Kam ještě v Česku na dovolenou: Lipno nabízí písčité pláže i zapůjčení plachetnice

TNBiz, 14.8.2018
Plachetnice se zapůjčuje minimálně na čtyři hodiny

Pokud hledáte inspiraci, kam zavítat na dovolenou během posledních prázdninových dnů, zajeďte se podívat na Lipno. Čeká na vás krásná příroda, spousta sportovních aktivit a volný vstup.

Na Lipně si přijdou na své jak milovníci aktivní dovolené, tak i ti, kteří chtějí jen relaxovat u vody. Ke koupání přímo vybízí písčité pláže. Pokud je ale větrno, můžete si půjčit plachetnici. Za tu zaplatíte tisíc korun a půjčuje se minimálně na čtyři hodiny. Když byste se ale rozhodli pro paddleboard nebo pro šlapadlo, připravte si na hodinu 79 korun.

Děti určitě zaujme lesní město, ve kterém se nalézá velké množství herních prvků. Určitě nepohrdnou ani výletem do nedalekého Českého Krumlova. "Všechny aktivity jsou zaměřené a vhodné pro rodiny s dětmi," říká šéf marketingu a obchodu Lipno.

Restaurací je v blízkosti kolem dvaceti. Můžete si vybrat jak z těch klasických, tak z bufetových. Hlavní jídlo vás v restauraci vyjde asi na 150 korun. Spousta zařízení nabízí také místní specialitu - kapří hranolky.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy