České firmy si oblíbily teambuildingové akce na míru

Již léta jsou trendem únikové hry pro zaměstnance Tradiční teambuildingové akce již netáhnou. Zaměstnanci už nechtějí trávit společné chvíle pouze při grilování na terase či zahradě firmy, vánočním večírku, či někde v přírodě. S kolegy chtějí zažít akci mimo pracovní prostředí, a to hlavně na netradičních místech a s plným servisem.

Již léta jsou tak po klasických teambuildingových akcích trendem únikové hry. Tento způsob utužení firemního kolektivu skýtá řadu výhod a jsou navržené jak pro velké, tak malé kolektivy. Zahrát si je může jak celá firma, tak třeba jen lidé z jednoho oddělení. V kurzu jsou nyní ty připravované na míru, a především konající se na netradičních místech a chybět nesmí živí herci. I proto agentura Promoteri.eu přišla s první a jedinou týmovou únikovou hrou v ČR odehrávající se v rozjetém vlaku. Ta efektivně podporuje týmového ducha a představuje netradiční privátní teambuilding, o kterém se ve firmě bude ještě dlouho mluvit.

Unikátní vlaková souprava s bohatým programem

„Zapomeňte na všechny klasické firemní akce, co jste až doteď zažili. Tohle je o něčem jiném. O luxusu, zábavě, adrenalinu a strachu. Pod naší střechou jsme vymysleli, naplánovali a produkčně s The Chamber, specialisty na únikové hry, do nejmenšího detailu vytvořili dokonalou, dech beroucí únikovku pro celou firmu,“ říká Vít Krčmář, jednatel agentury Promoteri.eu. Účastníci během 24 hodin zažijí v jedoucím vlaku neopakovatelný zážitek. Vžijí se do role zvláštního agenta ve vládním vlaku, který směřuje na jednu z typických jízd a vezoucí delegaci do zahraničí.

Dokonalý servis na palubě včetně lůžkových vozů

Tahle party navíc jede až do rána a není pouze o únikové hře. Vlak nabízí veškeré pohodlí, luxus a doprovodný program po celou dobu jízdy! Pro spáče nechybí pohodlné lůžkové vozy – i to pro účastníky může být zážitek, který ještě nevyzkoušeli. A protože hlad neprospívá misi, tak v jídelních vozech je k dispozici neomezený catering, složený z odpoledního a večerního rautu, snídaně z lokálních surovin, delikátního oběda včetně pitného režimu v podobě nealka, kubánských rumů, vín a dalších ostřejších nápojů. V soupravě je řazen i vůz napěchovaný zábavou a dýdžejem. Aby okamžiky byly zachyceny navždy, k dispozici je originální 3D fotokoutek, fotograf, a připraven bude i profesionální videozáznam včetně záběrů z dronu. „Chybět samozřejmě nemohou ani krásné hostesky a dárek na rozloučenou. Navíc branding vlaku na přání se postará o to, aby na své cestě vzbudil pozornost a mluvilo se o něm. Zkrátka tuhle hru nikde nenajdete,“ podotýká Vít Krčmář.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy