Skleníky pro Vaši zahradu

REKLAMA       Inzerce, 6.2.2018

Současným trendem je si vše, pokud je to možné, sám vypěstovat. Máte tak kontrolu nad tím, co jíte vy a vaši nejbližší. V našem proměnlivém podnebí je jednou z možností, jak mít jistotu úrody, vlastní skleník. Skleník chrání rostliny před nepříznivým počasím a teplotními výkyvy. V Čechách má zahradničení silnou tradici a v málokteré obci nenajdete zahradu bez skleníku. Společnost Limes Litomyšl s.r.o. se zabývá výrobou skleníků přes 25 let, takže je dost možné, že Váš soused má možná právě skleník od limesu.


Díky tomu, že skleníky jsou pro společnost Limes hlavním výrobním produktem, máte jistotu kvality a odborného přístupu od objednání, až po samotnou realizaci. Skleníky jsou vyráběny z žárově zinkovaných ocelových profilů a díky důsledné kontrole a důvěry ve vlastní výrobek, poskytuje Limes 10 let na výskyt rzi na konstrukci skleníku. Jako výplň můžeme zvolit skleníkové sklo s efektem rozptylu paprsků, nebo dnes populární dutinkový polykarbonát. Montáž skleníků je jednoduchá, protože jednotlivé komponenty se k sobě pouze šroubují. Nepotřebujete tedy žádné speciální nářadí a skleník snadno sestavíte.

V nabídce je hned několik druhů skleníků na každou zahradu a pro každého zákazníka. Řada Hobby je určena pro všechny začínající uživatele, ale uspokojí i ty z Vás, kteří hledáte kvalitní a montážně jednoduchý skleník napořád za rozumné peníze. Řada skleníků Variant je určena pro všechny náročné uživatele. Výhodou těchto skleníků je jejich variabilita a široká škála příslušenství, která Vám umožní přizpůsobit si skleník tak, aby se Vám v něm co nejlépe pracovalo. Výjimečnou skupinou je pak řada exkluzivních skleníků Primus. Tyto nabízí pouze společnost Limes s.r.o. Za zmínku určitě stojí možnost výběru barvy konstrukce dle Vašeho přání tak, aby Vám skleník ladil s dalším vybavením zahrady, dále samostatný policový systém nebo nerezový spojovací materiál.

 

Takto široké portfolio skleníků Vám nabízí právě jen společnost Limes a je téměř vyloučené, abyste si nevybrali přesně podle Vašich představ a požadavků. Pokud přece jen váháte a nejste si jisti, kontaktujte obchodní oddělení společnosti Limes Litomyšl s.r.o., kde Vám ochotní zaměstnanci rádi na Vaše dotazy odpoví.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Zahrada, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zahrada