Pronajímáte byt? Ušetřete čas díky virtuální prohlídce

Jana Brožková, 25.6.2020

Poptávka po nájemním bydlení stále roste a momentálně je nejvyšší za posledních pět let. Majitelé bytů se proto snaží maximálně zkrátit dobu, kterou musí věnovat přípravě bytu, focení a podávání inzerátu. Pokud i vy hledáte způsob, jak celý proces co nejvíce urychlit a vybírat jen mezi relevantními zájemci, nabídněte jim virtuální prohlídku, která se na trhu s realitami stává standardem.

Pro zájemce o nové bydlení patří mezi hlavní kritéria, podle nichž si byt vybírají, kvalitní fotografie. Vyfotit správně byt však není vůbec jednoduché a služby profesionálního fotografa jsou cenově náročné – nafocení bytu 3+1 vyjde i na dva tisíce korun. Fotograf také většinou není hned k dispozici a delší čekací doba se pak týká zpracování samotných fotografií. To celý proces pronajímání bytu zbytečně zdržuje.

Novým standardem inzerátů s nemovitostmi se tak stává virtuální prohlídka. 3D pohled na váš byt totiž zájemcům prozradí mnohem víc než set fotografií. Zájemci mají přesnou představu o nemovitosti a vy neztrácíte čas na reálných prohlídkách s lidmi, kteří o byt ve výsledku nestojí. „Z našeho průzkumu vyplývá, že právě fotky v inzerátech bývají často považovány za matoucí nebo klamavé a skutečný prostor zkreslují. Proto jsme naši službu virtuální prohlídky nedávno inovovali tak, aby ulehčila zájemcům o bydlení výběr a majitelům nemovitostí zkrátila čas věnovaný prohlídkám a komunikaci se zájemci,“ dodává Hendrik Meyer z portálu Bezrealitky.cz.

Virtuální prohlídka sice nenahradí osobní návštěvu, dokáže ale zájemcům pomoci lépe vytipovat vhodné inzeráty. Navíc je oproti profesionálnímu focení cenově výhodnější a především rychlejší. Službu 3D focení si můžete objednat online a nabídkou virtuální prohlídky pak výrazně zkrátit dobu, za kterou se vám podaří byt pronajmout.

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba