehký dekor Larose, použivající motiv lístků a růžových poupátek. Překvapivě nová stylová spojitost mezi nádechem romantiky a puristickou linií se uplatňuje na nejnovějších modelech keramických dřezů Timeline a Subway, které jsou od letoška nabízeny také s dekorem.

 

Měsíční svit - lesk extravagance s matově perleťovým efektem

Moonshine je módní barva s elegantním vzhledem nerezové oceli a vysokým leskem s perleťovým efektem. Nová barva je nabízena výhradně pro kuchyňské dřezy Timeline a Subway 45cm a 60 cm. Od letošního roku tak můžete vybírat ze 16 lákavých barev., které spolu s širokou nabídkou tvarů a velikostí na trhu stěží naleznou rovnocenného soupeře. 

 

Více na www.villeroy-boch.cz

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie



Články Kuchyně