Vánoční vůně a chuti vyvolají Ducha Vánoc

Také vám stačí letmý závan vůně perníku, skořice, horké čokolády a vybaví se vám Vánoce? Vůně dokáže až magickým způsobem vyvolat vzpomínku, která je zasunutá hluboko v paměti. 

Pro perníkové caffe latte s našlehaným mlékem, sirupem s chutí perníku a šlehačky sáhne každý, kdo věří v ducha Vánoc. Může za to snad voňavé koření nebo malý vánoční perníček posazený do sněhové čepice ze šlehačky?

Latte s irským krémem láká kombinací lahodné kávy, smetany a chutí irské whiskey, která je nahrazena voňavým sirupem. Ten kávě propůjčí lehkou pikantnost a vůni dálek. Tento nápoj doporučujeme servírovat se šlehačkou, čokoládovým posypem a zlatou hvězdičkou z bílé čokolády.

Caffe latte má tolik tváří! V zimě vám nastaví tu oříškovo-čokoládovou. Sametový nápoj se připravuje z espressa a teplého mléka. Je doplněný lískovo-oříškovým sirupem, omáčkou z pravé belgické čokolády a kopečkem šlehačky.

Také jste jako malí chodili tajně do spíže ulamovat čokoládu? Višňová horká čokoláda vás vrátí do dětství a pochutnají si na ní malí i ti dospělí. Teplý, sametový nápoj je doplněný višňovým sirupem, višňovou polevou a šlehačkou ozdobenou čokoládovými hoblinkami z pravé belgické čokolády.

Vánoční vůně jsou vůně dětství

costa-coffee.cz

 


  




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky