Oáza klidu na pár metrech čtverečních

Série TIGO - to jsou (nejen) hravé barvy

Řada Tigo byla navržena designérem Michalem Janků a to speciálně se zaměřením na řešení malých koupelen. Hravá kolekce, která řeší problém praktického využití omezeného prostoru, svým vzhledem evokuje harmonii, čistotu a zároveň pocit luxusu. Série Tigo se vyznačuje svou nadčasovostí jednotlivých prvků, kvalitou a v neposlední řadě snadnou údržbou. Do malých prostor jistě oceníte například asymetrický sprchový kout s unikátními rozměry 80 x 100 cm.



Tigo sprchový kout představuje optimální řešení do úzkého a dlouhého koupelnového prostoru, který nelze přestavět. Pokud máte v koupelně dostatek prostoru i pro vanu, ale nechcete se vzdát pohodlného sprchování, pak neváhejte a ze série Tigo si vyberte ergonomicky tvarovanou vanu, jež doplňuje praktická vanová zástěna. Koupelnu také ozvláštní unikátní Tigo umyvadlo, které s rozměry 65, 80 a 100 cm a hloubka pouhých 38,5 cm nezabírá příliš místa. Naopak poskytuje užitečnou odkládací plochu. Boj o prostor před zrcadlem může vyřešit i dvojumyvadlo Tigo s šířkou 125 cm a hloubkou 38,5 cm.


V nabídce této série najdete také obklady, díky nim si můžete nadekorovat koupelnu podle svých oblíbených barev. Například kolekce Zoom Dekor multicolor přinášejí svěžest a osobitost a je určena především pro ty, kteří milují barvy. Tyto obklady se prodávají o rozměrech 21,4 x 61 cm.
á do větších a středních prostor. Díky svému formátu působí v interiéru nevšedně a originálně. Menší formát se hodí především do místností, které je třeba opticky zvětšit. Navíc je v jejich případě zajímavou možností aplikace do trendy parketových obrazců.

Uživatelský komfort a elegance - Série Deep

Jednoduché čisté linie, měkce zaoblené hrany, do detailu sladěné jednotlivé prvky a moderní vzhled. To jsou charakteristické vlastnosti koupelnového nábytku ze série Deep. Široká nabídka jednotlivých komponentů z této kolekce uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Jednotlivé prvky se dají velmi snadno a efektně kombinovat, takže i v malých koupelnových prostorách se jednoduše vykouzlí elegantní řešení. Série Deep je nedostižná díky své přizpůsobivosti a variabilitě. Zahrnuje desítky kvalitních výrobků – od baterií, přes široký výběr umyvadel, sprchový koutů až po velmi elegantní koupelnový nábytek. Tato řada nabízí i do těch nejmenších koupelen nutnou praktičnost a žádoucí nadčasovost. Je zkrátka nepřehlédnutelná. 

 

 

 

 

 

 

 

 

JIKA

Přední česká značka JIKA patří mezi jedny z nejrespektovanějších výrobců koupelnové keramiky, koupelen, obkladů a dlažeb. Firma vznikla roku 1878, kdy byl ve Znojmě založen první evropský závod na sanitární keramiku a nádobí. Pro své zákazníky je JIKA symbolem tradice a kvality. JIKA nabízí kompletní řešení pro vaši koupelnu, ať už disponujete velkým prostorem nebo potřebujete šetřit každý centimetr.

Více informací na: http://www.jika.cz/



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna