Akcie v ČR  |  17.07.2015 07:30:03REKLAMA

LYNX nabízí bonus 5 000 Kč pro klienty Brokerjet

Rychle rostoucí online broker LYNX nabízí všem nově příchozím klientům od Brokerjet uvítací bonus 5 000 Kč. Důvodem je, že broker České spořitelny, společnost Brokerjet, oznámil počátkem týdne ukončení své činnosti. Klienti si tak musí do konce listopadu najít nového brokera.

„Věříme, že každý klient od Brokerjet může díky službám LYNX výrazně benefitovat a to nejen po finanční stránce.“ uvádí ředitel společnosti LYNX B.V. Jonáš Mlýnek. LYNX nabízí obchodování akcií, opcí, futures, forex, ETF, CFD a dluhopisů na více než 100 burzách ve 24 zemích po celém světě za extrémně nízkých poplatků a nejužších spreadů.

LYNX uvítá klienty Brokerjet velmi štědrým bonusem ve výši 5 000 Kč. Navíc se LYNX zdarma postará o převod akcií od Brokerjet. LYNX dokonce i refunduje poplatky, které si za převod akcií vyžádá Brokerjet.

Investoři nepochybně uvítají možnost velmi výhodných měnových konverzí, díky kterým mohou USD i EUR směňovat do CZK za mezibankovních kurzů. Díky unikátnímu přístupu na tento likvidní trh je dosaženo rozdílu mezi nákupním a prodejním kurzem od 0,5 haléře (0,005 Kč). Aktivní investory potěší extrémně nízké transakční poplatky, zatímco méně aktivní investoři ocení nulové náklady za vedení účtu nebo neaktivitu.

„Investorům bych doporučil prodej aktuálních akciových pozic, převedení hotovosti a nové otevření pozic, jelikož se jedná o výrazně méně časově náročný proces než převod portfolia. V případě převodu je nutné počítat s tím, že během tohoto procesu není možné s akciemi nakládat.“ doporučuje Jonáš Mlýnek. Obchodní účty u LYNX jsou víceměnové, tudíž je možné vkládat prostředky v mnoha světových měnách včetně USD, EUR, GBP, CHF a dalších. Investoři tak nemusí po uzavření pozic provádět finančně nákladné měnové konverze do korun.

Zájem o LYNX mezi českými investory v posledních měsících silně roste nejen kvůli extrémně nízkým poplatkům, ale také kvůli obchodní platformě Trader Workstation a vysoké bezpečnosti účtu. Platforma je uživatelsky přístupná, rychlá, stabilní a navíc v českém jazyce. LYNX navíc pro každého investora zajišťuje individuální školení a konzultace na míru v oblasti využívání obchodní platformy.

Klienti Brokerjet mají nyní jedinečnou šanci zvolit si investičního partnera, který jim zajistí nadstandardní služby, které si oblíbily desítky tisíc klientů LYNX po celé Evropě. A navíc k tomu získají vysoký bonus 5 000 Kč.

Více informací, jak získat bonus za přechod od Brokerjet k LYNX, je k dispozici na odkazu www.LynxBroker.cz/Prechod-od-Brokerjet

 

 

 



K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688