Tuzemský mediální trh obohatil nový zpravodajský server EXTRASIMO.cz

REKLAMA       Inzerce, 6.10.2023

Tuzemský mediální trh obohatil nový zpravodajský server. Na doméně EXTRASIMO.cz vznikl nový projekt, který je zaměřen na dění ze světa, z domova a především ze společenského dění.


Zkušený redakční tým připravuje aktuální zprávy z centra dění, ať už o zvyšujících se cenách potravin, nebo třeba informace ze světa britské královské rodiny. Obsah webu je rozdělen do několika základních obsahových bloků, kde ten hlavní je věnován klasickému zpravodajství z domova a ze světa. Druhý blok je pak věnován životu celebrit a aktualitám ze společenského života.

Obsah je tvořen zkušeným redakčním týmem, který vede šéfredaktorka Jana Procházková. „Současná žurnalistika je především o rychlosti, dnešní digitální svět hraje do karet těm, kteří informují včas a dříve než konkurence. Naším cílem je nalézat zajímavá témata a referovat o nich s maximální rychlostí,“ říká. Redakce serveru EXTRASIMO.cz se bude nadále rozšiřovat s cílem pokrýt co nejširší pole důležitých témat.

V současnosti je obsah konzumován z více jak 70% z mobilních zařízení, i proto je moderní vizuál webu tvořen s maximálním ohledem na responzivitu. Jednoduchý layout webu přináší příjemný pocit při čtení obsahu, z tohoto důvodu je i omezen počet reklamních ploch, tak aby tento pocit nenarušoval. „Při tvorbě layoutu webu jsme se soustředili na přehlednost a maximální visibilitu toho nejdůležitějšího obsahu tak, aby čtenář na stránce nebloudil a našel co nejrychleji to, co hledá“ doplňuje k obsahu Procházková.

 

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky