Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Investice  |  12.11.2015 08:55:00REKLAMA

Budování algoritmických strategií s FxPro Quant

Online broker FxPro zavedl FxPro Quant - vizuální nástroj na stavění strategií, který umožňuje obchodníkům vytvářet algoritmické strategie a automatizovat jejich obchodování bez jakékoli potřeby znalostí složitého kódovacího jazyka.

Obchodní algoritmy jsou sady obchodních pokynů nainstalovány na platformě za účelem sledování trhu pro specifické podmínky. Jakmile jsou splněny předem nastavené parametry, obchody jsou prováděny automaticky a rozkazy jsou odesílány přímo na obchodní server vašeho brokera. Tímhle způsobem vaše algoritmická obchodní strategie umístí objednávky a není zapotřebí, aby jste obchodovali ručně.

O mnohých výhodách algoritmického obchodování vám řekne každý zkušený obchodník. Obchodování s využitím algoritmických strategií přirozeně šetří čas, který strávíte sledováním trhu a čekáním na dokonalou příležitost pro vaši objednávku. Je to proto, že vaše algoritmy budou identifikovat tyto příležitosti a provádět obchody za vás bez toho, aby jste museli manuálně zasahovat. Neméně důležitá je skutečnost, že algoritmickým obchodováním se zvyšuje přesnost obchodů a minimalizují se chyby, protože všechny výpočty jsou prováděny právě za pomocí vašich algoritmů. Kromě toho, algoritmické obchodování snižuje stres a úzkost spojenou s manuálním obchodováním, protože brání zadávání zákazek na popud, když se trh pohybuje nepříznivým směrem a tím pádem je méně náchylné k chybám.

V minulosti bývala znalost složitého kódovacího jazyku pro tvoření algoritmických strategii nevyhnutností. Společnost FxPro pomohla obchodníkům tuto překážku překonat představením FxPro Quant, snadno ovladatelného nástroje, který umožňuje změnit obchodní styl v algoritmickou strategií bez použití kódovacích jazyků. Quant nabízí snadno použitelné rozhraní, stejně jako škálu technických ukazatelů, matematických funkcí a logických operátorů, které můžete jednoduše přetahovat ze seznamu do vašeho pracovního prostoru a poté jejich přepojením vytvořit komplexní strategie pro MT4 a/nebo cTrader. Jakmile nastavíte všechny požadované parametry a dokončíte svou strategii, můžete si ji uložit*, exportovat a použít pro své obchodování pomocí několika jednoduchých kroků. Řada přizpůsobitelných šablon, video průvodce a komplexní uživatelská příručka jsou uživatelům k dispozici a tím pádem si i začátečníci dokážou formalizovat svůj obchodní styl.

FxPro Quant můžou využívat registrovaní stejně jak neregistrovaní uživatelé bez dodatečných nákladů. Kromě toho, Quant je webová aplikace, takže jej lze používat z libovolného prohlížeče bez potřeby instalování. Vytvořené strategie můžete vyzkoušet na historických datech v bezrizikovém demo prostředí na FxPro MT4 a/nebo cTrader platformě za účelem jejich zlepšení a dosažení požadovaného výkonu.

Pro přístup na FxPro Quant navštivte quant.fxpro.com

* Uživatelé Quant, kterí jsou u FxPro registrováni, můžou své strategie ukládat na serveru. Neregistrovaní uživatelé mohou dělat import/export souboru Quant z/na svůj pevný disk, a tak pokračovat v práci na svých strategiích.

Upozornění na rizika

Obchodování s deriváty CFD nese s sebou značné riziko ztráty

Společnost FxPro UK Limited je autorizovaná a regulovaná Úřadem pro finanční etiku – FCA, (registrační číslo: 509956). Společnost FxPro Financial Services Limited je autorizovaná a regulovaná Kyperskou komisí pro cenné papíry a burzu – CySec, (licenční číslo: 078/07).

 

 





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688